mamici casnice (68)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Iu-iu-iuuu...a aparut Georgi!!!

Miha

Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Georgiiiiiiiii,tare dor ne e de tine!
hai ca mai e putin pana la 1.
multi pupici!

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Da mah! Si ca dovada ca m-am tampit...am trimis mesajul de 2 ori .
Nici literele pe tastatura nu le mai gasesc dar asta e.
Va iar.
Oooooofffff...ce mult mai e pana vin astia cu netul...

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate

Georgiana-mami de Stefania
POZE

Mergi la inceput

lasa ca iti reintri in forma de la 1.
merge scoala?

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

yupiiiiii! a dat georgi un semn! sa inteleg ca stef e bine cu gradi? nu plinge asa-i? cum e la casa noua?
abia asteptam 1oct sa iti intri in forma inca odata

alexa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Dap.
Stef se descurca de minune la gradi...
La casa noua e supeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer...
Deeeeeci......gata...pup ca plec la scoala si mai vorbim dupa 1 oct.

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate

Georgiana-mami de Stefania
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Buongiorno de la mine
Am fost iar cu mindra in parc, dar azi a fost cam mofturoasa, dimineatza pe la 5 urla, asha ca a trebuit s-o iau in patul conjugal si a dormit neintoarsa pina la 8.30, deh, ii placea s-o simta pe mamasa alaturi , rau m-am procopsit cu dormitul in pat.
Liana au ajuns oaspetzii din tzari au ba, sau tzii secret , stii numai tu cum a fost cu examenul, ha !
Mirela sanatate sotzului, s-o fi molipsit de la al meu. Cred ca le place sa fie corcolitzi de aia se imbolnavesc.
Dana ch mai ai cafea si la ora asta pentru mine ?
Andreea eu am vrut sa ajut, dar am ieshit cu oalele in cap, nu-mi mai trebuiesc afaceri de nici un fel, nici daca-i vad ca nu au un pahar cu apa, iaca m-am facut al dracului
Alina ce sa-i fac si eu cu treburile, dar daca m_ai tras de urechi m-am conformat si am scris imediat
cuscra itzi trimit nora in tzara, ca acolo dormea la prinz si trei ore jumate, aici doar jumatate de ora si aia cu urlaturi.
Georgi bine ai revenit
Revin, ma duc sa dau mincare la odrasla

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

danelutza! ma bucur ca nu ne-ai uitat uite iti dau eu

alexa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

bunaaaaaaaaaaaa

bey sunteti mortale!!! va iubesc de numa,numa!
Am lipsit 3 zile de pe net si am primit mesaje private cat as fi lipsit un an.
Multumesc mult pt mesaje,pt pupici si pt. cafelutzele de pe private,messenger si mailuri
Voi nu lasati omul sa moara deloc!!!
Acum sunt "prinsa" in multe treburi casnice si nu numai dar in curand revin in forta si cu forte proaspete

"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."

foto
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert

Mergi la inceput

Cami ,bine ai revenit!
normal ca ne iubesti si ca suntem mortale!
bey ,am facut reteta de minipizza de la tine. tare buna a iesit.
acum ne-a scrisa Irina niste retete japoneze. trebuie sa le incercam. fug ca sunt cu vinetele pe aragaz.
revin!

Dana

Mergi la inceput