Endometru,monitorizari,ovulatie,TB, gravidute 139
Raspunsuri - Pagina 13
![](images/user_woman.png)
mi_a spune:
IRLANDEZA!
Sper ca in seara asta
Iti doresc tot binele din lume si sa nu uiti ca aici nu esti singura!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
irlandeza spune:
MI A , , multumesc din suflet. Deocamdata sotul nu e acasa , il astept , sa vad , ca dimineata ma amenintatse cu o surpriza.
Noi 2 singurei
AngeliquedeS spune:
Irlandeza
La multi ani!!
Pupici,
Angelique
pozele mele
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=48808&whichpage=7" target="_blank">povestea nuntii
luna de miere
Avalon spune:
DJ Mama, nu am fluturasi, jur! Sunt realista doar...
"Atunci cand DOI vor deveni UNUL, UNUL se va transforma in TOT"
Tablitele de smarald ale lui Toth
Avalon spune:
LA MULTI ANI, Irlandeza!
"Atunci cand DOI vor deveni UNUL, UNUL se va transforma in TOT"
Tablitele de smarald ale lui Toth
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Roxali/Roxali.jpg)
Roxali spune:
Irlandeza la multi ani ...c-am tarzir am intrat pe net,dar mai bine mai tarziu decat niciodata.
Multumesc ptr raspuns, dar inca o rugaminte, termometrul este special ptr depistarea ovulatiei sau e unul normal digital, lunguiet care se foloseste in special ptr copii anal sau oral sub limba.Cele de aici costa intre 100-150€.
Ali
criss_bbc spune:
IRLANDEZA, si eu iti urez un caldurossi sa dea Bunul Dumnezeu sa-i poti face si tu o surpriza frumoasa sotului tau
. Sa nu mai spui ca esti batrana, ca ma supar. Si eu am aceeasi varsta si ma consider foarte tanara.
irlandeza spune:
AVALON , ROXALI
, CRISS
, multumesc mult fetelor , sunt coplesita de atatea urari.
Sa avem toate parte de cat mai curand.
Noi 2 singurei
turturica spune:
irlandeza, multi ani fericiti si sa ti se implineasca dorinta cea mai mare
avalon, amameda, dureroase experientele voastre. Imi pare rau ca ati trecut prin asa ceva.
eu sint mai tacuta zilele astea, am inceput un servici nou, ajung tirziu acasa si apuc doar sa va mai citesc. Nu mai am energia sa scriu, dar sint la curent cu toate noutatile si imi sinteti dragi toate.
Cumva, prinsa cu munca am uitat si de numaratoare. De-abia acum, scriind mailul, mi-am dat seama ca sint in ziua 16. De prestat am prestat, dar nu in fiecare zi ca in luna trecuta cind oricum nu s-a prins nimic. Cumva, prinsa cu munca, am uitat de incrincenarea de a avea copil. A fost si dezamagirea prea mare in lunile trecute cind nu am ramas, desi am prestat ca la carte, incit incerc sa ma detasez acuma si sa nu mai caut semne sau imi mai fac sperante inainte de a avea vreo zi de intirziere.
Eu nu mi-am facut deloc analize, asa ca nu stiu deloc cum stau, insa ma ingrijoreaza faptul ca nu observ mucusul asta de care vorbiti voi. Temperatura nu mi-o masor, teste de ovulatie nu-mi fac, asa ca habar n-am daca ovulez sau nu. E posibil sa ovulez si daca n-am mucus?
Ce e ciudat e ca inainte de a ne hotari sa facem copil, observam mereu mucus din asta, insa pe vremea aia nu stiam ce inseamna.
Anyway, refuz sa merg la doctor, cumva mi-e teama ca daca merg o sa-mi descopere cine stie ce boala incurabila. Am si eu pasaricile mele. Asa ca ma las in continuare pe mina destinului