Endometru,monitorizari,ovulatie,TB, gravidute 139

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Turturica , sa traiesti. Multumesc.

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noela_carmen spune:

buna seara la fetizte,

avalon, foooarte buna partea asta realista din noi...in zilele ciclului sunt atat de realista ca nici mie nu-mi vine a crede...

recitindu-mi postarea de zilele trecute,am realizat ca in loc sa dau un sfat, nu am facut altceva decat sa-mi dezgrop mortii ...si oarecum si pe ai vostri...
floricica de la palaria mea s-a cam ofilit si se pare ca nici seminte nu face...eu stiu daca o sa creasca alta in loc?
sper...dar am asa un feeling realist , ca nu.
si stii de ce? mi-e foarte greu sa-mi mai imaginez viitorul alaturi de copilul meu...
dj mama zicea o data ca :(citez din memoria ma bleaga) "unele din noi isi cresc copii, unele cresc copii altora, iar altele pur si simplu nu sunt facute sa creasca copii". fraza asta a ei a fost pentru mine ca un trasnet.
m-a facut sa inteleg, avand in vedere datele probelemei mele, ca sansele de a face parte din ultima categorie sunt uriase ...si ce fac in cazul asta???
va trebui sa invat sa traiesc cu asta.probabil ca am picat in cealalta extrema si am devenit, nu pesimista pentru ca nu-mi e firea asa, ci poate prea realista.
prefer insa asa fiu asa, decat sa ma imbat cu apa rece. si sa traiesc lunar, in 3 faze: foliculara, ovulatie,luteala...
vindecata nu-s, caci daca as fi, nu as mai posta pe forum, la "asteptand un ingeras..."

intre timp cresc o matza...macar atat...ma iubeste foarte mult...sotu' zicea ca au inceput scolile, si trebuie s-o duc si pe ea, " fata lu' mama"...daca ar sti cat de tare ma loveste... stie asta...ehhhhhhh

sunt cam acra, nu-i asa?...au venit rusii cu multa lamaie luna asta.au fost cam furiosi la inceput, dar de pe la ora 11 s-au mai imbunat, iar acum sunt chiar prietenosi.
"tot rau-i spre bine" ,nu-i asa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Chivutamonica, pune-te pe treaba azi. Curioasa treaba asta cu ovarele, faza e ca si pe mine au inceput sa ma doara dupa ovulatie, cand unul cand altul!
noela_carmennu mai fi trista, te rog...
Cele mai frumoase flori cresc discret, in umbra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rox_dox spune:

neata

Z28..fara prea multe semne, doar o mica durere jos pe acolo..de parca e de CM..
sa speram ca totusi nu...
om vedea maine, poimaine..

pupici!

Incercarile mele pt

Nunta noastra!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Noela, constat cu surprindere ca noi doua, desi nu ne-am vazut niciodata comunicam la nivel telepatic. La fel ca si tie, acum mi-e tare greu sa ma imaginez mama, nici macar gravida nu ma mai pot vedea cu ochii mintii... si nu o data mi-a trecut prin cap in ultima vreme ideea "si daca nu as fi o mama buna?"... poate de aceea imi este refuzata de acolo de sus aceasta misiune, nu stiu, poate nu sunt suficient de matura, de responsabila... Vorba lui Dj Mama, am fluturasi in cap

Meda, iarta-ne daca am rascolit fara sa vrem amintiri urate care ar fi trebuit sa ramana ingropate pt totdeauna... toate meritati numai lucruri frumoase in viata.

Semneaza,
inca o obsedata

"Atunci cand DOI vor deveni UNUL, UNUL se va transforma in TOT"
Tablitele de smarald ale lui Toth

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elliy spune:

Of fetelor nu m-am putut abtine sa va spun si voua ce revolta m-a cuprins cand am auzit aseara ca o cunostiinta mai indepartata care are deja un copil si 4 avorturi la cerere inainte de el, doua dupa el, ultimul facut acum 2 luni este iarasi gravida..
Si iarasi nu crede ca-l face.
Cum e posibil noi care ne dorim atat, sa ne chinuim, sa disperam iar altora li se intampla asa repede si ii da si afara..
De ce oare se intampla asta, parca totusi nu-i drept..
Asta este, poate o sa rasara soarele si pe strada noastra..

Eli.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Asa gandesc si eu , dar cred ca numai Dumnezeu Sfantul stie de ce face asa. Are El motivele lui , desi cumva nu mi se pare cinstit. Dar cine sunt eu sa pun la indoiala ce face El ?

