Endometru,monitorizari,ovulatie,TB, gravidute 139

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Buna fetelor.
M-am trezit si eu in sfarsit.
Azi Z 21 cu temp. 36.3
Asa fluctueaza temp. astea ca nu mai stiu ce sa cred.
Ieri mi-am facut si eu programare le medic , desi in Ro. mi s-a spus ca sunt OK , am zis sa incerc si aici sa vad ei ce-mi spun , ca bebele se cam lasa asteptat.

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Mai e interesant rau pilates asta! Mi-am salvat linkul la favorites si o sa aprofundez, omu' cat traieste invata... desi am vaga impresie ca unele lucruri le facem instinctiv...

N-are cum sa mearga la vulcanizare cu ea, din cate mi-am dat iou seama cred ca are nevoie de (dez)vulcanizare o perioada! Tocmai bine cat sa se prinda bebelusul

"Atunci cand DOI vor deveni UNUL, UNUL se va transforma in TOT"
Tablitele de smarald ale lui Toth

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Hello, hello!
Fetele, implantarea asta are simptome, ca eu mor de oavrul stang? Sau am racit si..bebe nu se poate prinde?

Cele mai frumoase flori cresc discret, in umbra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Buna, fetelor, ma tin cu o mana de marginea butoiului de melancolie si incerc sa ies afara. E o vreme asa de urata la noi, de iti vine sa iti plangi de mila. E a doua zi de cand luam maca. Stiti cumva cat timp se ia chestia asta?

Pupici,
Angelique

pozele mele
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=48808&whichpage=7" target="_blank">povestea nuntii
luna de miere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucami spune:

quote:
Originally posted by chiquitita

Hello, hello!
Fetele, implantarea asta are simptome, ca eu mor de oavrul stang?

Chiquitita aceiasi intrebare o am si eu. Ma doare ovarul stang intr-un hal fara de hal si niciodata nu l-am simtit asa. E neaparata nevoie ca la implantare sa apara spottingul?

Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dj_mama spune:

Angeliq, intreaba la naturiste; eu stiu ca se ia zi de zi, 3/zi, mai multe luni; Miki stie mai multe

Meda, lucrez intens la teza de doctorat: " shpiluri pt pasarici si cucuvele ce vor sa ramana grele" da' n-o fac inca publica pana nu iese legea dreptului de autor si in materie de pasarici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

ralucami spottingul nu e obligatoriu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

quote:
Originally posted by dj_mama
...lucrez intens la teza de doctorat: " shpiluri pt pasarici si cucuvele ce vor sa ramana grele" da' n-o fac inca publica pana nu iese legea dreptului de autor si in materie de pasarici

Pupici,
Angelique

pozele mele
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=48808&whichpage=7" target="_blank">povestea nuntii
luna de miere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claui spune:

Buna seara! Fetelor, stie vreuna dintre voi, valoarea beta HCG incepe sa creasca de la fecundare sau de la implantare?? Si inca ceva, cate zile -maxim-pot trece de la ovulatie pana la o eventuala implantare??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dj_mama spune:

claui, implantarea parca in vreo 5 zile
vezi aici filmuletele cu evolutia sarcinii:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=84478&whichpage=1

bhcg cred ca de la implantare apare

Mergi la inceput