Boboci de clasa I 2006 - ce invata, ce simt II

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns liliana csaki spune:

Lala, te rog mult, spune-mi unde ai gasit jocul numerelor, ne trebuie si noua, m-ai scuti de alergatura inutila.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

quote:
Originally posted by liliana csaki

Lala, te rog mult, spune-mi unde ai gasit jocul numerelor, ne trebuie si noua, m-ai scuti de alergatura inutila.

Pozele noastre
Poze noi
poze nou-noute

Eu l-am gasit intr-un magazinas micut aflat langa farmacia Help Net din Dristor.
De la Mc Donald's Dristor mergand spre Ramnicu sarat dupa primul semafor la 200 m este farmacia pe partea dreapta iar langa ea este acest magazin cu rechizite scolare.
Ieri inca mai aveau

O zi excelenta tuturor !
Lala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana csaki spune:

Merci Lala, o sa ma duc si eu maine desi e f. departe de noi si-o sa profit sa mananc si o shaorma de la Dristor

Revin ca sa va scriu numele si editurile culegerilor, poate va intereseaza si pe voi.
Asadar, la romana:
- Jocul cuvintelor-editura Aramis
- Sa dezlegam tainele abecedarului-editura Carminis
- Foarte bine-manual de limba romana-editura Paralela 45

la matematica:
- clasa I Matematica-editura Erc Press
- clasa I Matematica-editura Carminis
- Matematica 2000+6/7-editura Paralela 45

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

quote:
Originally posted by liliana csaki

Merci Lala, o sa ma duc si eu maine desi e f. departe de noi si-o sa profit sa mananc si o shaorma de la Dristor

Revin ca sa va scriu numele si editurile culegerilor, poate va intereseaza si pe voi.
Asadar, la romana:
- Jocul cuvintelor-editura Aramis
- Foarte bine-manual de limba romana-editura Paralela 45

la matematica:
- clasa I Matematica-editura Erc Press
- clasa I Matematica-editura Carminis
- Matematica 2000+6/7-editura Paralela 45

Pozele noastre
Poze noi
poze nou-noute

Pe astea le avem si noi dar nu au inceput inca sa lucreze din ele :

- Foarte bine pt cl I -editura Paralela 45
si la matematica :

- Matematica 2000+6/7- pentru clasa I -editura Paralela 45
- culegere de matematica clasele I - IV de Calugarita

liliana sper sa mai gasesti joculetul

O zi excelenta tuturor !
Lala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Aici au inceput direct sa scrie cu majuscule data: 14 SEPTEMBRIE si dealiniat de la cap ceea ce fac in ziua respectiva, poveste+desen, curand incep sa scrie cu toate odata majuscule,cursiv si tipar....In rest sant 24 in clasa, c-am multisori...de cei ca re stau pana la 16 de obicei sant mai multisori.
Pupici la mamici si bobocei!

Ali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

Noua ne-a spus sa NU facem inainte cu ei din carti ca nu mai sunt atenti la ore daca stiu dinainte.

Eu sunt putin mahnita, Andrada e prea timida, nu se implica la ore. Imi zice ca ii este rusine. Adevarul e ca pt ea toti copii sunt noi. Nu are pe nimeni cunoscut de la gradi. Se adapteaza mai greu la tot ce-i nou, sper sa fie bine in final.

prima zi de scoala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

quote:
Originally posted by Lala_D

Intrebare - intrebatoare pentru fetele din RO

- cum vi se pare manualul de Religie ???

Mie mi-ar fi placut sa ii invete poate povestioare din Biblie si nu rugaciuni lungi pe de rost

Edit : la noi religia se va face cu un profesor separat.

O zi excelenta tuturor !
Lala.

Si la noi religia se face cu un profesor separat. Ei in prima ora de religie au vorbit despre nume de sfinti si doamna a fost tare incantata ca toti au nume de sfinti. In manual de religie cat m-am uitat eu, vorbeau despre importanta famulie, erau si cateva rugaciuni, mi s-a parut interesant.

www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 6 ani si ...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by annitha_cl

Astazi sunt trista. Mi-au omorat pisicul (l-a gasit mama mea cu gatul taiat chiar in fata portii). Urasc fiintele care pot face asa ceva.

copilul meu

"Daca iubesti frumusetea exterioara atunci nu ma iubi, caci eu nu sunt frumoasa iar in lume sunt multe femei mult mai frumoase decat mine.Daca iubesti bogatia atunci nu ma iubi caci eu sunt saraca iar pe glob sunt multe femei mult mai bogate decat mine! Daca iubesti iubirea atunci IUBESTE-MA caci EU SUNT SINGURA FEMEIE DIN LUME CARE TE POATE IUBI CU IUBIRE ADEVARATA!"

Doamne fereste ce fel de oameni... ingrozitor.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by cge
Eu am inteles ca invatatoarea lor da numai 'FB', deocamdata se abtine de la alte calificative.
Oricum nu cred ca se trec in catalog, sunt numai de acomodare.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati

Felicitari Victor pentru nota.

La Oana in clasa doamna nu a fost multumita de liniutele copiilor. La toti a avut de corectat, desi mie chiar imi placeau si avand in vedere ca erau primele, chiar s-a chinuit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catusha spune:

Fetele, nu lui Wesel i s-a intimplat cu copertile de hirtie rupte de doamna, ci Annithei_cl. Nu ca ar fi mai putin grav, dar eu cu Wesel "impartim" aceeasi invatatoare si ma speriasem un pic, mai ales ca prima mea parere despre doamna noastra este buna si n-as fi vrut sa mi-o stric.

Oricum eu sint socata de lipsa de tact a acestor "pedagogi", si directoarea care tipa la intirziati, si doamna cu ruptul copertilor, am crezut ca s-a depasit de mult stadiul asta, mai e un pic si aud si de pus la colt pe coji de nuca. Of, of.

Voi invatati saptamina viitoare? Noi cu francofonia asta nu invatam, asa ca o las pe Ioana in tabara. Am inima cit un purice pentru ca este prima ei tabara si imi fac griji ca nu se va descurca. Numai cind ma gindesc la coditele ei... Parca vad ca se intoarce imbracata in hainele in care a plecat.

Wesel, esti la curent cu faptul ca sintem colegi de banca?

Catusha, de 2 X mamica

Mergi la inceput