Nadia Comaneci
Datorita ei, calculatoarele au invatat sa afiseze nota 10. Un singur cuvant am de spus de gimnasta Nadia Comaneci: perfectiune.
www.youtube.com/watch?v=KKhOlmnXn14&search=romania" target="_blank">Priviti-o aici
Oana si Seb
(10.01.2005)
AUGUST SEPTEMBRIE
Raspunsuri
oana cretu spune:
www.youtube.com/watch?v=FIJMijB0teY&search=romania" target="_blank">Si aici
Oana si Seb
(10.01.2005)
AUGUST SEPTEMBRIE
Ramona J spune:
Ce frumos! Multumesc.
Privind-o pe Nadia ma intreb oare de ce fetele din echipa Romaniei nu mai sint in top la paralele...
The best thing you can do for your children is to love your wife.
josefine spune:
sau fetita care nu zambea niciodata..
ooohh, acest subiect imi face deosebita placere. ati citit cartea "nadia" scrisa de chirila, aparuta dupa olimpiada din '76? ce munca, ce ambitie si cata pasiune am gasit in paginile cartii. o intamplare - hazlie acum, dar destul de neplacuta atunci-: karoly fusese chemat inainte de olimpiada de la montreal sa prezinte 2 dintre cele mai bune gimnaste ale romaniei (atunci nadia si teodora ungureanu) intr-un show in franta. ajunsi acolo, li s-a spus ca sunt programati sa apara impreuna cu alte tari din europa de est dar separat de vedetele de atunci. karoly s-a supus si le-a dus pe fete, dar imediat dupa ce au terminat e evoluat le-a luat sa le vada si lumea buna a gimnasticii si sa vada si rusoaicele ca au in fata niste competitoare de clasa. ajunsi la sala respectiva li s-a refuzat, intai politicos, apoi din ce in ce mai agresiv, intrarea in competitie. dupa ce rusoaica (kim-mare vedeta) si-a terminat exercitiul, karoly a impins-o pe nadia sa intre in concurs, terminandu-si exercitiul in aplauzele publicului. nadia devenise o vedeta.
daca doriti sa revedeti olimpiada din '76 sau sa o vedeti (pentru cele care nu au vazut), gasiti aici olimpiada din '76, din '80 si doua filmulete, care nu cred ca au aparut la noi, facute de straini pentru straini, despre nadia. unul este "Nadia-from Romania with love" si cel de-al doilea, "Romanian Dream", care prezinta mai mult antrenamentele si drumul spre succes.
de ce nu mai e romania in top la paralele? sunt chinezoaicele, rusoaicele, exercitiile sunt din ce in ce mai dificile si antrenorul de obicei stie unde poate puncta cel mai bine si insista pe acel aparat.
Sabina spune:
eu am citit si recitit acea carte!!
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
oana cretu spune:
Josefine, merci pentru ce ai scris aici. Eu nu am citit cartea, dar tare mi-ar place sa o citesc. Am sa incerc sa o caut pe net. Dar o sa ma uit la acele filmulete cu o deosebita placere.
Oana si Seb
(10.01.2005)
AUGUST SEPTEMBRIE
Ramona J spune:
josefine, tu ai vazut filmul din '76? Cam ce contine? Vreau sa-l download, dar dureaza vreo doua ore si sper sa merite.
Am citit si rascitit cartea aia, la un moment dat s-a reeditat si am cumparat una noua ca se jerpelise cealalta...
bb_alinus spune:
Wowwwwww super subiect Oana!
Chiar vroiam sa revad imagini cu idolul copilariei mele!
Merci
Alina si Amalia 17.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii
oana cretu spune:
Ma bucur ca v-am trezit amintiri, acum astept sa scrieti si voi mai mult. Ramona, de la ce editura ti-ai luat editia noua?
Oana si Seb
(10.01.2005)
AUGUST SEPTEMBRIE
Ramona J spune:
Oana, pina si varianta reeditata am luat-o cu multi ani in urma...
Josefine, sint atitea filmulete care vreau sa le vad de pe site-ul ala... de cind ma intrebam unde as putea gasi asa ceva!
Uite asa se face ca nu renunt la DC dupa ce ma mai ia careva in suturi..
josefine spune:
cartea si eu vreau sa o recitesc, ca de-abia vara asta am gasit-o la un anticariat, dar era in conditie excelenta.
ma bucur ca va plac filmuletele. filmul din 76 contine tot concursul din seara de aur a nadiei:)). stiu ca merge cam greu, pentru mine ca nu am vazut olimpiada atunci a meritat asteptarea. in plus, nici nu vazusem exercitiile in totalitate ale nadiei, doar secvente.
mie cel mai mult mi-au placut cele doua filmulete de care am scris mai sus, olimpiadele atunci nu prea erau spectaculoase( vazute acum, dupa olimpiadele recente, cand exercitiile sunt altele si mai dificile). de ex, la paralele, alta e configuratia acum, sunt mai apropiate si nu se mai poate face schema aia de zbor a nadiei.
alte amintiri, eh.. vroiam sa ma fac gimnasta, dar nu a vrut mama, asa ca am ajuns la balet. acum vreo 5 ani am mers spre valcea cu un autocar si langa mine statea o mogaldeata de 9 ani care facea gimnastica. avea mana-n ghips:(( si nu era prima oara, dar ea tot zicea ca ii place la gimnastica.