Boboci de clasa I 2006 - ce invata, ce simt II
Raspunsuri - Pagina 22
helbi spune:
Cristina, dar de ce ati teminat temele la ora 23??? Nu e prea tarziu atunci? De ce nu incerci sa o inveti sa-si faca singura temele (sau macar o parte din ele) si tu doar sa i le corectezi?! E doar o sugestie de la o mamica a careiu fetita sta in Hort, iar cind o iau acasa e mereu cu temele facute. Au fost 2 cazuri in care nu a stiut exact ce sa faca si a lasat sa llamurim impreuna pb. Dar altfel, si le face singura, curat si ordonat.
Scuze daca ceva din mesajul meu te-a deranjat, nu asta imi e intentia!
cge spune:
Cristina, stai linistita nu e sf. lumii ca a uitat tema o data.
Eu te incurajez pe tine, ca si eu i-am descoperit prea tarziu tema data de vineri ptr. sambata si s-a dus Victor cu tema nefacuta.
Au mai fost copii in situatia lui, asta este.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei
www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati
Lala_D spune:
quote:
Originally posted by amcris
Exista concursuri pentru elevii de clasa I ? de genul Winners, Cangurul..?
Lala multa sanatate! sa te faci bine cat mai repede
Wesel felicitari pentru rezultatele foarte bune ale lui Matei.
Mamicilor pietre si castane aveti dar cu frunzele uscate cum stati?
Cristina
Multumesc mult .
Cangurul este din clasa a II a dar winners este si pentru clasa I
Din cate stiu eu se va tine in noiembrie .
Bogdan va merge joi la teatru cu scoala.
Cristina nu este o tragedie ca a fost odata cu tema nefacuta.
Dar sfatul meu este sa o pui sa isi faca temele pana vi tu de la servici si sa nu trebuiasca decat sa corectati. Seara Bogdan nu ar fi in stare sa se concentreze la teme fiind mult prea obosit asa incat cand vine de la scoala mananca si se apuca de ele . Apoi pana seara se joaca sau merge la aikido. Nu am avut pana acum probleme sa stea sa vin eu si apoi sa le faca , nu-i place lui.( si nici mie ).
Sper sa nu te superi pe mine , nu vreau asta .
O zi excelenta tuturor !
Lala.
CristinaT spune:
quote:
Originally posted by helbi
Cristina, dar de ce ati teminat temele la ora 23??? Nu e prea tarziu atunci? De ce nu incerci sa o inveti sa-si faca singura temele (sau macar o parte din ele) si tu doar sa i le corectezi?! E doar o sugestie de la o mamica a careiu fetita sta in Hort, iar cind o iau acasa e mereu cu temele facute. Au fost 2 cazuri in care nu a stiut exact ce sa faca si a lasat sa llamurim impreuna pb. Dar altfel, si le face singura, curat si ordonat.
Scuze daca ceva din mesajul meu te-a deranjat, nu asta imi e intentia!
Andreia
Nu ma supar... de fapt astazi lucrurile par sa fie mai roz, poate ca m-am si odihnit.
Le-am terminat tarziu pentru ca a trebuit sa le facem si pe cele de pentru luni, iar temele normale nu putea sa le faca... s-a chinuit mult pana sa-i iasa.
Eu nu am probleme cu temele ei, ba chiar as prefera sa le faca pana vin eu, dar maica-mea cred ca vrea sa recupereze ce nu a stat cu copilul, pentru ca o pune sa se joace nu sa scrie
. Am vorbit cu ea si ieri erau facute temele. Sper sa mearga asa in continuare.www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 6 ani si ...
CristinaT spune:
quote:
Originally posted by cge
Cristina, stai linistita nu e sf. lumii ca a uitat tema o data.
Eu te incurajez pe tine, ca si eu i-am descoperit prea tarziu tema data de vineri ptr. sambata si s-a dus Victor cu tema nefacuta.
Au mai fost copii in situatia lui, asta este.
Cristina,
Sefii Casei
Multumesc, chiar am aflat ca nu am fost singurii...
www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 6 ani si ...
CristinaT spune:
Buna, ieri am facut vaccinele. Oana a fost foarte curajoasa, nu a durut-o deloc, nu are nimic, doar ca mai vrea... m-a innebunit aseara ca ea mai vrea sa faca.
Ieri le-am gasit cu temele facute. 

Tot ieri am fost la aniversarea unei coleg de clasa si a venit si doamna invatatoare. Copii s-au simtit bine, la sfarsit a mai vrut sa se dea pe un topogan si a primit un picior in nas asa ca am plecat in lacrimi.
In schimb i-a mutat iar din banca, nu stiu daca doar pe Oana, dar ei clar i-a zis ca vorbeste.
CristinaT spune:
A facut febra la scoala 
38.5
Eu nu i-am dat aseara nurofen.... 
m-am gandit ca daca nu a facut febra la atatea ore dupa vaccin si nici azi de dimineta nu are cum sa mai faca...
zizica spune:
quote:
Originally posted by cge
Victor a facut- o ieri lata.
Am inteles ca a scris cam urat la after-school, i-au rupt foaia si l-au pus sa scrie din nou. Asa ca se plictisise, si la un moment dat a scos limba la invatatoare
Cand l-au certat, a inceput sa planga.
Cristina,
Sefii Casei
E cea mai mare greseala sa rupi foaia copilului si cei de la scoala ar trebui sa stie chestia asta.
cge spune:
CristinaT, si Victor a facut febra dupa vaccin.
I-am dat 2 doze de nurofen seara si noaptea, ii era prea greu sa se descurce cu nurofenul la after school. A facut febra la after school dar dup-aia gata.
Victor a facut- o ieri lata.
Am inteles ca a scris cam urat la after-school, i-au rupt foaia si l-au pus sa scrie din nou. Asa ca se plictisise, si la un moment dat a scos limba la invatatoare

Cand l-au certat, a inceput sa planga.
Ca sa fie tacamul complet, si-a uitat si caietul la after school, asa ca aseara in nebunia din Bucuresti a mai facut sotu' un drum ca sa recupereze caietul.
Sunt curioasa cum va fi azi, caci au avut testare la romana.
Cristina,
Sefii Casei