Endometru,monitorizari,ovulatie,TB, gravidute 139
Raspunsuri - Pagina 18
noela_carmen spune:
daaaaa, mami, mai bine ma faceam doftoreasa, ca tare mi-a placut!!!
dar mi-a fost teama, si m-am facut inginereasa!!!
tot e ceva bun, macar stiu sa socotesc![]()
Avalon spune:
Ia uite-o pe Meda
! "suparat(a) sunt Doamne, suparat(a)..." dar ovuleaza de 2 ori intr-o luna!
Bravo Meda, poate-o pui de gemeni 
luna asta, nu ar fi frumos? Am cochetat si eu cu ideea de cateva ori cad mi s-a intamplat sa am mai multi foliculi
Fetele ti-au spus tot ce ti-as fi spus si eu, asa pare, ca s-ar pregati o noua ovulatie. Si eu am ramas in ziua 17-18 la un c.m. de 28 zile, asa ca nu e exclus.
"Atunci cand DOI vor deveni UNUL, UNUL se va transforma in TOT"
Tablitele de smarald ale lui Toth
amameda spune:
Ce aveti cu omu' daca n-are somn? Sa ma suspectati voica as dormi la ora aceasta. Astept raspunsul de la 9.Va dau inf. lipsa: Cm de 29-36 zile iar TB astazi ,z24 36.5 Si ziceti cu toatele ca as oua din nou?
Programul artistic m-a adus la o stare de nervi... Sotul meu mi-a spus ca " dupa chestiile astea vom ajunge sa dam .....(a mea!) la resapat". 
Multumesc pt calcule.T. de sarc . le-am facut la plesneala , stiam ca ies neg dar voiam sa vad daca au vreo leg cu ovulatia. De ce unul e slab pozitv? Experimentam pe mine.
Va pup ca dragi imi sunteti.
P.s.Va anunt eu ce patut mi-a placut de la "Buburuza".

MEDA
noela_carmen spune:
meda super
tocmai ai avut si a doua ovulatie, mooama crap de invidie
!!!
acum , ca sa fie bine, trebuie in cel mai rau caz sa scada cu 0.1 grade, sa stea asa, si in cel mai fericit caz sa creasca cu 0.1-0.2 grade sau chiar mai mult.
gresesc???
daca da, sa-mi spuneti!
Avalon spune:
Meda, pai sa stii ca se pare ca exista similaritati mari intre cei 2 hormoni LH (la concentratia mare a acestuia se poztiveaza testul de ovulatie) si Beta Hcg ((la o anumita concentratie a acestuia se poztiveaza testul de sarcina). Asa ca, testul de sarcina usor pozitiv poti sa-l pui pe seama unui LH marit ca doar se apropie a 2-a ovulatie. WOW, acum mi-a picat fisa, de aia aveam eu mai mereu teste de sarcina usor pozitive prin ziua 23-24 si apoi in zilele urmatoare se faceau negative?![]()
amameda spune:
Ce tare sunt!! Mercic ,noela de straduinta.![]()
Avalon,am citit undeva ca testele de ov. se pozitiveaza si in sarcina. De aia m-am gandit eu...
Djmama am o rugaminte pt.tine la cap.138 pag 19.
Nu iau "suplimente" fiindca nu sunt de acord cu naturistele(nici cu medicamentele)...stii tu ,fiecare cu 

ei.
MEDA
noela_carmen spune:
mami, ioti-ti, cum am zis platesc si eu in avans!!!

meda da si tu esti datoare cu pilates pentru aspirante.tot cu respiratia se incepe?
Avalon spune:
Sa inteleg a si aseara ati avut program artistic, Meda? Vezi ca si lipsa de vicii este un viciu... Si de ce s-o dea la 'resapat' (?), eu stiu ca exercitiile astea folosesc muschilor respectivi, altfel se atrofiaza ![]()
Aaaa, bine ai venit sa ne scoti de pe aratura, eu cu Noela mai aveam putin si puneam in scena o telenovela
.
Mama noastra
mai stie ea niste shpiluri pt bufnite si pasarele ce vor sa ramana grele, mie mi-a mai scapat cateva... dar o las pe ea sa va spuna, unul dintre ele are legatura chiar cu extazul
...
Ce e aia pilates (scuzati ignoranta, daca e vorba de vreun regim de slabit e posibil sa nu fi auzit de el)?
Si e vorba de respiratie sacadata sau cum?![]()
noela_carmen spune:
Avalon, vin eu, ca vaz ca mami se gandeste daca sa ne spuna sau nu, si meda cred ca are treaba
, sau a plecat cu "dansa" la vulcanizare.
parca zicea totusi ceva de albus de ou,pai ala e special impotriva vulcanizarii!!!sau a
de a iesit fum din albus!!!
iote despre pilates
http://www.topsanatate.ro/channel.php/metoda_pilates/?id=173