Boboci de clasa I 2006 - ce invata, ce simt II
Raspunsuri - Pagina 7
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Lala_D/Lala_D.jpg)
Lala_D spune:
annitha_cl atunci poate solutia ar fi sa vorbesti cu cativa parinti si impreuna sa stabiliti niste lucruri de bun simt cu invatatoarea .
Eu raman la ideea ca sportul ( si desenul, muzica etc) sunt importante pentru pitici si ar trebui sa trageti cu dintii sa se faca.
Daca ea este in varsta si nu poate atunci sa stabileasca cu profesorul de sport sa ii preia la ora . In multe scoli asa se procedeaza.
Si aveti cam multe de facut in acea clasa si asta spune ceva despre invatatoare
Intrebare - intrebatoare pentru fetele din RO
- cum vi se pare manualul de Religie ???
Mie mi-ar fi placut sa ii invete poate povestioare din Biblie si nu rugaciuni lungi pe de rost
Edit : la noi religia se va face cu un profesor separat.
O zi excelenta tuturor !
Lala.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
Catusha spune:
Eu nu am auzit nimic de religie la scoala. Ma intreb daca fac au ba. Dar ca principiu sint de acord cu tine Lala, cu povestioarele care sint de preferat invatatului pe dinafara, mai ales ca eu am avut aceasta problema, copilului fiindu-i cam greu sa inteleaga limbajul bisericesc.
Catusha, de 2 X mamica
annitha_cl spune:
Uff, am vb. cu Andrei. Astazi au inceput sa scrie nu stiu exact la ce materie, vad eu cand ajung acasa. El spune ca la abecedar dar invatatoarea a spus ca la matematica . Maine au desen si deja imi este putina teama de cum o sa arate cand o ajunge acasa. Maine au decat trei ore. Desen si abecedar si ... ? Maine cica o sa intru in posesia orarului pentru a-l multiplica si a-l imparti parintilor. E atat de rau ca nu am o legatura directa cu invatatoarea decat dimineata, destul de rar...
Astazi sunt trista. Mi-au omorat pisicul
(l-a gasit mama mea cu gatul taiat chiar in fata portii). Urasc
fiintele care pot face asa ceva.
copilul meu
"Daca iubesti frumusetea exterioara atunci nu ma iubi, caci eu nu sunt frumoasa iar in lume sunt multe femei mult mai frumoase decat mine.Daca iubesti bogatia atunci nu ma iubi caci eu sunt saraca iar pe glob sunt multe femei mult mai bogate decat mine! Daca iubesti iubirea atunci IUBESTE-MA caci EU SUNT SINGURA FEMEIE DIN LUME CARE TE POATE IUBI CU IUBIRE ADEVARATA!"
amai spune:
Buna
Suntem si noi bobocei!
Ana este la scoala gen 97;am fost tare dezamagina de cum arata clasa si mai dezamagita ca in urma sedintei cu parintii nu s-au putut aduce imbunatatiri acesteia. Ironia sortii este ca toate celelalte clase sunt zugravite , au pupitre noi, dulapuri , COS DE GUNOI...ma intreb daca o clasa din Bucuresti arata asa, cum arata cele de la tara. Invatatoarea spunea ca dupa 1 ianuarie vor primi niste fonduri de la UE si vor schimba bancile ( pare a fi un fel de fata Morgana!!!!) Incerc sa ma pacalesc cu ideea ca asa cum nu haina face pe om , nici aspectul clasei nu este chiar atit de important.
Ana a inceput sa faca betisoare (sau mai bine zis strimbisoare) de ieri ...si cu stiloul. S-a facut si ea dalmatian cu cernela din prima zi de cunostinta cu stiloul (m-am linistit ca nu e singura! )
Am impresia ca la semi-internat nu-i prea controleaza , dar daca se repeta cred ca o sa am o discutie cu d-na.
Altfel fac Religie , Engleza, Sport, Abilitati si Ed plastica. La semi-internat, "optional"(vorba vine), au Sport , Engleza, Informatica, Atelier.
Programul am impresia ca e cam incarcat si obositor ; ieri dupa prima zi de de program prelungit a venit cu niste cearcane...
