Endometru,monitorizari,ovulatie,TB, gravidute 139

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Chivutamonica sa nu fi racit cumva de te dor ovarele, ca de ovulatie e sigur prea devreme.
Apropo de alergatul sotului, al meu viteaz aseara, pe jumate adormit imi spune ca ar fi prestat si aseara daca trebuia. Cand i-am zis hai, a zis "Am spus DACA trebuia". Aflase si el la un moment dat de faza cu 2 zile, dar i-am explicat ca el nu are probleme si e ok si in fiecare zi. Oricum am patimit rau in alte luni cu faza asta, dar acu' parca e si el mai patruns.
Mirela_1sigur ca merg testele si la o CM neregulate. Eu asa am. Numai ca trebuie sa cumperi mai multe. Mie mi s-a pozitivat in z19 si z20. Eu am un CM de 31-36 zile. Bafta!

Cele mai frumoase flori cresc discret, in umbra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rox_dox spune:

buna fetele!

raport zilnic:

azi Z27, durerea de sani persista, niste intepaturi dimineata la ovare dar acum au trecut, in rest nici un semn...

sa vedem cum s-or mai desfasura lucrurile....testul nu vreau sa mi-l fac.. daca e sa intarzie CM atunci, dar pana atunci nu..

ne mai auzim..

pupici!

Incercarile mele pt

Nunta noastra!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Roxali , eu am un termometru oral , mi s-a parut mai curata si mai rapid decat cel vaginal. Mai ales ca trebuie facut la aceeasi ora , fara sa te dai jos din pat , e foarte simplu , in 10 sec. am rtezultatul, si e mai igienic.
Acuma , fiecare face cum vrea si stie ca e mai bine.

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Sunt Z 19 , temp.36.8 (luata putin mai tarziu decat ora normala).
Sper din tot sufletul sa fie , mai ales ca azi fac 32 ani , sunt batrana.......Si fara si sunt trista
Va pe

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

irlandeza! Sper sa primesti cel mai frumos cadou de ziua ta: un !

Bubulina

Pentru Barbye-una dintre noi!Trebuie sa ajuti!!
Mirela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amameda spune:

quote:
Originally posted by petit_ange

Sherezada,
nu stiu ce sa-ti zic dar se poate sa te doara pt ca urmeaza ovulatia. Nu mergi la monitorizare? sau eventual sa folosesti testele de ovulatie in zilele urmatoare.
Zenobia,
eu dupa pregnyl nu am avut nici un simptom... important e sa mergi la medic sa vada daca s-a spart foliculul
In alta ordina de idei vroiam sa va intreb daca ma puteti lamuri si pe mine in legatura cu analiza de toxoplasmoza. Acum o luna mi-a iesit IgM neconcludent (0,531), am repetat-o si azi mi-a iesit tot neconcludent (0.590). IgG e negativ. asa ca sunt tot in ceata. speram sa ma lamuresc la repetarea analizei dar... Doctorul zice ca pot sa consider rezultatul negativ, ca daca ar fi fost infectie ar fi crescut mai mult in decurs de o luna. Si totusi, nu pot sa staui linistita... voi ce ziceti?

Iubita, IgG arata ca nu ai avut infectie cu toxo, iar IgM arata daca e in prezent aceasta infectie. De obicei ar trebui sa fie absenti... De ce nu consulti un medic de la boli infectioase, ca ginecologii nu sunt atotstiutori, nu e domeniul lor aici.Poate e doar o alarma falsa. Inf cu toxo poate da avort si malformatii la fat. E mica val IgM, dar pt linistea ta ....
Atentie la carnea cruda!!
Ai cumva pisica?

MEDA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amameda spune:

Multumesc: bubu,noela si floare de colt.
Nu va faceti probleme imi revin eu ...luna viitoare. Am mai calculat aseara si am aflat ca tocmai in ziua oulatiunii nu am prestat, singura zi pe care am sarit- o fiindca nu am putut dimineata la 6. E fain ,nu?
Noela ,nu mi-ai provocat tu depresia, ci povestile altora din trecut. De aceea evit cu inversunare "durerea pierderii...".
Imi cer iertare ca sunt asa ciufuta. Poate atunci cand ma voi impaca cu mine va voi spune povestea intreaga.
La multi ani, irlandezo! Sa-ti dea Dumnezeu sanatate, ganduri bune si o viata fericita alaturi de celalalt "singurel".
MEDA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

LA MULTI ANI irlandeza! BEBICI SI FERICIRE TIE SI FAMILIEI TALE!

Cele mai frumoase flori cresc discret, in umbra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Amameda, scuza-ma ca te intreb, poate rascolesc amintirile acum mai mult decat au facut-o celelalte fete... tu ai pierdut o sarcina? Pentru ca si eu am pierdut si acum daca as ramane din nou cred ca mi-ar fi foarte teama sa nu se repete povestea...

"Atunci cand DOI vor deveni UNUL, UNUL se va transforma in TOT"
Tablitele de smarald ale lui Toth

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noela_carmen spune:

meda
daca ai prestat inainte de ovulatie e cel mai bine. ca gigeii erau acolo cand a avut loc ovulatia!
un medic mi-a zis ca perioada cea mai ferila si sigura pentru fecundare ar fi cu 2 zile inainte de ovulatie.
ziua ovulatiei e recomandata in cazul in care vrei sa faci un baietel.atunci sansele sunt mai mari!

la mine galgaie sangele de aseara, de parca am injunghiat un porc.sunt chioara se somn.

suntem aici atunci cand vei avea nevoie

Mergi la inceput