Endometru,monitorizari,ovulatie,TB, gravidute 139

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iazminn spune:

IRLANDEZA, LA MULTI ANI! Sa fii sanatoasa si sa-ti dea D-zeu un bebe cat mai repede.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dj_mama spune:

Avalon, te-am prins ! Ai facut rost de noi fluturasi ? Nu-ti ajungea stolul vechi?
Fetelor, sa v-o parasc pe Avalon. Poate nu stiati ca toate relele din lume i se vor intampla ei. Aflandu-se in plin tratament fiv, acu' isi deruleaza scenarii horror, asa, ca sa nu-si iasa din mana .
Aduceti bate, ciocanele, toate armele din dotare si omorati-i fluturii ca maine poumaine ne trezim cu ea cam asa .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Azi am facut faza cu spermograma si s/a derulat exact asa cum va spuneam. Am dat telefon la taxi si intre timp sotul... (mai, deci chiar se potriveste poza asta, desi omul saracu face de mancare...) A venit taxiul, in secunda doi sotul a terminat si am zburat in taxi. Si sa mai spui ca filmele nu sunt reale. Chiar ca viata bate filmu'!!!! Drum de 10 minute cu taxiul l-am facut in 20 de minute, innebunisem, mureau gigeii la mine in poseta nu de alta, fiindca daca depaseam 30 de minute de la recoltare mureau toti viitorii mei potentiali copii Am prins doua blocaje in trafic, 4 semafoare, ce mai, nici daca era Constanta New Yor5k si nu dura asa de mult. In fine, am ajuns, acolo coada de pe lume. Pur si simplu am intrat in sala de recoltare, i-am pus fetei de acolo recipientul pe masa si i-am spus despre ce e vorba. Cand a auzit ca recoltarea s-a facut cu 20 de min in urma, m-a felicitat pentrui initiativa mea de a intra peste rand. Apoi m-am intors si am platit si gata. Sotzul a vrut sa faca analiza ieri dar dormea asa de frumos la ora 8 dimineata ca nu am avut inima sa il trezesc pentru a face... , si pe urma m-a certat ca de ce nu l-am trezit, ca ce nu face el pt copilasul lui !

Azi mi-a venit si maca, am comandat-o de pe net, am spus sa incerc si cu asta.

Pupici,
Angelique

pozele mele
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=48808&whichpage=7" target="_blank">povestea nuntii
luna de miere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noela_carmen spune:

mami, io nu ma mai bag...ca am vazt ca mai rau fac...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Idaira spune:

Irlandeza ,multi ani sanatosi! Nu fi trista,zimbeste...maine poate fi mai rau...Iti faci prea multe ganduri..bucura-te de fiecare moment,de fiecare clipa..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dj_mama spune:

angelique, reusita performanta;
noela, tot rau-i spre bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petit_ange spune:

Anameda,
merci de raspuns, esti o scumpa.
Am mai vorbit azi cu un medic (e drept nu de boli infectioase) si-mi spunea ca ar fi trebuit sa repet analiza de toxoplasmoza dupa 6 saptamani nu dupa 4 sapt cum am facut eu, dar ca e putin probabil sa fie o infectie. Sper sa fie asa mai ales ca saptamana viitoare vreau sa fac IA. Si pisica nu am acasa, dar imi plac foarte mult si de fiecare data ca vad una nu scap ocazia s-o smotocesc!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

BUBULINA1 , AMAMEDA , CHIQUITITA , NOELA , ROX , IUCA , C.MONICA , IAZMIN , IDAIRA , multumesc fetelor pt. urari , si sper si eu din suflet sa primim fiecare ce ne dorim.
Numai bine

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Hai mai Noela, ca nu-i asa deloc, mie mi-au facut bine cuvintele tale! In mesajele tale spui uneori exact ceea ce gandesc eu, nu vreau sa fiu ca un papagal care repeta dar mesajul cu incrancenarea mi-a mers la suflet! Iar partea asta pe mine m-a impresionat mult de tot:

"dorinta de a avea macar un bebe,va ramane in sufletul nostru chiar si dupa ce vom intra in menopauza... multe dintre noi, vor avea bebele deja mare pana atunci, dar cum spuneam, dorinta va ramane in suflet si in subconstient ca un drog, la fel ca si alcoolicii, care raman alcoolici toata viata, indiferent de cat de mult timp s-au lasat de baut.
noi, ciudatele si obsedatele, vom fi pe langa toate astea(sac!) niste aspirante optimiste mai mari de 20, 30, 40 si de ce nu 60 de ani!"

Vezi tu, infertilitatea asta e ca o palarie nashpa, urata si soioasa, depinde ce faci cu ea... pana la urma ori o schimbi pe o superba capa cu diamante (daca se implineste partea cu "bebele va fi deja mare") sau o porti pana la sfarsitul vietii. Fiecare va purta palaria in felul ei, unele prefera s-o scuture de praf si s-o poarte asa, sagalnic intr-o parte, zambind pe sub boruri, altele o vor purta ca pe un stigmat. Mie imi place de tine ca i-ai pus si-o floricica palariei.

"Atunci cand DOI vor deveni UNUL, UNUL se va transforma in TOT"
Tablitele de smarald ale lui Toth

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

LA MULTI ANI, Irlandeza!

"Atunci cand DOI vor deveni UNUL, UNUL se va transforma in TOT"
Tablitele de smarald ale lui Toth

Mergi la inceput