Mamici de ianuarie - februarie 2007 (20)
Raspunsuri - Pagina 20
Liuda spune:
M-am uitat si eu prin poze mai atent si pot sa zic asta
DELFINUTO ai o burtica de invidiat de asta am vrut si eu - dar la mine creste ca pe drojdie. Burtica ta la 22 saptamani este exact cum era a mea la 16. Felicitari !!!
Dar m-am mai linistit cand am ajuns la pozele lui DACONST - am vazut si eu o burtica mai asemanatoare la marime si termen cu a mea. Sau poate e din cauza hainelor!!! Sper ca nu!!! Nu vreau numai eu sa am burtoiul in fata!!! Am vazuto pe Daconst in poze - uite una ca mine!!! Si ziua parca e mai buna !!!
Va pupic pe buric.
Liuda si o burta de 23 saptamani.
delfinuta spune:
Am uitat sa va intreb:
Cand se face al doilea set de analize? Este obligatoriu?
Eu sambata fac 24 de saptamani, este tarziu daca urmatoarea intalnire cu dr meu este peste inca doua sapt?
Cristinna spune:
Michelle 81
pentru tine sa ai puterea sa iei decizia corecta si sa nu te lasi prada despresiei. D-zeu o sa te ajute sa treci si peste asta si te va indruma catre calea dreapta!
Doamne ajuta!
Cristinna
24+
David
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristinna_sabau/my_photos
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20726;28/st/20070112/dt/8/k/0397/preg.png
gabitza74 spune:
Fetelor am si eu o pb.Am fost ieri la dr si mi-a spus ca am colul inchis dar scurt, adica la 21 de saptamani are 27 mm si ca e aproape sters.Nu stiu ce inseamna asta dar dr m-a cam speriat.Stie vreuna din voi cev?Ma poate ajuta cu vreo informatie ca subt speriata rau!
delfinuta spune:
Liuda nu mi se pare ca ai asa burtica mare-mare cum zici. De exemplu mi se pare mai mare a lui Ylilimic
. Aaa...si imi place cum ai aranjat in casuta, mai ales baru!
simkat spune:
quote:
Originally posted by Flavia-Ioana
HELENUTZA, ai dreptate in ceea ce priveste job-ul, dar eu totusi sper sa fie bine...Pana acum nu am bagat in seama chestia asta bu burtica tare, dar am citit discutiile dintre voi si am inmceput sa imi pun intrebari; de fapt, sunt cu capu', ma gandesc sa nu fie subconstientul meu bolnav, ca asa am un stil sa imi fac rau singura...Stii cum simt, ca si cum as avea un bolovan in burta, dar greu de tot, care ma tot trage in jos si ma face sa stau jos in permanenta pt ca simt ca nu mai rezist. Cand pun mana pe burta zic eu ca e tare, dar nu o simt la pipait atat de tare. Dar ce inseamna de fapt tare ?! Adica pun mana pe burta si imi "intra degetul in ea", nu e tare ca piatra, ma intelegi ???
Scuza-ma Helenutza, te-am innebunit de tot !!!
PUPICI !Alexia si Daria 20+
Flavia
Contractiile nedureroase sunt normale la aceasta varsta (spunea cineva ca o contractie trebuie sa fie insotita de durere), ceea ce nu este adevarat. Am fost la medic pe data de 11.09 (la 16+ saptamani) in urma acestor contractii, medicul m-a intrebat daca sunt insotite de durere, eu i-am raspuns ca nu, dar ca simt un disconfort si imi este teama sa nu pateasca bebe ceva, iar el mi-a raspuns zambind ca este foarte normal si ca bb este bine, ar fi ingrijorator ca uterul sa nu reactioneze decat in nomentul nasterii.
De contractie iti dai seama ca o ai atunci cand stai pe spate si burtica este moale in rest si tare acolo unde este uterul (de la buric in jos). Daca ii urmaresti conturul ai sa vezi cat de mare a crescut. Mai tarziu (pe la 7 luni) o sa se intareasca toata burta.
Oricum, cel mai bine te poate indruma medicul ginecolog.
Flavia-Ioana spune:
DELFINUTA, eu am facut al 2 lea set de analize imediat cum am intrat in al doilea trimestru, pe la 18 saptamani, medicul de familie mi le-a dat. Este bine ca in aceasta perioada sa fie urmarit calciul, magneziul, diabetul de sarcina, si toate cele, leucocite, hemoglobina...bla bla bla...
Parerea mea este ca sunt bine venite...asa ca...hai...inca un pic de sange nu strica sa mai dai si tu...
Alexia si Daria 20+
Flavia
delfinuta spune:
Flavia
io mai dau sange nu-i problema, da nu mi-a zis nimeni pana acum. Plus ca avem incompatibilitate de Rh si trebuie sa controlam si asta iar, sa vedem daca au aparut anticorpi. Am citit ca unele fete controleaza asta saptamanal, eu am facut analiza asta in aug la inceput si a ramas sa o mai facem prin sapt 28. Asa o fi bine?
miciurin spune:
Io trebuie sa ajung saptamana viitoare sa fac triplu test. Voi pe unde l-ati facut? Mie mi-a dat medicul trimitere undeva pe la Lacul Tei si il fac gratuit.
Liuda spune:
Delfinuta am vazut-o si pe Ylilimic si asi vrea sa fie adevarat dar sincer tot mi s-a parut burta mea mai mare. sau poate pentru ca ii simt eu greutatea mi se pare ca e mare, uite ultimile poze si ai sa vezi ca e maricica....
de bar... ce sa zic a fost ideea mea si asta a mai retinut un pic lucrarile in casa dar eu zic ca merita plus ca pare mai spatios cand unesti un pic camerele intre ele. Altfel ramaneam cu o bucatarie mica de nici nu mai incapeam acum in ea. Cu o hota buna - nici nu se simte in casa mirosul de la mancare.... Asa ca mersi pentru ca ai observat... sa stii cate injuraturi am luat eu de la domnul meu pentru ca incapatinata cum sant (adica capricorn) nu am cedat pana nu am facut cum am vrut, iar asta a insemnat timp bani si nervi multi.
apropo mi s-au terminat si vinetele dupa reteta lui Messa - deci iar o problema - ce mai fac diseara de mancare???
Va pupic pe buric.
Liuda si o burta de 23 saptamani.