mamici casnice (68)
Raspunsuri - Pagina 7

alexa si mami spune:
andreea, ce frumos le zici tu, jurnalist trebuia sa te faci sa-l stapinesti sanatos, telefonul! si io tot SE am, si vreau si eu ring tonuri, mocca binenteles:)))
liana, esti totala ce mai sti de georgi? ca ne e dor de ea:(
alexa

andora spune:
Alinuto am omori cu zile . care gaseste prima ringtonuri da sfoara.
Mai io cred ca Georgi pe langa faptul ca n-are net e ocupata si cu scoala.... voi n-aveti nostalgii din astea, pampoane, carti noi, colegi...
?
site , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
Ajutor pt Dan

mariussimiuc spune:
Helau!!
Bre,io am luat aseara o dusca de la voi si am adormit bustean!
Dana,cafengita sefa,multumesc de cafea!
Irina,suna bine retetele tale.Mai rau e de mine e ca nu stiu cum am sa-mi pacalesc zanul cel batran sa manance,ca el nu mananca ce nu stie ce este si daca nu-i place cum se cheama! Imi zice: "iar ai facut SF-uri?"
Mirela,sanatate multa sotiorului.Ai grija de el si fa-l bine,ca sa putem sa ne gandim si noi la prostioare!
Cuscra,ce face cuscrul?Si-a revenit? Dar Isa? A fost cumintica asta-noapte?
Alinuto,cam des te adoarme Alexa in ultima vreme.Ia spune tu ce faci de esti asa obosita!
Andreea,sa stapanesti sanatoasa telefonul. Ai infrarosu la el?
Liana,incepi ziua de unde ai lasat-o?
Va pup ma duc sa mai vaslesc nitel,poate intre timp imi vine fo idee cu de-ale gurii.Offf...ce m-am saturat de atata mancare!!!
Miha

mariussimiuc spune:
Doina,astazi decretam sereleu!
Miha

andora spune:
Miha infrarosu n-am ca sunt eu destul de. Pe acolo cum e vremea?
Doina fii fumeie serioasa, io bagai rufe sa le spele masina, mancarea o s-o faca aragazul cand vin si io-mi bag destele la tastatura.
Bey ma duc sa iau cupilu de la cresa. Va pupic!!!
site , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
Ajutor pt Dan

mariussimiuc spune:
Andreea,acu e urat afara,nici cald nici frig,cand iese soarele cand se innoureaza...Nici nu stii cum sa te imbraci cand iesi afara...Dar cand o sa veniti voi la Iasi sigur o sa iasa soarele...
Miha

alexa si mami spune:
apropos de prima zi de scoala, cind o sa mearga fii'mea cred ca o sa ma tavalesc pe jos de plins. anul asta a inceput scoala verisoara lu' alexa, fetita sor'mi, si am dat putin apa la soricei
miha, si pe mine ma omoara gatitul asta. alexa maninca zilnic ciorbita si nu stiu cum sa le mai alternez, de pui, de legume, de vitel, supa cu galuste cu taitei, si iar de la capat
doina, are dreptate andreea cu aparatura asta moderna care face tot
la noi e o vreme naspa, cu nor si sta sa ploua, da' asa a fost si ieri si dupa amiaza a iesit un soareeee...
alexa

georgi75 spune:
Beeeeeeyyyy....
Salutari si va puuuuuuuup
Io sunt bine da' n-am net...mama lui de net!
N-am apucat sa va citesc pt ca sunt pe fuga dar am vazut ca intrebati de mine.
Va pupui duuuulce si de la 1 octombrie sunt calare pe mouse .Acum sunt pe la sor'mea si am intrat putin inainte de a pleca la scoala.
In general sunt bine si o si maimu si la scoala e super si...gata ca sunt incoerenta.
Mi-e dor de voooooi!
Va in
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania
POZE

georgi75 spune:
Beeeeeeyyyy....
Salutari si va puuuuuuuup
Io sunt bine da' n-am net...mama lui de net!
N-am apucat sa va citesc pt ca sunt pe fuga dar am vazut ca intrebati de mine.
Va pupui duuuulce si de la 1 octombrie sunt calare pe mouse .Acum sunt pe la sor'mea si am intrat putin inainte de a pleca la scoala.
In general sunt bine si o si maimu si la scoala e super si...gata ca sunt incoerenta.
Mi-e dor de voooooi!
Va in
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania
POZE