mamici casnice (68)
Raspunsuri - Pagina 6

diadaniela spune:
neata!
Mireluta,normal ca prima oara la prostii m-am gandit.
sanatate la sotior!
Irina ,multumim tare mult de reteta . pare usoara si buna.
am copiat-o.
Danuta,multam de cafea.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana

hanako2004 spune:
daca o sa incercati reteta sa-mi spuneti si mie ce parere aveti?si daca va placut
o sa va mai scriu una foarte simpla
RICE KOROKe
2 canite de orez (fierte)
1 ceapa taiata marunt
200grame kaizar8taiat cubulete)
100gr cascaval
praf de usturoi sau usturoi pisat..(2- catei de usturoi)
o2-3 linguri de bulion
ou
pesmet
MOD de prep:
ferbi orezul (sa nu fie prea moale)
calesti ceapa cu kaizarul si le amesteci in orez..apoi dai pe razatoare cascavlul si se pune si el in orez(atunci cand orezul este cald ca sa se topeasca bine)
apoi adaugi bulionul sau suc de rosi si mesteci bine
sare si piper dupa gust ,praful de usturoi....
si lasati apoi la racit...dupa aproximativ 30 minute faceti din compozitia optinuta bilute (cam cat o nuca)si le treceti prin ou si apoi prin pesmet.....
le puneti in ulei incins 190c...si ulei sa fie mai mult300gr-400gr
si se servesc calde....pofta buna
POZE malaysia
malaysia2006
irinaEMILY2005.01.06
POZICI NOI
EMILY sufletelul nostru
poze
cine se trezeste de dimineata departe ajunge

hanako2004 spune:
pozica de la RICE KOROKEhttp://pg.photos.yahoo.com/ph/ionela_emilica/detail?.dir=b662&.dnm=e8f0scd.jpg&.src=ph
POZE malaysia
malaysia2006
irinaEMILY2005.01.06
POZICI NOI
EMILY sufletelul nostru
poze
cine se trezeste de dimineata departe ajunge

alexa si mami spune:
yes, yes, am pacalit-o pe fii'mea sa ma lase si pe mine 15 min la calculator am citit, am vazut ca aseara ati pus-o de'o bauta pe cinste, ce rau imi pare ca am lipsit, am adormit pe la 23 inaintea alexei
ce ma bucur ca a aparut liana, olteanco
mirela, sanatate sotului! moama ce scenarii imi facusem cind ne-ai zis ca esti ocupata cu colegu'
vrea sa se spele pe dinti, revin
alexa

andora spune:
Unde sunteti, la mahmurit dupa beutura de aseara?
Mai eu acum m-am prins ce internationala e soacra-mea, ea face koroke (fara carne si ou) cand e post . Tre' sa fie gustosi, sunt crocanti nu? Si sunt de genul feminin, m sau neutru?
Noi am fost la cresa, iar n-am plans, s-o vad peste o ora jumate ce zice.
Danelutza zice bine cuscrella ta, afacerile cu neamurile ajung MEREU la ideea ca ai vrut sa profiti au sa le faci cumva rau sau in ciuda sau eu stiu cum. Bafta la durut undeva Scumpa Isa cea miloasa
Miha! Haha ai pus bicarbonat si avea gust de la el? Asa am facut eu odata la checul tigru, care dealtfel e super dac-l faci cu ce scrie, dar io am facut ca tine si l-a mancat tata, care mananca orice e dulce.
Mirela... fetele care au fost scoase din lista fie scriu rar si au ales sa iasa din lista dar sa fie in continuare prezente aici mai rarut, fie s-au simtit intr-un fel sau altul incomodate de unele reactii de aici si atunci au ales sa nu mai scrie deloc. Nu stiu cine din ce categorie face parte, stiu doar de Lucia ca va intra mai rarut fiind ocupata cu Liviu si de Flavia
care a fost fondatoarea subiectului si a vrut mereu sa fie finuta cu toata lumea si sa iasa ceva frumos, dar a preferat sa se retraga elegant iarasi din motive personale. Desigur ca noi in listuta putem adauga oricand pe cine doreste
, dar persoanele care nu mai sunt acolo au ales ele insele acest lucru.
Eu sper sa auzim pe aici de lucruri frumoase ij continuare si de copii sanatosi, sa glumim si sa ne deschidem sufletelele atat cat se poate, sa ne simtim bine.
A propos de barfe, ati vazut-o pe Romanita pupandu-se cu domnu' jurnalist? Pe mine ma roade cum a pierdut ea sarcina cand a murit acel "hot"... in fine nu mai continui ca pacatuiesc
Ma intorc la rufe si mancare. Pup pe toate
PS: Am uitat: mi-am luat pana la urma acel Sony Ericcson j220i. pana acum pare super, vreau sa descarc niste ringtone-uri gratis sau ieftine de pe undeva, aveti idee de unde?
site , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
Ajutor pt Dan

alexa si mami spune:
am revenit,
dana, scuze, mercic de cafeloi
irina, am copiat si eu retetele, suna delicios
danelutza, toata ziua cu treburele, mai baga cite un post si la noi
andreea, oare ce face? si mai ales gogo a ei
banano, esti?
moama, iar a inceput cu printesa, AAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!
alexa

Liana30 spune:
mai iau un gat
ca nu mi'a ajuns aseara
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Pentru Barbye-una dintre noi!Trebuie sa ajuti!!
"tine aripioara asta, voinice, si cand ti-o fi mai greu... sufla de trei ori peste ea si indata am sa vin si eu sa te ajut"
"Nimic nu-i imposibil!"

andora spune:
Alinuta acilea eram
Liana ma primesti si pe mine la beute, ca tocmai aflai c-o sa stam 10 zile la socrella.
site , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
Ajutor pt Dan