Endometru,monitorizari,ovulatie,TB, gravidute 139

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dj_mama spune:

Noela, esti tare babe in interpretari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noela_carmen spune:

daaaaa, mami, mai bine ma faceam doftoreasa, ca tare mi-a placut!!!
dar mi-a fost teama, si m-am facut inginereasa!!!
tot e ceva bun, macar stiu sa socotesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Ia uite-o pe Meda! "suparat(a) sunt Doamne, suparat(a)..." dar ovuleaza de 2 ori intr-o luna! Bravo Meda, poate-o pui de gemeni luna asta, nu ar fi frumos? Am cochetat si eu cu ideea de cateva ori cad mi s-a intamplat sa am mai multi foliculi
Fetele ti-au spus tot ce ti-as fi spus si eu, asa pare, ca s-ar pregati o noua ovulatie. Si eu am ramas in ziua 17-18 la un c.m. de 28 zile, asa ca nu e exclus.

"Atunci cand DOI vor deveni UNUL, UNUL se va transforma in TOT"
Tablitele de smarald ale lui Toth

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amameda spune:

Ce aveti cu omu' daca n-are somn? Sa ma suspectati voica as dormi la ora aceasta. Astept raspunsul de la 9.Va dau inf. lipsa: Cm de 29-36 zile iar TB astazi ,z24 36.5 Si ziceti cu toatele ca as oua din nou?
Programul artistic m-a adus la o stare de nervi... Sotul meu mi-a spus ca " dupa chestiile astea vom ajunge sa dam .....(a mea!) la resapat".
Multumesc pt calcule.T. de sarc . le-am facut la plesneala , stiam ca ies neg dar voiam sa vad daca au vreo leg cu ovulatia. De ce unul e slab pozitv? Experimentam pe mine.
Va pup ca dragi imi sunteti.
P.s.Va anunt eu ce patut mi-a placut de la "Buburuza".

MEDA

Mergi la inceput

meda super
tocmai ai avut si a doua ovulatie, mooama crap de invidie !!!
acum , ca sa fie bine, trebuie in cel mai rau caz sa scada cu 0.1 grade, sa stea asa, si in cel mai fericit caz sa creasca cu 0.1-0.2 grade sau chiar mai mult.
gresesc???
daca da, sa-mi spuneti!

Mergi la inceput

Meda, pai sa stii ca se pare ca exista similaritati mari intre cei 2 hormoni LH (la concentratia mare a acestuia se poztiveaza testul de ovulatie) si Beta Hcg ((la o anumita concentratie a acestuia se poztiveaza testul de sarcina). Asa ca, testul de sarcina usor pozitiv poti sa-l pui pe seama unui LH marit ca doar se apropie a 2-a ovulatie. WOW, acum mi-a picat fisa, de aia aveam eu mai mereu teste de sarcina usor pozitive prin ziua 23-24 si apoi in zilele urmatoare se faceau negative?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amameda spune:

Ce tare sunt!! Mercic ,noela de straduinta.
Avalon,am citit undeva ca testele de ov. se pozitiveaza si in sarcina. De aia m-am gandit eu...
Djmama am o rugaminte pt.tine la cap.138 pag 19.
Nu iau "suplimente" fiindca nu sunt de acord cu naturistele(nici cu medicamentele)...stii tu ,fiecare cu ei.
MEDA

Mergi la inceput

mami, ioti-ti, cum am zis platesc si eu in avans!!!

meda da si tu esti datoare cu pilates pentru aspirante.tot cu respiratia se incepe?

Mergi la inceput

Sa inteleg a si aseara ati avut program artistic, Meda? Vezi ca si lipsa de vicii este un viciu... Si de ce s-o dea la 'resapat' (?), eu stiu ca exercitiile astea folosesc muschilor respectivi, altfel se atrofiaza
Aaaa, bine ai venit sa ne scoti de pe aratura, eu cu Noela mai aveam putin si puneam in scena o telenovela .

Mama noastra mai stie ea niste shpiluri pt bufnite si pasarele ce vor sa ramana grele, mie mi-a mai scapat cateva... dar o las pe ea sa va spuna, unul dintre ele are legatura chiar cu extazul...

Ce e aia pilates (scuzati ignoranta, daca e vorba de vreun regim de slabit e posibil sa nu fi auzit de el)? Si e vorba de respiratie sacadata sau cum?

Mergi la inceput

Avalon, vin eu, ca vaz ca mami se gandeste daca sa ne spuna sau nu, si meda cred ca are treaba, sau a plecat cu "dansa" la vulcanizare.
parca zicea totusi ceva de albus de ou,pai ala e special impotriva vulcanizarii!!!sau a de a iesit fum din albus!!!

iote despre pilates
http://www.topsanatate.ro/channel.php/metoda_pilates/?id=173

Mergi la inceput