Mamici de ianuarie - februarie 2007 (20)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Si eu vin azi la baby expo, chiar cu 2 masini ca ma intalnesc cu sotul acolo..plus ca, cred ca o i-au si pe Ingrid...asa ca inghesui si pe la mine daca e.

Azi dimineata bebelusha mea mi-a facut un show, a dat din maini ,picioare, sau cu ce da ea, asa de tare, de drag nici nu ma miscam din pat..

AniS 22+
si Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aiska spune:

Michelle sa fiti uniti si sa va sprijiniti reciproc in aceasta foarte grea incercare si decizie.

Maria_Irinadin pacate nu cunosc legile din Spania dar asa cum ti-a zis Mariana din Suedia si in Finlanda mama unui copil cu rezidenta careia ii este incredintata custodia nu poate fi data afara din tara respectiva.Mai mult,dupa o perioada primeste si rezidenta temporara.Neaparat trebuie sa afli cum e in Spania ca stiu ca acolo legile sint si mai putin stricte decit in Finlanda.Ceea ce nu cunosc este cum vei putea obtine certificat de nastere romanesc fetitei,deoarece in Finlanda nu ti-l elibereaza de la ambasada Romaniei daca mama nu are rezidenta permanenta sau acte in regula de sedere.Si parerea mea este sa te informezi exact de aspectul legal al problemei inainte sa treci copilul pe numele tatalui.

Sabina 21+
mamica lui Aleksi Joel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Neatza,burtici!

Michelle,ma alatur si eu fetelor cu un gind bun pentru tine si pot spune ca daca DD vrea sa nu ai un bb bolnavior,poate e mai bine asa decit sa te chinui o viata.
Ma gindesc ca e groaznic de greu,dar trebuie sa fii tare sa treci peste asta si poate in curand veti avea un al bb sanatos si care va v-a rsplati tot efortul inzecit!

Liuda,mama, tu macar faci cezariana si mai poti aranja la data nasterii,dar eu ce sa mai zic...stau in patuc si ma rog sa vina dupa Sarbatori.
Si despre Capricoarne zic eu ca nu suntem asa rele...de asta vroiam eu fetita ca parca barbatii din zodia asta-s mai ciudati.

Mariana,iti multumesc mult de sfaturi,am citit tot ce ai scris si stiu ca Suedia e tara cu standardul cel mai ridicat la capitolul nasteri.Sper sa nu fie cazul la mine de alte manevre si sa stea si bb al meu cum trebe cind o fi sa nasc.

Irina,cum spuneau si fetele eu n-as risca la faza cu trecutul lui bb pe numele tatalui...mai ales ca voi nu va intelegeti.Chiar vrei sa depinzi de el,in caz ca lucruruile nu mai merg bine acolo?Daca tot vrea copilul pe numele lui,sa te treaca si pe tine...tot asa pentru acte,na.

Dana 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

buna dimineata ! e soare la noi e mai bine si nu chiar tare imi este somn, deci rezist.
In schimb dimineata ma trezesc cu senzatia ca sant calcata de tren. ma doare spatele , ceafa, tot corpul - vreo 2 ore incerc sa ma dezmurtesc si apoi iar sant om,
Burta asta e asa de mare si eu abia am 23 saptamani . mie frica sa ma gandesc cum o sa ma simt la 7-8 luni -
de azi am zis ca incep masajul - ca prea ma dureau toate alea dimineata. Gata cu lenea. Masaj!!!!Miscare!!!
O zi buna la grasane !!!

Va pupic pe buric.

Liuda si o burta de 23 saptamani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delfinuta spune:

Buna dimineatza! Ce bine ca vine week-endu'! Ma bucur de parca nu tot curatenie as avea de facut acasa..

Aelita ieri am facut asigurare la casa, deci daca ma mai inunda iar baba, a pus-o. Nu ma mai cert eu cu ea si va plati cu varf si indesat.

Sa ne povestiti si noua ce vedeti la expo, ca io una nu cred sa ajung la cata treaba e de facut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loremunteanu spune:

Neata, burtici!
Delfinuta, frumosi tare cateii tai, mai ales pittbull-ul (eu sunt innebunita dupa cainii de talie mare).
Michelle, nu stiu ce sa-ti spun, e complicat... Aveti grija de voi, tu si sotul... Ai sa vezi ca Dumnezeu are grija de voi si o sa va dea repede, repede un bebe sanatos! Si lasa-i pe cei din jur sa-ti fie aproape; nu trebuie sa si vorbesti cu ei, doar sa fie cu tine... mai ales sotul...
Pupici la burtici!
Loredana 20+ Roni-Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristia spune:

Michelle e tare, tare dureros ce vi se intampla. Ma rog la bunul Dumnezeu sa va ajute sa luati decizia buna.Pur si simplu nu am cuvinte...

