Endometru,monitorizari,ovulatie,TB, gravidute 139

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Simi77, inseamna ca iti va face 2-3 ecografii incepand de prin z 9-10, ma "masura" dimensiunile folicului/lor si endometrul ( mucoasa uterina), pt a vedea cand si daca ai ovulatie.
Fetelor, eu sunt z 13, de vreo 4 zile am tot temp 17,1, sanii ma dor ( tare) inca din z 8-9... sa fie din cauza ca am intrerupt mastodynonul ? Maine fac laparo ( nu sariti cu bata, stiu ca e cam tarziu, dar nu a avut dr liber mai repede si nu mai am rabdare sa astept)... daca s-o fi prins ceva tocmai luna asta?

Poze1Poze2
Sa o ajutam pe Barbye

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sheherezada spune:

,azi Z12 si una din cele mai negre zile.Sanii ma dor ingrozitor si si-au marit volumul.Sa fie oare...?

"Nu exista culmi de neatins ci numai aripe prea scurte"

sheherezada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Asa repede , in Z 12? Da Doamne, desi..... Probabil se apropie ovulatia , de aceea te dor sanii .Si pe mine incep sa ma doara din Z 14 , cand ovulez.

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zenobia spune:

Buna, fetelor. Am stat ceva sa citesc ce tot scrieti de vreo 2 zile, m-am prins tarziu ca ati inceput un nou capitol. Sunteti toate foarte dragute!

Sa va mai povestesc ce am mai facut la dl. dr. Eu am CM de 26 de zile, iar cand m-am dus in z16, foliculul tot nu se sparsese, avea 23 mm, asa ca m-a trimis "la piata" dupa Pregnyl pe care urma sa mi-l faca asistenta. Dar asistenta avea alte treburi, ca "nu, ca plec acasa" etc. La care doctorul a zis ca mi-o face el si m-a trimis la cumparaturi. M-am intors neasteptat de repede pentru dra. Ramona, asa ca avea-n-avea chef a trebuit sa ma injecteze. Prin urmare aseara am prestat si acum astept cu interes.

Stie cineva care sunt simptomele dupa Pregnyl? Am auzit ca te doare burta ca la ciclu, dar eu nu am simtit nimic, doar nishte intepaturi in ovarul drept, singurul cu care ovulez.

Va pup.

Zenobia
-------------------
Tanasestii trasi in poza
---------------------------
Bucuriile mari stau in spatele satisfactiilor marunte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sheherezada spune:

irlandeza poate e vorba numai de ceea ce imi doresc eu si subconstientul meu imi ofera.....Am avut unele vise si mama la fel,ba chiar si un coleg de munca!Subconstientul meu lucreaza!Cred ca asta e singura explicatie.Dar deocamdata imi place sa visez.

sheherezada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petit_ange spune:

Sherezada,
nu stiu ce sa-ti zic dar se poate sa te doara pt ca urmeaza ovulatia. Nu mergi la monitorizare? sau eventual sa folosesti testele de ovulatie in zilele urmatoare.
Zenobia,
eu dupa pregnyl nu am avut nici un simptom... important e sa mergi la medic sa vada daca s-a spart foliculul
In alta ordina de idei vroiam sa va intreb daca ma puteti lamuri si pe mine in legatura cu analiza de toxoplasmoza. Acum o luna mi-a iesit IgM neconcludent (0,531), am repetat-o si azi mi-a iesit tot neconcludent (0.590). IgG e negativ. asa ca sunt tot in ceata. speram sa ma lamuresc la repetarea analizei dar... Doctorul zice ca pot sa consider rezultatul negativ, ca daca ar fi fost infectie ar fi crescut mai mult in decurs de o luna. Si totusi, nu pot sa staui linistita... voi ce ziceti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

quote:
Originally posted by sheherezada

irlandeza poate e vorba numai de ceea ce imi doresc eu si subconstientul meu imi ofera.....Am avut unele vise si mama la fel,ba chiar si un coleg de munca!Subconstientul meu lucreaza!Cred ca asta e singura explicatie.Dar deocamdata imi place sa visez.

sheherezada

Atunci viseaza linistita , desi eu iti doresc ca visul asta sa-ti devina realitate.

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amzulica spune:

Fetelor eu sunt la a 11-a inseminare si am urmatoarele temp.
z16 - 37.2
z17 - 37.2
z18 - 37.0
z19 - 37.2
z20 - 37.1
z21 - 37.1
z22 - 37.1
Eu nu stiu ce sa zic, mi-e si frica sa ma gandesc. De obicei la mine max. aveam 37.1 in rest in perioada asta z22 aveam 36.9.

Cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chivutamonica spune:

Irlandeza,merci foarte mult de raspuns.Vad ca azi nimic n-a mai aparut,nu stiu ce-ar fi fost si totusi este prea repede ca sa ovulez.Am incercat cu acel test de ov.in care se pune saliva dar nimic nu se vede.,MONI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_a spune:

Buna! Fetele care spuneti ca aveti dureri de sani: durerile din perioada ovulatiei indica un nivel scazut al progesteronului. Doctorul meu senolog Bogdan Cupceancu de la Parhon spune ca nici durerile inainte de ciclu nu sunt normale. Teoretic , durerile de sani ar trebui sa inceteze odata cu venirea ciclului si sa apara cu doar cateva zile inaintea lui. V-ati facut vreodata un control la sani , pt. a vedea daca nu cumva e o displazie mamara? Astept sa-mi raspundeti .

Mergi la inceput