Endometru,monitorizari,ovulatie,TB, gravidute 139

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chivutamonica spune:

Mi-a,pe mine nu ma dor sanii deloc decit numai ovarele,atunci care-i problema?
,MONI

Mergi la inceput

Bubulina,te pup si sa ai grija de tine.
Bubule1,al meu fuge de mine,cind zic ca trebuie,imi zice asa:ai zis ca din doua in doua zile,e o figura,e mortal.Dar il agat eu ,cind vreau,nu-l las sa scape usor.
Bubule,ia spune-mi tu de marar:ingrasa sau nu?Sau ce efecte mai are?
Chinqui,sa fie cu noroc dupa atita ,trebuie sa vina bb.
MONI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu76 spune:

Buna fetele!Eu azi z16 , temp 36,8 , de obicei e cam in jur de 36,4-36,5....sper si eu .Voi ce ziceti ?

Mergi la inceput

Se macina fin cu rasnita de cafea si se adm.1lingurita plina de 3 ori pe zi , sublingual ,timp de 15 minute,inainte de masa, apoi se inghite pulberea cu putina apa si se asteapta inca 15 minute dupa care se poate manca. Aceasta cura dureaza 21 de zile si nu se repeta in celelalte luni.( pentru ciclu menstrual neregulat, contra sterilitatii feminine sindrom premenstrual (dureri ale sanilor, crampe abdominale, nervozitate inaintea declansarii menstrelor), in ciclul menstrual foarte abundent - cu hemoragii puternice
Mi-a,un trat. bun pt.dureri de sani si alte probleme...
,MONI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirela_1 spune:

Floare de Colt, Irlandeza, multumesc de raspuns.
Din experienta voastra testele de ovulatie pot fi folosite si la cicluri neregulate? Al meu e intre 25-28 zile. De fapt, probabil ca va tb sa incep ca pt un ciclu de 25 zile si sa ma opresc cand s-o pozitiva (daca s-o pozitiva). Vai de buzunarul meu.
Va pup si o seara buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

quote:
Originally posted by chivutamonica

Bubulina,te pup si sa ai grija de tine.
Bubule1,al meu fuge de mine,cind zic ca trebuie,imi zice asa:ai zis ca din doua in doua zile,e o figura,e mortal.Dar il agat eu ,cind vreau,nu-l las sa scape usor.
Bubule,ia spune-mi tu de marar:ingrasa sau nu?Sau ce efecte mai are?
Chinqui,sa fie cu noroc dupa atita ,trebuie sa vina bb.
MONI

chivuta

Moni, Ne-ai incurcat rau de data asta. Eu sunt bubulina1 si tiza mea e bubuleana, dar nu ma supar
Toate tincturile teoretic nu ingrasa, dar avand alcool incorporat, fac pofta de mancare.
Dupa parerea mea, tinctura de marar trebuie luata cu precautie, mai ales daca exista suspiciune de noduli sau endometrioza. Daca nu, e Ok sa o iei pana in ziua 21. Prestatul la 2 zile este indicat daca sotul are o afectiune cat de mica, altfel se poate in fiecare zi. Se poate si mai rar, ,ideea este ca se prinde mai bine inainte de ovulatie si cel mult cu o zi dupa.

Bubulina

Pentru Barbye-una dintre noi!Trebuie sa ajuti!!
Mirela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

quote:
Originally posted by Mirela_1

Floare de Colt, Irlandeza, multumesc de raspuns.
Din experienta voastra testele de ovulatie pot fi folosite si la cicluri neregulate? Al meu e intre 25-28 zile. De fapt, probabil ca va tb sa incep ca pt un ciclu de 25 zile si sa ma opresc cand s-o pozitiva (daca s-o pozitiva). Vai de buzunarul meu.
Va pup si o seara buna.

Da ,se pot folosi la orice durata de ciclu.
Uite iti trimit ceva sa citesti despre testele de ovulatie :

http://www.firstresponsefertility.com/OVinfo.htm

Ai acolo si doua tabele , unul cu un ciclu de 28 zile , altul cu un ciclu de 40 zile. Sper sa-ti foloseasca.

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirela_1 spune:

Merci, Irlandeza. Am sa studiez. Vreau sa incerc si cu testul de ovulatie, ca daca ma iau dupa graficul temperaturii bazale zici ca n-am nici urma de ovulatie. Si totusi analizele din z. 3 si 21 mi-au iesit OK. Stiu eu ca un eco e cel mai sfant dar inca n-am ajuns sa fac.

Mergi la inceput

bubule1,nu te-am incurcat,stiu bine ca eu tin trat.facut de tine,cu mararul , cu maca din prima zi si cu zmeura dupa ov,nu asa l-ai tinut tu ?.Iar de sot,nu tu ai zis ci Bubuleana,nu-i bai dar am zis si eu cum e cu sotiorul meu.Merci de rasp.cu mararul.multi,MONI
p.s. -ei ii spun bubulina iar tie bubule1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Buna fetelor!
Spuneti-mi si mie la un cicu de 30 zile c-am cand ar trebui sa ovulez??
Si, mai am un dubiu nu stiu de care termometru sa-mi cumpar ca aici e unu de pus in gurita, unele ptr secretie, toate cu acelasi scop binenteles...dar mai bun si mai eficace.
Va multumesc!

Ali

Mergi la inceput