Maria Irina: decizia ta cred ca depinde mult de legile din Spania, dupa cum au spus si fetele

Multumesc mult pentru raspunsurile legate de fier!Eu iau intrucat analizele au aratat o oaresce anemie.Ginecologul totusi nu a considerat necesara administrarea de fier; eu il iau la indicatia medicului de familie, a celui de medicina muncii (ne-au facut analize la sv), si a pediatrului primului meu baietel, care mi-a spus ca din luna a 4-a tre luate suplimente de fier spre binele bebeului...Pareri si pareri.Nu am nici un efect advers, ba din contra ma simt un pic mai bine (cum zicea si Liuda) asa ca o sa mai iau o perioada.

Liuda si alte fete care au intrebat de Baby Expo: nu stiu ce e sezonul asta caci, gripata fiind, am zis sa nu am pe nimeni pe constiinta (adica sa nu dau raceala la gravidutze cu care dau nas in nas).Va pot impartasi experiente de anul trecut:
-sunt foarte multe chestii de vazut, de la hainutze si toata gama de accesorii la papa ptr bebei si haine ptr mamici gravide (mai putine, dar sunt)
-doar accesoriile mari, de genul patut, carut, tarc sut mai ieftine ca in magazine, restul sunt la aceleasi preturi sau chiar mai scumpe (am patit asta pe pielea mea la hainutze si ghetutze).
-e cam mare inghesuiala, cel putin in weekend; noua ne-a luat vreo ora sa iesim de acolo cu masina

Pupam burticile si scumpii de bebei din ele

Cristiana, Andrei (29Sep04) si 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miciurin spune:

Buna ziua fetele,

Michelle, noi cele de aici suntem alaturi de tine cu un gand bun si cu o vorba buna, dar prin incercarea asta mare nu putem sa te ajutam sa treci, ci numai tu si cu sotul tau, impreuna, veti reusi sa depasiti momentul acesta nefericit! Vorbele noastre nu te pot ajuta cu nimic, si nici nu rezolva intr-un fel sau altul situatia!

Fetele, azi ce mai mancam? In afara de fier?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

DACONST eu te contrazic, barbatii capricorni mai seamana a oameni , femeile - chiar seamana cu capre incapatinate!!! Aveti in vedere ca eu asta zic de mine - si o recunosc iar pentru capricorn a recunoaste asa ceva despre ea - e ceva supraomenesc!!! Asa ca credeti-ma barbati-miu numai el stie cat a suferit mai ales primii ani, pana mi-am mai linistit eu trairile, Acum m-am mai cumintit nu mai sant chiar asa de incapatinata m-am invatat sa mai las de la mine, inainte numai eu eram corecta si mergeam pana in panzele albe - chiar daca vedeam ca nu e chiar asa!!!
Iar cu cezariana eu ce sa zic, sper ca dr. sa nu vada ca sant gata atunci in ajun cum am facut eu cu maica-mea care era cu piftia gata cand eu vezi doamne seara pe 30 decembrie am hoatarat sa ma nasc!!! va dati seama cat de draga o sa le fiu eu dr-lor care in loc sa stea acasa sa manance si sa bea - ma cauta pe mine in fund ca mi-a venit mie sa nasc. Eu sant practic convinsa ca sarbatorile le fac in maternitate chiar daca dr. zice ca o sa nasc dupa... ca la mine v-am mai zis , totul este peste cur si ce nu vreau aia se intampla...

Va pupic pe buric.

Liuda si o burta de 23 saptamani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delfinuta spune:

Loredana nici nu stii cat ma bucur ca te-ai uitat peste poze si ca-ti plac nazdravanii nostrii. Eu una ii iubesc de nu mai pot si sunt tare mandra de ei!

Liuda frate'miu e capricorn...acu n-am cum sa-l compar cu o femeie capricorn, ca nu stiu vreuna, dar iti garantez ca si ei barbatii sunt pietre tari si daca se incapataneaza ii poti da cu capu de perete ca tot pe a lor o vor tine.. Si cand ma gandesc ca fi'miu va fi Capricorn..

Cristiana cred ca stiu de ce cadita vb tu..asa ca cea din reclama la samponul Johnson Baby, transparenta, la nivelul nostru si sta pe un cadru. La noi n-am vazut pana acum, am vazut la prietena mea in Suedia. Poate se uita fetele care merg la Baby expo, nu se poate sa nu gaseasca asa ceva..

Mergi la inceput