Endometru,monitorizari,ovulatie,TB, gravidute 139
Raspunsuri - Pagina 17
![](images/user_woman.png)
Mishulina spune:
Felicia m-am gandit la tine zilele astea...Imi pare rau ca n-am stiut cand faci laparo si n-am apucat sa vorbesc cu tine inainte...Sper ca te simti bine si ca-ti revi rapid! Si mai sper sa se fi rezolvat cat mai multe cu aceasta interventie si sa auzim in curand de bb!
Ina
Haideti sa o ajutam pe Barbye! www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472" target="_blank">Putem ,deci www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=82950&whichpage=1" target="_blank">trebuie sa o facem!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
chivutamonica spune:
FELY,tu o sa fi prima pe listuta gravitutelor din luna ce urmeaza.
Chinqui,eu zic ca n-ai racit dar cred ca se intimpla ceva bine acolo la ovare,ele lucreaza acum iar tu nu te mai tot gindii atita stai relaxata si gindeste-te ca va fi bine.
MONI
chivutamonica spune:
chinqui,si eu te dar cu o conditie ca ai grija si de sotiorul tau sa se faca bine.Va astept aici la o
ca la mine e prinzul si aici sigur nu te gindesti la raceala la temp 28gr
Sa ave-ti un week-end linistit si plin de surprize frumoase.,MONI
dj_mama spune:
Fetelor care-si fac griji ca n-ar putea fi bune mame le spun, cu siguranta, ca n-au sanse sa nu fie bune mame pt. ca maternitatea creaza legaturi nebanuite, transcedentale, dincolo de inchipuire. Dupa parerea mea sunt cele mai acute in perioada alaptatului. Chiar si la cele care nu alapteaza, se tzes niste fire nevazute. Pana si tatii devin un fel de mame chiar daca ei nu au purtat in pantece copilul. Ei insa invata sa fie ‚mame’ pe cand mama este mama prin sansa maternitatii.
Asa ca nu e dupa voi. Este dincolo de puterea de intelegere si pana si vitele, cum spuneati pe aici, in momentul in care strang la piept propriul copil, sufera metamorfoze. Desigur ca mai sunt si exceptii, dar tocmai de aceea se numesc excepatii pt. ca asta sunt.
Asa ca nu va mai faceti inutil griji. Referirea din citatul dj_mama puncta doar, necesitatea existentei de femei care sa poata indeplinii misiunile despre care vb. Plan divin. Ce te bagi?
felicia_ spune:
Mishulina, vezi, ai stiut sa te gandesti la mine, fara sa iti spun eu! Telepatie!
Moni, luna asta le las pe altele, eu voi merge la odisee luna viitoare! E bine asa?
Chiquitita. eu stiu ca nu e bine sa in scpo de bb in timpul tratamentelor, si cateva zile dupa, dar nu stiu exact cat... poate te ajuta fetele ma experimentate...eu nu prea am avut astfel de probleme.
Poze1Poze2
Sa o ajutam pe Barbye
![](images/user_man.png)
amameda spune:
Fetili,baba Meda s-a intors.S-au luptat fantomele intre ele pana au lesinat si mi-au dat pauza.
Va multumesc pentru suportul moral deosebit...dar va anuunt ca ati luat-o rau pe aratura. V-ati pus serios pe filozofat,ati emis teorii si se pare ca m-am cam intalnit pe fundul butoiului cu unele dintre voi.Se pare ca aveti nevoie de ceva animatie ca sa va redresati.
Avalon,turturica, alina a,floare de colt pentru incurajari.
Pt. Catty: daca ne citesti cumva sa stii ca la histero (pe douzeci si..)vom fi langa tine cu gandurile noastre bune.
Stie cineva ce face PamELLA?
MEDA
![](images/user_man.png)
amameda spune:
Noela,ia vezi tu ubita ce e cu mine.
