Mamici de ianuarie - februarie 2007 (20)
Raspunsuri - Pagina 21
marybell spune:
Miciurin trebuie sa ajungi la Spitalul Emilia Irza, B-dul Lacul Tei, nr 120, etaj 1, unde gasesti laboratorul, si intr-adevar e gratis....(pe linia de tramvai 16)
marybell spune:
delfinuta: imi cer scuze nu stiu daca esti la prima sarcina sau nu..
daca esti la prima sarcina atunci incompatibilitatea de RH nu are consecinte, si este deajuns sa faci trimestrial testele privind necesarul de dozare de anticorpi, daca este nevoie;
la urmatoarele sarcini exista insa un risc obstetrical crescut, si sarcina trebuie supravegheata mult mai atent, poate chiar saptamanal asa cum spuneai tu ca ai citit;
te pup
Mary
brig_adria spune:
Pt Ana_Alx :eu aveam programare la morfo fetala pe 28 sept la Iosup la CMU ,te mai intereseaza?ca cea care imi ceruse prima,s_a razgandit.Daca te intereseaza,poate imi scrii pe mail sau da_mi un PM cu numele si nr tau de telefon ca sa te programez in locul meu .Poate rezolvam azi.Daca nu,trebuie s_o anulez;
Pt miciurin: f bine ca faci triplu test gratis,dar probabil ca asta inseamna doar analiza din sange,dozarea hormonala adica.Dar pt un triplu test veritabil,adica evaluarea riscului de sdr Down,Evans etc iti trebuie morfologie fetala (ecografie in care sa_ti masoare pliul nucal,capul,femurul si ce mai stiu ei) facuta la max 2 zile distanta de recoltarea sangelui.Iar toate aceste date se introduc in computer si se evalueaza riscul.De aceea ,nu cred ca iti face decat dozarea din sange acolo unde zici tu ca e gratuit.Cel mai sigur ar fi sa intrebi dinainte in ce consta rezultarul:in dozarea hormonala sau in evaluarea riscului?ca altfel ar fi mai bine sa mergi la o policlinica privata sa_l faci cum trebuie.Dar costa in jur de 2 mil si ceva.
pa
Daconst spune:
Liuda,draguto,eu ti-am tot spus ca te-am luat...daca e sa ne masuram burticile,ca eu am pus deja 11kg la 24 de saptamani,deci cind mai ai motive de suparare ca iei proportii,baga un ochi pe la mine si te linistesc.![]()
Te-am mai intrebat ce inaltime ai?ca si asta mai conteaza,pe linga greutatea la care ai ramas gravi.
Cu "caprele",eu nu vreau inca sa recunosc ca-s chiar asa...poate si ca l-am avut pe tata Capricorn si stiu ce zile fripte i-a facut la mama,de asta imi era frica cu bb-le meu.Acum om vedea noi cum ne impacam,eu cu coarne,el la fel.![]()
Dana 24+ 
Daconst spune:
quote:
Originally posted by simkat
Mai fetelor, iar m-am incurcat in tehnica moderna!
Spuneti-mi si mie cum pot intra si eu sa vad pozele voastre din albumul comun (daca asa se numeste)?18+ & Raducu (19.04.2004)
Da click aici:
http://new.photos.yahoo.com/mamicile_ianfebr2007/albums/
Dana 24+

simkat spune:
Mai fetelor, iar m-am incurcat in tehnica moderna!
Spuneti-mi si mie cum pot intra si eu sa vad pozele voastre din albumul comun (daca asa se numeste)?
18+ & Raducu (19.04.2004)
miciurin spune:
Marybell multumesc mult.
Hai sa incepem cu bucataria: ma gandeam sa fac niste chiftele in weekend. Alta idee n-am si nici chef sa imi storc creierii. O sa fiu domnisoara in weeken, 1/2 mea o sa munceasca toata ziulica sambata si duminica... si nu suport sa stau bleamba in casa eu si cu mine, in weekend.
brig_adria spune:
da,fetelor,veti dreptate cu Nospa si Elevit,sunt gratuite,noroc ca stiam de la voi.Ca initial medicul meu de familie mi_a zis ca nu sunt gratuite ,ca nu stie de asa ceva,dar totusi s_a uitat pe liste 2b si surprise,erau acolo.Asa ca ma duc si eu sapt viitoare sa_mi dea.Multam de ajutor.pa
Liuda spune:
DACONST asta am si zis !!! Parca cand te-am vazut in poze mi s-a facut si mie mai bine!!! Am gasit o burta asemanatoare!!!
eu am 1.65 si normal aveam 56 kg. In aprilie cand am ramas gravida aveam 58 ca doar au fost sfintele sarbatori (Pastele)!!! 4 luni nu am pus nimic. Si acum intr-o luna jumatate am pus 7 kg!!!
Burta mi s-a vazut imediat la 6-7 saptamani deja crestea. La 10 - se vedea cu ochiul liber. Acum nu mai zic ca intai apare burta si peste 5 minute ajung si eu!!! Am o colega care are 30 saptamani si burta e mai mica ca la mine. Eu in schimb - asa cum ma vedeti in poze!!! Dar am inteles acum ca nu sant unica - daconst daca ceva o sa-ti dau adresa de unde urmeaza sa inchiriez macara pentru ultimile luni ajutor pentru a ma ridica din pat!!!
Va pupic pe buric.
Liuda si o burta de 23 saptamani.
anis spune:
Liuda nu e nici o fericire cu burta mare.Vad ca si la mine toate lumea zice ca e mare.Sper sa nu fie ca la Ingrid..ca toata lumea ma intreba d egemeni, si dupa ce am nascut..vine mama si ma intreaba "auzi ,da tu cand nasti?" de era s-o i-au la fuga..
AniS
22+ 
si
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."