Endometru,monitorizari,ovulatie,TB, gravidute 139

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns noela_carmen spune:

mami2, ai putea fi un pic mai explicita, in ce zi a ciclului esti?

in mod normal(asa scrie prin carti)la un ciclu normal, in ziua 21 (cu aproximatie) are loc implantarea gagalicii, si de multe ori acest lucru este semnalat de o usoara sangerare. atunci cand gagalicea se ascunde in endometru e posibil sa rupa cateva vase mici de sange.
eu zic ca poti sa mai speri!
iti tin pumnii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noela_carmen spune:

merdan, e posibil sa fie intr-adevar ovulatia,niste teste de ovulatie te-ar fi ajutat mai mult. mucusul e uneori inselator.
din pacate raspunsul in vei afla abia maine, poimane urmarind in continuare temperatura bazala.

ciquitita, din pacate nu stiu ce poate fi, nidatia are loc cam intre 5-7 zile.cam devreme la tine, ca sa putem spune ca asta ar fi cauza, dar nimic nu te poate impiedica sa speri.

alinutza,asa e, mai sunt si zile din astea...uneori tin mai mult alteori mai putin, dar au si ele rostul lor...ne mai aduc cu picioarele pe pamant. eu nu fug de ele.ma rog doar ca cei din jur, inclusiv voi, sa ma suporte !

rox_dox,iti multumesc ca esti asa optimista in ceea ce ma priveste.sa te auda Dumnezeu.

Ale???? a trecut o saptamana!mai ai una!
BAFTA!!!!!

fetelor va doresc o droaie de copii!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami2 spune:

multumesc mult fetelor dar s-a dovedit ca ziua 24 s-a transformat in ziua 1.
si eu care speram sa ii fac sotului cel mai frumos cadou de ziua lui, pe 1 octombrie...un test cu II liniute.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns merdan spune:

noela_carmen mersi iubita de rspuns dar din nefericire cred ca il voi afla abia marti;sa-ti spun si de ce mie la ultima stimulare dupa pregnyl mi-a crescut temperatura abia a patra zi(cu confirmare ecografica ca am ovulat imediat dupa pregnyl).

merdan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chivutamonica spune:

Chinqui,sa stii ca te-am ascultat sa vedem ce-ar iesii.
Azi Z8,incep dinou cu testele si urmaresc ov,sa vedem care-i prob.
Tu cum mai te simti?MONI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Stare proasta. Am obosit. Nu stiu ce sa spun. Imi vine sa las totul balta. Azi am inceput sa iau maca, deja am nervi ca ma gandesc ca si pe asta o iau degeaba. Starea proasta imi vine si de la faptul ca azi e Z16 si prima zi de duphaston, si incep iar distractia cu vine sau nu vine. Daca nu vine, bineinteles ca nu vine din orice alta cauza posibila mai putin bebe.

Va pup pe toate, sper ca stati cu moralul mai bine decat mine.
Noela, ma doare sufletul pentru ce ai povestit.

Pentru toate fetele si

Pupici,
Angelique

pozele mele
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=48808&whichpage=7" target="_blank">povestea nuntii
luna de miere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chivutamonica spune:

Angeliq,ce nume frumos(de inger}trebuie sa fi optimista,capul sus nu mai tot oftam atita si inghitim pastile daca nu avem incredere.Trebuie sa avem dispozitie cind le luam si cu gindul curat ca va venii si bb,pentru noi.
Gindeste pozitiv,ca mult mai bine ajuta ca pastilele sa-si faca efectul daca ne plingem cind le inghitim nu facem bine nici pentru ele nici pentru noi....,,ne facem urite la fata''
Eu,iti doresc sa ai putere sa treci peste aceasta faza de depresie si sa fi mai vesela incepind chiar de acum ca doar suntem in week-end si ne relaxam si ne bucuram de tot ce ne inconjoara.Bine ca suntem sanatoase,nu?
Multi de la mine si o pentru sufletul tau.
MONI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Chivutamonicasper din tot sufletul sa se prinda bebic la tine luna asta! Eu ce sa fac, ma dor ovarele, mi-e teama sa nu racesc, nu stiu de ce ma dor.
Colac peste pupaza sotului ii iese ulcior la ochi si ia oxacilina. Antibiticul se transmite in sperma, adica ar trebui sa ne protejam? Bine, ovulatia mea a trecut, intreb asa, in viitor.
noela_carmensi mie mi se pare cam repede sa ma doara. In afara de pete rosii, implantarea mai are alte simptome? Mi-e sa nu fi racit.

Cele mai frumoase flori cresc discret, in umbra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

chiquitita, da, antibioticul se "transmite" prin sperma...
Fetelor, v-am lasat asa de vesele si optimiste zilele trecute... acum sunteti toate asa tristutze... hai, capul sus! Si nu pot sa concep ca vreuna dintre noi nu am fi mame bune!
Eu voi relua luna viitoare temp, monitorizari, etc. Ieri am facut o laparo, mi-a desfundat ambele trompe ( nici una nu era buna) , mi-a facut si driling ovarian, sper sa fie bine de acum!

Poze1Poze2
Sa o ajutam pe Barbye

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Felicia, cat timp sta oxacilina in organism, adica cand putem presta fara protectie?
Fetelor capul sus, ce daca speram si apoi nu apare nimic...sunt asa frumoase zilele alea cand credem ca am putea fi gravi...sigur ramanem si noi insarcintae!
Felicia sper a iti fie mai bine dupa interventiile de azi si sa fii mamica cat mai curand si sa ne iei cu tine la odisee!

Cele mai frumoase flori cresc discret, in umbra...

Mergi la inceput