Mamici de ianuarie - februarie 2007 (20)
Raspunsuri - Pagina 23
gabitza74 spune:
Multzumesc mult, toanca. m-ai mai linistit ca intrasem rau de tot in panica.Si nici sa renunt la servici deocamdata n-as fi vrut!No-spa si elevit gratuit?Mie mi-a zis medicul de famile doar de fier!
brig_adria spune:
ok,am primit mesajul,deci iti convine la 11,30.Eu voi suna acum ,voi da datele tale,si vad ce_mi spun ei,daca trebuie sa suni si tu dupa sau te vor suna ei;,pa
brig_adria spune:
Ana_Alx gata,te_am programat ,m_au intrebat data nasterii tale dar n_am stiut_o ,dar nu e nici o problema,ramane s_o spui tu cand te duci acolo.
Adresa centrului medical Unirea este Bd Unirii nr 57 ,la 2 statii de Pta Unirii,pe partea cu magazinul Unirea.Deci tu nu mai treb sa suni,te vor suna ei in ziua respectiva sa_ti aminteasca sa vii.Succes!Oricum nr lor este 3271188.Pa
ylilimic spune:
delfinuta, din nou trebuie sa ma bucur ca ma baga cineva in seama fie si pentru o burta asa de mare. Muream de nerabdare sa pun poza mea burtoasa pe net si degeaba mi-am rugat jumatea sa ma pozeze dimineata, la prima ora, atunci cand e relevant. Ei bine, cand am reusit sa incropesc albumul nu am avut rabdare si am facut poza seara, la culcare. Da' asta nu-i tot: poftisem la snitele cu piure si ardei copti si am mancat pana am simtit ca nu mai e loc. Dar cand am vazut in frigider pepenele, rosu, zemos si dulce, am facut loc la o felie jumate, pana am simtit ca se opreste mancarea chiar in gat, nu mai e loc pana in stomac. Pentru prima oara in cele 2 sarcini am crezut ca o sa vomit. Iti dai seama de ce aveam burta de luna a 7-a, si credeti-ma ca stiu ce spun! Altfel, ganditi-va ca burta din poza e de 22 sapt si doar 2 kg luate!!!
O sa incerc sa pozez si mai frumos, dimineata ca sa nu va induc in "orori".
ylilimic
22+ cu
Luca-Matei(05 nov.2004)
sraluca spune:
Cred ca stiti ce o s amancam toate in weekend: snitele cu piure si ardei copti![]()
Deja am inceput sa (scuzati expresia) balesc pe tastatura.
Ma duc sa sap in frigider sa vad daca am din ce sa fac snitele sau il sun pe tati sa aduca material didactic.
Va pup
sraluca
24+
Daconst spune:
Lasa,Liuda,noi sa fim sanatoase...la noi sunt burtile mari din cauza coarnelor la bb-i.![]()
Exact asa am fost si eu ca am pus brusc intr-o luna 5kg,dar am si bagat dulciuri la greu.
Acum stau la aceeasi categorie de ceva saptamani si nu mai mananc dulce.
Dana 24+ 
Madalinutza spune:
Buna burticilor!
Cum ma inscriu si eu in acest grup? Noi asteptam o fetita pe 15 ianuarie si as vrea sa mai povestesc cu cele ca mine :) cand mai am un pic de timp.
Sanatate tuturor si sarcini usoare!
Cu drag,
Madalinutza
delfinuta spune:
Ylilimic vreau si eu ardei copti 
, snitele si piure am tot facut(la asta ma pricep cel mai bine
). Si doar 2kg zici ca ai luat???? Pai io am luat 8 deja si maine fac 24 de sapt..
Liuda se tot plange, dar sunt aceeasi oala cu ea si Daconst. Niste
, sa vad ce facem peste o luna-doua..ne rostogolim sa ajungem mai repede.

.stiu unde sunt localizati si numarul lor de telefon.

vine bebe!