Nadia Comaneci
Raspunsuri - Pagina 2
Ramona J spune:
Sint doua filmulete de la Olimpiada din 76. Eu am vazut-o atunci, dar nu-mi mai aminteam totul. Pacat ca numai cel cu finala pe aparate se poate vedea. Oricum, imi doream de ani de zile sa revad Olimpiada si nici nu credeam ca se mai poate...
Nu m-am plictisit deloc. Exercitiile erau mai usoare atunci, dar talentul Nadiei e iesit din comun. Eu cred ca in orice generatie ar fi excelat. M-am bucurat s-o revad si pe Teodora Ungureanu, ba chiar si pe rusoaicele Korbut si Nelli Kim.
Acum abia astept sa vad si alte filmulete, poate dau de Daniela Silivas...
Josefine, nu stii ce bucurie mi-ai facut!
The best thing you can do for your children is to love your wife.
brendamitran spune:
Super subiect! Nadia este si va ramane in istorie,si ar trebui sa fim mandri pe masura pt.asta!
Se mai gaseste cartea? Eu nu am stiut ca exista....
Dar imi tot pun o intrebare:de ce nu zimbea niciodata?
BRENDA
Cu dedicatie:
"E o mare nenorocire de a nu avea destul spirit pentru a vorbi ce trebuie si nici destula minte pentru a tacea.Iata principiul impertinentei." (la Bruyere)
http://community.webshots.com/user/brendamitran
Rayuela spune:
Oana,mare bucurie mi-ai facut cu subiectul Nadia!
Uitati www.nadiacomaneci.com/photos/1976_olympics/bars/flyaway5.jpg" target="_blank">aici imaginea perfectiunii!!Eu ador poza asta,Nadia in zbor,la exercitiul de la paralele.Daca va uitati pe siteul indicat de Oana,o sa vedeti tot exercitiul.E incredibila reactia publicului,simti cum toata lumea isi tine respiratia!
brendamitran spune:
"daca doriti sa revedeti olimpiada din '76 sau sa o vedeti (pentru cele care nu au vazut), gasiti aici olimpiada din '76, din '80 si doua filmulete, care nu cred ca au aparut la noi, facute de straini pentru straini, despre nadia. unul este "Nadia-from Romania with love" si cel de-al doilea, "Romanian Dream", care prezinta mai mult antrenamentele si drumul spre succes."
Cum sa fac sa vad filmuletele? Ca nu reusesc....
BRENDA
Cu dedicatie:
"E o mare nenorocire de a nu avea destul spirit pentru a vorbi ce trebuie si nici destula minte pentru a tacea.Iata principiul impertinentei." (la Bruyere)
http://community.webshots.com/user/brendamitran
josefine spune:
brenda, langa poze, e un text care descrie ce este linkul, sa zicem montreal. dai click acolo, ti se deschide o alta fereastra care te trimite pe un site megauploads. ptr ca e un site de hosting gratis, trebuie s astepti putin pana sa incepi sa downloadezi. daca mai ai probleme, sunt aici.
Ramona J spune:
Ai reusit Brenda? Eu cred ca Nadia nu zimbea pentru ca se concentra la ceea ce avea de facut. Asta a fost stilul ei. Stiu ca se specula pe tema asta, dar parerea mea personala e ca se concentra la concurs si la exercitii.
Ce mi-a placut si solul ei de la Montreal! Sper sa reusesti sa vezi filmuletul. Vezi ca numai unul din ele functioneaza, cel cu finala pe aparate. Celalalt cica e expirat. Pacat.
Am uitat de toate ieri, eram lipita de calculator. Cita eleganta avea in miscari, e o placere s-o urmaresti si cind paseste... Chiar a fost nascuta pentru gimnastica.
Alina spune:
Si mie imi place Nadia.Am avut ocazia sa o vad de multe ori,am copilarit la Onesti pe aceeasi strada,blocuri paralele.
Tatal ei si acum locuieste in acelasi apartament,e pensionar si vinde in piata orasului cea mai buna varza murata (pe probate,va zic!).
Imi amintesc ca atunci cind s-a intors victorioasa de la Montreal,strada noasta a fost plina de jurnalisti si televiziuni,saptamini intregi.Noi toate vroiam sa fim ca ea,in curte practic nu exista alt joc decit "de-a gimnastele".
Prin '88,in Ceauseasca i-a facut domiciliul fortat la Onesti,nu-i placea sa o stie in apropierea lui Nicu asa ca a trimis-o antrenoare la Sc sportiva care azi ii poarta numele.Se deplasa cu un Peugeoj turcoaz si era o pata de culoare printre Daciile acelei vremi.Era modesta si constiincioasa cu munca ei.
Prin '89,putin inainte de Revolutie am ascultat la Europa Libera ca a reusit sa ajunga in America!Merita din plin alta viata!
Ah,bine ca mi-ati amintit,o sa o rog pe mama sa-mi aduca cartea lui Chirila,sa o recitesc!
Alina
Ramona J spune:
Tocmai am pierdut citeva ore pe youtube, am vazut tot felul de "bunatati" din '72 pina in zilele noastre...