Endometru,monitorizari,ovulatie,TB, gravidute 139
Raspunsuri - Pagina 11
![](images/user_woman.png)
chiquitita spune:
Scuze de off-topic, dar as vrea sa le salut pe TABITHA si CATTY. In cazul in care mai citesc din cand in cand o sa le bucure faptul ca nu le-am uitat.
Cele mai frumoase flori cresc discret, in umbra...
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
noela_carmen spune:
irlandeza esti foooooarte tanara!!!
crede-ma pe cuvant!
iar bebele o sa vina si el in curand, ai sa vezi!
La Multi Ani draguto!!!!
sa fii fericita si sa ne dai vestea cea buna cat mai curand!
![](images/user_man.png)
amameda spune:
Nu am pierdut-o Avalon, am hotarat s-o intrerup.Era posibil sa fac o boala infectioasa rara care da malformatii fatului in 80 % din cazuri chiar cu tratament si paralizii multiple mie. Medicina actuala nu poate detecta decat 70% din cei bolnavi iar testele de boala se pozitiveza in timp, in decurs de 1 an.
MEDA
Am facut tratament antibiotic dupa aceea 3 sapt., cu doze mamut. Acum nu mai am nimic si nici nu voi sti vreodata daca aveam boala sau nu.
rox_dox spune:
irlandeza
dai de baut? hai ca noi suntem pregatite.
la multi ani draguta si chiar ar fi suuuuper sa primesti cel mai frumos cadou posibil..un bebelin...
pupici
Incercarile mele pt
Nunta noastra!
![](images/user_man.png)
amameda spune:
Multumesc noela, dar intervalul de pauza e cam mare -cu o zi inaintea ov la ora 17 pana in urmatoarea zi DPO la ora 16.
Imi pare rau de rushii tai. Poate luna viitoare o luam razna amandoua la odisse. ca sa-ti treaca.
MEDA
Avalon spune:
Meda, cred ca e mai dureros sa renunti la o sarcina pe care o doreai decat s-o pierzi, asa cum mi s-a intamplat mie... ma gandesc uneori cat de multe incercari poate suporta un om, ieri am cunoscut o doamna trecuta peste 40 ani careia ii murise copilul la 12 ani (nici nu am indraznit s-o intreb din ce cauza), facuse in FIV reusit in urma cu 2 ani si a pierdut sarcina la 5 luni jumatate din cauza unui stress major la serviciu... Acum venea de la Iasi pentru un nou FIV, fiindca in urma a 2 extrauterine isi pierduse trompele si FIV-ul era singura solutie.
Multe povesti cutremuratoare si aici pe forum, dar nu pot sa nu plang de bucurie cand una din aceste povesti are happy end.
"Atunci cand DOI vor deveni UNUL, UNUL se va transforma in TOT"
Tablitele de smarald ale lui Toth
![](images/user_man.png)
amameda spune:
Multumesc de incurajari, Avalon.Poate incercarile noastre chinuite vor avea un rezultat palpabil. Copilul acela a fost un dar de la Dumnezeu si eu nu am stiut ce sa fac ca sa-l pastrez. Viata e cruda.
Mergem mai departe,gandindu-ne ca avem mai mult decat altii. La tine ce s-a intamplat? Daca suntem off topic cer scuze dar nu pot sa deschid "durerea..." .
MEDA
Avalon spune:
Eu nu prea scriu la subiectul "Durerea unei pierderi..." pentru ca durererea mea nu e atat de vie, nu este un eveniment prea recent, au trecut 2 ani de atunci si amintirea s-a estompat mult... probabil ca daca as avea o sarcina confirmata totul s-ar reedita si s-ar actualiza, teama m-ar invada... Sarcina mea s-a oprit din evolutie 6 saptamani. Si de atunci tot incerc... bine ai spus "incercari chinuite"...
"Atunci cand DOI vor deveni UNUL, UNUL se va transforma in TOT"
Tablitele de smarald ale lui Toth
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/iuca/iuca.jpg)
iuca spune:
Irlandeza, la multi ani, iti doresc sa fii sanatoasa si implinita, iti doresc ca DD sa iti dea un cat mai repede si sa fii fericita
vio
chivutamonica spune:
IRLANDEZA,-LA MULTI ANI!
sa fi sanatoasa si D-zeu sa-ti indeplineasca toate dorintele.
Chinqui,cred ca nu e vorba de raceala ca nu ma dor ovarele,nici vorba.Azi dim. dinou m-am trezit cu un pachet de mucus-curat,elastic,ieri era foarte putin.Azi,o sa-l prind dinou pe sotiorul si-l fugaresc putin,sa vedem ce-or iesii.
MONI