TBsi teste ov in:
Z2-36.4
Z3-36.3
Z4-36.3
Z5-36.4
Z6-36.5
Z7-36.2
Z8-36.3
Z9-36.2
Z10-36.1
Z11-36.5
Z12-36.1+II-intens. egala (PM)
Z13-36.2+II-intens. egala (AM)+mucus
Z14-35.9+dureri sani si pelvis ,feriga0
Z15-36.0+II-intens. egala (PM)
Z16-36.3+II-intens. egala (AM)+ dureri sani si pelvis,feriga0
Z17-36.3
Z18-36.5
Z19-36.3
Z20-36.5
Z21-36.3
Z22-36.3+II-intens. egala (AM+PM)+dureri mari sani+test sarc.-
Z23-36.2+II-tesul de 2ori mai intens decat controlul(AM)+dureri OV.dr+1Test sarc. usor+si unul -;PM-albus, feriga0
Atunci cand ma gandeam sa incetez cu testele- surpriza!
Prima data am ramas in z 23.
Am reinceput programul artistic dar vreau sa stiu daca sunt nebuna eu sau m-am apucat de ouat ca gainile?
dj_mama spune:
Meda, pai dak postezi la 3 noaptea e clar ca fantomele se lupta intre ele dar si ele cu tine ...
Iti admir perspicacitatea. Adik, desi ti-ai monitorizat clar o ovulatie in z14, ti-a dat in gand sa perseverezi sa testezi toata luna; este posibila o dubla ovulatie dar nu mi-e clar dak menstra va veni la cca. 14 zile dupa prima ovulatie sau dupa a doua .
Era bine sa te fi repezit la o eco. Macar stiai pe viitor ce strategii sa aplici.
Tu iei ceva 'suplimente nutritive' sau asa faci tu de obicei ?
noela_carmen spune:
meda,
da' ce faci bre, noaptea la ora 3 pe net?
n-ai ce face? banuiesc ca acu' dormi dusaaaa!!!
imi dadusi la treaba, mai draga...
m-am uitat la el vreo juma de ora, l-am si desenat ca sa vaz mai vine,si am avut senzatia ca ghicesc in graficul tau ca in cafea!!!
io cred asa:
ovulatia a avut loc undeva in ziua 15. ai o crestere de 0.3 grade. ai mai avut o tentativa prin ziua 10, dar nu se pune ca n-a ramas sus.
exista o temp. la care organismul tau are tendinta de a se intoarce mai des si aia este 36.3. ma ingrijoreaza insa scaderea din ziua 23=36.2, dar care este totusi cu 0.2 grade peste cea de la ovulatie...
faptul ca testele de ovulatie iti ies din nou pozitive, imi spune ca ai cu siguranta cea de-a 2-a ovulatie. esti tare babe!!!
nu prea stiu cum trebuie sa fie temp. in cazul ovulatiei duble, de aceea stau in cumpana. daca s-a prins ceva la prima, trebuie sa ramana crescuta si sa creasca mai mult la a 2-a(???), sau filmul se reaia de la capat?.
totusi Tb nu a scazut sub cea de la prima ovulatie...eu zic ca e de bine!
zici ca ai facut si teste de sarcina si unul a iesit pozitiv in ziua 23??? nu-i cam devreme? desi zilele 21-22 sunt zilele nidatiei, in care legaruta cu bebe este deja facuta...
trebuie sa urmaresti in continuare TB, sa vezi daca mai ovulezi inca odata, sau doar e o tentativa a organismului. o fi ramas de la prima ovulatie vreun outz care a crescut in continuare.
wooow, ce-ar fi sa faci gemeni!!!
banuiesc, sper, ca ai prestat cu spor, si ai pus cracili pi pereti din nou, si ca nu ai stat pe net!!!!.
nu stiu care e durata cicilului tau si daca e regulat, dar daca ar fi sa ne luam dupa prima ovulatie, la cel tarziu 31 zile ar trebui sa vina menstra (n-ar mai veni fro 9 luni!!!).
oricum mai sunt zile bune de interpretat!
sa inteleg ca esti in ziua 24, si prima zi a ultimului ciclu a fost 31 august?
cu siguranta nu esti nebuna, te-ai pus pe ouat bre!!!
da-i cu programul artistic, da batraneste, sa nu dauneze la bebe 1!!!
hai , te astept cu urmatoarea TB, ca sa vedem daca vom cumpara un patutz sau tre' sa luam 2!!!