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

noela,avalon,meda gata!au fost niste zile proaste(cele cu rushii sunt cele mai proaste)si gata au trecut....
mi-a ramas si mie in cap acea scurta caracterizare a femeilor facuta de djmama...si refuz sa va vad in ultima categorie!
cumnata mea este situata acolo la loc de frunte pt ca ei nu-i plac copii, nu-i suporta,nu vrea sa auda nici unul,nu-i vrea in preajma, si cand chiar ii vede ii este greata!e o vita oricum,dar va vedeti voi asa?
nu stiu cum voi fi psihic dupa ani de incercari, eu am doar cateva luni,dar cu siguranta voi lua in calcul a doua varianta cea cu adoptia.am prieteni si cunostinte care au adoptat copii extraordinari.
voi iubiti f mult copii ca sa irositi aceasta dragoste....
stiu ca sunt pareri impartite si poate chiar ma uit eu prea departe,dar daca pana la 35 de ani (mai am 6 ani de incercari)nu raman insarcinata am hotarat cu sotul ca vom infia 2 copii.ce-mi rezerva viitorul numai DD stie dar voi sunteti prea inimoase ca sa lasati golul asta sa va umple....

alina
sa o ajutam pe barbye!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rox_dox spune:

mai fetelor...o luati razna daca tot continuati asa...

nu e posibil ca o femeie care isi doreste cu disperare un copil sa nu fie o mama buna...

Dzeu ne vede si o sa aiba grija de noi sa avem bebele dorit..
daca nu acum, mai incolo, atunci cand ne considera el pregatite.

asa ca putina incredere in cel de sus... si putina rabdare..
v-am zis de mai multe ori, ORICE LUCRU BUN SE FACE GREU SI SE LASA ASTEPTAT!!!

PUPICI!

Incercarile mele pt

Nunta noastra!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noela_carmen spune:

meey, da ce de filozoafe avem p-aici...

Avalon, in general am o imaginatie fantastica!!! de altfel geometria in spatiu, am devorat-o la timpul ei cu mare placere...ce mai conteaza ca acu nu mai tin minte nimic.
imi pot imagina o goaza de lucruri, de la cele mai frumoase la cele macabre...faza asta cu bebele insa...e tare greu...am visat insa de multe ori ca am nascut, ba o fetita ba un baietel,si asta cu mult inainte de a-mi dori copii.si numai dupa ce am facut avortul, singurul de altfel din viata mea. de cele mai multe ori visam ca a fost fetita(poate unde-mi doresc atat de mult) si am avut senzatia stranie foarte multi ani ca inca am "legatura" cu ea. am dat de pomana, pentru sufletul ei, m-am spovedit, dupa foarte multi ani, parca vreo 7. si tot atunci am aruncat si testul de sarcina pe care l-am facut atunci, ca sa rup orice legatura, se ne eliberam amandoi, si eu si sufletelul ala care nu s-a nascut, sa ne gasim linistea...
de ce nu l-am facut??? sotul a considerat ca nu e inca timpul, iar eu nu am avut destul de mult curaj ca sa-l infrunt.faptul ca nu l-a dorit, m-a ranit atat de tare in amorul propriu, ca nu am vrut sa mai stiu de nimic.
Dumnezeu ni-l daduse in schimb la timpul potrivit!!!eu aveam 28 ani,el 31, 4 ani de casatorie.e drept ca nu aveam foarte multe, si munceam enorm de dimineata pana noaptea tarziu...dar, cu siguranta ca s-ar fi gasit o solutie...acum regretele mele, si ale lui in mod special sunt tardive si fara rost.
m-am acuzat si m-am invinovatit ani de-a randul si pe el l-am urat pentru asta. acum, ma bucur ca pot vorbi despre asta fara sa ma mai doara, si incet incet m-am iertat, il mai rog inca pe Bunul Dumnezu sa ma ierte ca n-am stiut sa fiu o mama buna, si sa lupt pentru copilul meu.
dupa avort nu mi-am mai dorit copii, imi placeau in schimb enorm bebelusii,si as fi fost in stare sa adun in jurul meu tot ceea ce se cheama pui, de catel, de pisica si sa am grija de ei sa-i iubesc, sa nu dorm noaptea de grija lor.
abia acum, cand m-am facut capra batrana am realizat ca de fapt manifestarile acestea, erau scaparile subconstientului,si ca-mi doream sa fiu mama fara sa stiu.
mereu am considerat ca un copil, odata conceput reprezinta o responsabilitate uriasa,si tot timpul mi-a fost frica ca nu voi sti sa-l cresc, ca nu voi fi o mama buna.
cine stie , poate ca am dreptate chiar...
acum invat sa fiu o mama buna in cazul in care, Domanme Doamne se va indura de noi si ne va darui macar un bebe. face parte din treapie, si poate cine stie in ziua in care voi invata, Dumnezeu nu-l va da.

gata, am terminat, sper...am mai spart o buba...imi face bine sa vorbesc cu voi,pentru ca voi puteti intelege mai bine decat oricine, pentru restul as fi, stiti cum, nu?
bineinteles, obsedata!!!

meda te pup
numai bine tuturor fetelor, nu va enumar, ca nu mi-ar ajunge toata ziua

Mergi la inceput