Endometru,monitorizari,ovulatie,TB, gravidute 139
Raspunsuri - Pagina 7
![](images/user_woman.png)
chiquitita spune:
Akella, am ras singura in birou de s-au uitat colegii la mine! O sa incerc sa nu ma mai stresez, promit!
Cele mai frumoase flori cresc discret, in umbra...
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
bubuleana spune:
meda, mishu: hai fetelor, cu umorul inainte!!!, sa lasam lacrimile si deznadejdile rushilor cand nu ne-or mai prinde din urma
bubuleana
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/akella/akella.jpg)
akella spune:
Angelique, pai ratza mamii lui de duphaston - eu il iau din z11 pana in z25, 2 pe zi - si tot nu se vede vreun semn de reglare a CM-ului... Culmea e ca am luat 3 luni orgametril (z10 - z26, 1 pe zi), apoi am facut 1 luna pauza (neintentionat, neprogramat), apoi am luat 1 luna duphaston... Acu' astept rusii... Mai bine ar veni americanii, sa vad si eu mai mult de o liniuta pe testul de sarcina...
Chiqui, asa te vreau, puternica si ambitioasa! Iar colegii tai - ar fi bine sa nu te enerveze sau sa te aglomereze cu hartzogaraie pe la servici, ca ma dau si la ei! You are a woman with a mission! Si trebuie sa-ti reuseasca (din prima, din a doua, din a noua etc. D-zeu hotaraste).
"Pentru Barbye, una dintre noi - trebuie sa ajuti!"
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472
AngeliquedeS spune:
quote:
Originally posted by akella
Angelique, pai ratza mamii lui de duphaston - eu il iau din z11 pana in z25, 2 pe zi - si tot nu se vede vreun semn de reglare a CM-ului... Culmea e ca am luat 3 luni orgametril (z10 - z26, 1 pe zi), apoi am facut 1 luna pauza (neintentionat, neprogramat), apoi am luat 1 luna duphaston... Acu' astept rusii... Mai bine ar veni americanii, sa vad si eu mai mult de o liniuta pe testul de sarcina...
[b]
Ceea ce nu ne ucide ne face mai puternici.
http://community.webshots.com/user/miana_dragnea
Mie mi-a dat duphaston din ziua 16, 10 pilule. Se presupune ca dupa pilula a 10 mai trebuie sa treaca 2-3 zile si sa vina rushii. LA mine nu s-a intamplat asa, sau nu vine deloc, sau vine in timp ce iau duphaston. Stiti cumva, analze hormonale cand se fac (in ce perioada a ciclului) si ce anume trebuie sa cer, cum se numesc sau pur si simplu cer analize hormonale?
Pupici,
Angelique
pozele mele
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=48808&whichpage=7" target="_blank">povestea nuntii
luna de miere
noela_carmen spune:
meda
nu ma face sa iau bata lianei
eu sunt de vina cumva? am spart vreo buba?
hai te rog nu sta "acolo"...
stiu ca e tare greu sa accepti trecutul, si ca si mai greu e cu prezentul...
toate ne-au fost date de Dumnezeu, sau de propriile noastre greseli...
dar nu ai cum sa mergi mai departe, daca nu lasi trecutul in urma.
si trebuie sa mergi mai departe, cu sau fara copil...sunt oameni care sufera mai mult decat noi, dureri fizice de nesuportat,unii se lupta pentru propria lor viata...
nu ingropa durerile, ca astea-s mai ale dracului dacat hoiturile!
da-le afara!!!
si daca te ajuta sa plangi,plangi, numa' ca o sa ai ochii uite asa.
ai plans? te-ai racorit? acum , hai gata, iesi din starea asta. stiu ca poti!
daca vrei, pot si stiu sa "ascult".
uite, eu azi am fost . in afara de faptul ca azi e ziua 1, am fost si mi-am luat analizele din ziua 21.
si ce sa vezi, prolactina mea care la inceputul ciclului era 14.26 acu e 26.73!!!!iar val. normala maxima e de 24.2. ce naiba sa mai cred, zi si tu!!!
s-a dubalat la diferenta de 19 zile. ciclul mi-a venit la 30 zile. am o colectie de date in ultima vreme...mama mama,34 de zile, 29 de zile acu 30 zile...
ma bucur ca, macar nu am mai avut scurgerile de dinainte de ciclu.a venit direct rosu, putin inca ce-i drept, voi mai vedea ce urmeaza.
restul analizelor par bune pentru perioada asta(faza luteala) :
estradiol 139-normal=48-309
LH =5.92 -normal=0.4-20
progesteron=23.67-normal=5.25-38.63
nici eu nu mai stiu ce sa cred si ce sa fac...sa repet analizele?!
diana(alias didi-edi)
ti pup papshica! faci galerie pentru rusii mei??? da' ce, tii cu ei?
care va sa zica, asa se zice acu' ca lucrezi la domitziliu?
angelique mai ai mama povesti din astea horror?
bravo bubule, ti-ai revenit.asa trebuie , sa vezi partea plina a paharului!
ganduri bune tuturor!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/akella/akella.jpg)
akella spune:
Angelique, medicul meu m-a trimis la analize fix in Z 21, a subliniat chiar acest lucru. Le-am facut la Giulesti. Trebuie sa completez aici ca medicul mi-a facut trimitere, pe care a specificat tot ce trebuie verificat (progesteron, prolactina etc.). El a hotarat ce anume sa verifice...
"Pentru Barbye, una dintre noi - trebuie sa ajuti!"
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472
Mirela_1 spune:
Buna fetelor,
Spuneti-mi si mie, va rog, care e cel mai bun test de ovulatie si in ce zi se foloseste.
Multumesc, Mirela
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/floarea_sp_de_sp_colt/floarea_sp_de_sp_colt.jpg)
floarea de colt spune:
test de ovulatie:doctor sigur.3 buc in pachet.tot in pachet ai si calendarul zilelor cand incepi sa faci testele.in functie de durata ciclului tau menstrual.
sa auzim de bebici.
medo ,da se poate!!!
cum sa stai tu suparata!! tocmai tu , cea mai nostima cocoana de pe la noi!!
tu si noela .draga de ea , uite cum te-a luat cu
ia treci tu de partea asta a baricadei!! haidii hopaa suss..
irlandeza spune:
quote:
Originally posted by Mirela_1
Buna fetelor,
Spuneti-mi si mie, va rog, care e cel mai bun test de ovulatie si in ce zi se foloseste.
Multumesc, Mirela
Sunt multe tipuri , ClearBlue , Answer , Dr, Sure, ....
Poti incepe sa-l folosesti din Z 7 , in functie de lungimea ciclului.Unele fete isi fac testul si in Z 24 , altele nu.
La un ciclu de 28 zile , in Z 14 iti v-a arata pozitiv , adica ovulezi.
Noi 2 singurei
Alé spune:
postat de simi77
Dupa histerosalpingografie doctorul mia spus ca urmeaza monitorizarea ovulatiei.
Poate sa-mi spuna cineva despre ce este vorba?