Cred ca m-am plins destul ...
Pupici... si succes la betisoare
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Lala_D/Lala_D.jpg)
Lala_D spune:
annitha_cl inca nu imi vine sa cred ca mai exista printre noi astfel de bestii
A venit copilul azi cu primul lui FB scris cu rosu in caietul de matematica pentru scrierea semnului ''+ ''
Pentru acasa mai are 5 randuri fata de cele 10 scrise in clasa plus niste adunari pe care vad ca le-a facut tot in clasa. Pe cartea de abecedar a mai avut scris cu rosu un FB pentru niste propozitii facute dupa imagini
Gata ... am inceput scoala cu adevarat : cu note si teme !
O zi excelenta tuturor !
Lala.
amai spune:
wesel si eu i-am imbracat cartile in hirtie , pentru ca nu am gasit coperti pe masura !!! sper sa nu patesc ca tine (am stat pina la ora 1 noaptea sa "impachetez!")
cge spune:
Annitha_cl, ma bucur ca ai revenit. Chiar m-am intrebat ce mai faceti.
Cu invatatoarea lui Andrei, nu stiu ce sa zic, poate reusiti s-o mai schimbati.
Din proprie experienta, daca coalizati mai multi parinti, trebuie sa aveti castig de cauza.
Wesel, ce tampenie cu copertile. Si noi am vrut sa le imbracam in hartie, dar sotul le-a taiat pe cele de plastic si le-a lipit marginile (a avut mai putin de lipit asa).
Invatatoarea noastra a zis ca important este ca sa fie manuale si caietele imbracate si semnate.
Mie mi-a placut cartea de religie, trecand de faza cu invatatul pe de rost. Ii invata si ce e o fapta buna, ca e bine sa se inteleaga cu fratii, sa isi respecte parintii.
Victor tot cu o profesoara va face religia.
Ca si optional, obligatoriu e engleza.
Si Victor a luat 'FB' ieri la matematica.
Eu am inteles ca invatatoarea lor da numai 'FB', deocamdata se abtine de la alte calificative.
Oricum nu cred ca se trec in catalog, sunt numai de acomodare.
De scris si Victor scrie cu stiloul. Numai la matematica a inceput sa scrie pe caietul cu patratele, in rest au facut fise si au desenat/colorat pe caietul cu foaie velina.
Si ei fac "Abilitati practice" sau plastice, habar n-am.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei
www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati
ocu spune:
Buna, e aberant ce face doamna invatatoare cu copertile de hartie, scopul lor e sa protejeze...ma rog, eu am gasit la Diverta coperti de plastic, transparente si colorate (mate), atat de dimens mari (gen caiet studentesc) cat si mici cum erau pe vremea noastra.
annitha_cl spune:
Cge, Andrei este destul de bine si se pare ca s-a acomodat la scoala in schimb acasa ii este destul de greu sa se mobilizeze, sa fie atent atunci cand discutam si cel mai prost este ca el nu prea stie sa povesteasca cat despre mine... sunt putin stresata si obosita. Tare as fi vrut sa mai stau acasa si saptamana aceasta dar... vad eu cum ma descurc.
Am vorbit cu invatatoarea si ne-a rugat sa lucram cu ei acasa, in sensul ca sa vedem ce urmeaza sa faca a doua zi la scoala si sa lucram noi cu ei acasa inainte ca sa le fie mai usor. Nu prea imi place asta dar... vedem noi mai departe ce o sa fie... sa spunem ca acum sunt la inceput si de aceea trebuie sa facem toate aceste lucruri in plus acasa ... poate mai tarziu nu va mai fi nevoie...
copilul meu
"Daca iubesti frumusetea exterioara atunci nu ma iubi, caci eu nu sunt frumoasa iar in lume sunt multe femei mult mai frumoase decat mine.Daca iubesti bogatia atunci nu ma iubi caci eu sunt saraca iar pe glob sunt multe femei mult mai bogate decat mine! Daca iubesti iubirea atunci IUBESTE-MA caci EU SUNT SINGURA FEMEIE DIN LUME CARE TE POATE IUBI CU IUBIRE ADEVARATA!"