mamici casnice (68)
Raspunsuri - Pagina 9

alexa si mami spune:
cami. normal ca te iubim, da' tu ce credeai ca te lasam sa pleci asa fara sa dai socoteala?
abia asteptam sa revi in forta. presimt ca vin vremuri frumoase si mai ales pasnice. mai ales ca revine si georgi:) se reintregeste gasca
alexa

mariussimiuc spune:
Cuscra,trimite-o mama la mine,ca mi-e draga de nu mai pot.Ma mai uit din cand in cand la poze si tare mi-i draga.Si ma amuz copios cand imi aduc aminte cum a fugit fii-miu de insuratoare! Trimite-o la mine,ca acus vine si Gogo la Iasi si am sa fiu precum Bianca: soacra cu 2 nurori!
Cami,bine ai revenit!
Eu le mai astept si pe Bianca si pe Lunna...
Miha

diadaniela spune:
si eu!
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana

alexa si mami spune:
si eu. nu de alta da' au baieti si cam ducem lipsa pt gagicile noastre glumeam normal, erau active si f de gasca
dana-ch, ai vb cu cuscra ta?
alexa

diadaniela spune:
mai ,eu nu cred ca mai ies din vinetele astea vreo data.
si fii-mea e in crize pe aici.
uf!
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana

Danelutza spune:
salutat... , plec in bucatarie sa tai ardei sa.-i bag la congelator. Soatza a plecat sa-mi aduca conjelatorul nou de la magazin
, asha ca de acum, daca unul e plin, bag in asta, ardei, roshii, fasole, tot ce mai am prin gradina si voi fi tare ocupata cu munca, doar daca va oferitzi sa venitzi sa ma ajutatzi sa termin mai repede
, dau si de beut
Cami ce ziceai de vecinul tau, ca n-am fost atenta.
Fetelor, am uitat o bluzitza tare frumoasa de-a Isei in Romania, si cica daca o pune intr-un plic de ala cu bulinashe de aere, costa pina aici 450.000 lei, oare o fi asha de scump ?

diadaniela spune:
Danelutza,mai pui ceva in punga pe langa ardei sau nu?
ma bate gandul sa amestec ardei cu morcov.
Dana

Danelutza spune:
Potzi sa pui si morcov, eu ii tai fidelutze, dar daca tot ai intrebat, am sa arunc si morcovul in pungutza

mariussimiuc spune:
Eu am dat morcovul pe razatoarea mica si ardeii i-am taiat fideluta.Apoi i-am amestecat si i-am pus in punguta la congelator.Deja am atentat la o punguta pentru mancarea de astazi ca n-am chef de taiat.
Miha

alexa si mami spune:
moama ce harnicute sunteti! ardeiul taiat fideluta si morcovul cum? io pun ardeiul simplu, dar taiat cubulete, dar cred ca o sa-l imperechez cu morcovu'
alexa