Endometru,monitorizari,ovulatie,TB, gravidute 139
Raspunsuri - Pagina 15
![](images/user_woman.png)
rox_dox spune:
ooooof noela...imi pare rau pe de o parte, dar si bine pe de alta pt ca ai reusit sa treci peste asta..
si sigur si Dzeu... ai sa vezi, te va ajuta intr-o buna zi sa strangi in brate puiutul tau propriu...
va veni si ziua aia, cu siguranta..
pupici!
Incercarile mele pt
Nunta noastra!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
mileam spune:
quote:
Originally posted by Avalon
Noela, constat cu surprindere ca noi doua, desi nu ne-am vazut niciodata comunicam la nivel telepatic.La fel ca si tie, acum mi-e tare greu sa ma imaginez mama, nici macar gravida nu ma mai pot vedea cu ochii mintii... si nu o data mi-a trecut prin cap in ultima vreme ideea "si daca nu as fi o mama buna?"... poate de aceea imi este refuzata de acolo de sus aceasta misiune, nu stiu, poate nu sunt suficient de matura, de responsabila... Vorba lui Dj Mama, am fluturasi in cap
Meda, iarta-ne daca am rascolit fara sa vrem amintiri urate care ar fi trebuit sa ramana ingropate pt totdeauna... toate meritati numai lucruri frumoase in viata.
Semneaza,
inca o obsedata
"Atunci cand DOI vor deveni UNUL, UNUL se va transforma in TOT"
Tablitele de smarald ale lui Toth
Fetelor, Avalon intrebarea asta cu "...si daca nu as fi o mama buna..." nu merge acolo sus. Daca ar fi mers, atunci nu ar mai fi facut copii toate x-rile care-si abandoneaza copii sau ii arunca prin tomberoane. Asa ca...probabil ca tine de destinul nostru.
chiquitita spune:
Fetele, eu sunt ziua 4 dupa ovulatie si ma dor ovarele rau...oare de ce?
Cele mai frumoase flori cresc discret, in umbra...
mami2 spune:
Buna fetelor desi scriu f. rar va urmaresc zi de zi, ma amuz si plang o data cu voi. Ma bucur mult pentru cele ce reusesc sa isi vada visul implinit si tot odata imi dau sperante ca se poate, si intr-o zi o sa ne vina si noua randul, o sa vedem si noi cele II liniute si o sa ne tinem bebei in brate...
Totusi eu vreau sa va intreb: sunt in a treia saptamana, deci ar mai fi o saptamana pana la urmatoarea menstruatie dar pe mine au inceput sa ma doara ovarele si mijlocul la fel ca la ciclu. Nu mi s-a intamplat niciodata sa imi vina mai devreme cu o saptamana. Ma ingrijoreaza pt. ca asta ar insemna o dereglare hormonala iar speranta ca s-ar fi putut prinde ceva luna asta...moare. Voi ce ziceti??? Citisem ca in primele saptamani de sarcina te doare burta ca inainte de ciclu dar nu si mijlocul...lamuriti-ma si pe mine, va rooooog!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/iuca/iuca.jpg)
iuca spune:
Mami2, CM tau cate zile are? E regulat?
Sa va povestesc si eu ceva: am auzit ca un cuplu au fost 6 ani impreuna, nu au reusit sa aiba copii si s-au despartit, intr-un final. S-au recasatorit fiecare si acum au copii cu noii lor parteneri.(amandoi) Ce credeti ? Poate exista astfel de incompatibilitate?
vio
rox_dox spune:
se poate sa existe si cazuri de astea
mai rare ce-i drept, dar pot exista.
Incercarile mele pt
Nunta noastra!
merdan spune:
Fetelor ma primiti si pe mine?
Am si eu o nedumerire referitoare la ovulatie ,dar sa va spun cum stau
-z8,36.5
-z9,36.4
-z10,36.3,pete mici rozalii pe chilot,intepaturi usoare in ov.stang,usoara balonare,umeda
-z11,temp.36.3,mucus gelatinos de dimineata(cat un bob de mazare),seara intepaturi destul de puternice in ov.stang,balonare
-azi z12,temp.36.2,mucus albicios care se scurge pe chilot,dureri puternice vreo 3 ore incepand de pe la pranz
Acum eu stiu ca toate semnalele din ultimele 3 zile indica o ovulatie cu surle si trambite si ca azi ar putea fi ziua cea mare a ovulatiei dar nu inteleg ce-i cu mucusul asta albicios-curgator, nu ar fi trebuit sa fie elastic transparent deja?Ca acum de vreo ora durerile au mai incetat,de aceea cred ca ovulatia s-a produs azi.
Totusi eu n-am vazut mucus clar elastic care sa se intinda cum am mai citit pe aici ca ar trebui, asta inseamna ca nu am mucus de calitate(fertil)?
Am uitat sa precizez ca iau ceva naturiste, non stop toata luna,si ca nu tin cont ca unele sunt puternic progesteronice(zmeur,naprasnic) oare de la astea sa fie mucusul meu mai albicios?
merdan
mami2 spune:
M-am lamurit
imi vin rushii. tocmai ce am vazut niste pete maronii, pe chilot, probabil diseara or sa ma invadeze. asta e!sa speram ca luna viitoare o sa fie cu noroc