Endometru,monitorizari,ovulatie,TB, gravidute 139

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Sunt Z 18 , temp. a mai crescut , am 36.5
De aseara vomit intr-una. Si am niste dureri de cap ingrozitoare , azi nici nu pot merge la servici.
Urasc zilele cand sunt bolnava , nici nu pot sta in picioare , trebuie sa stau in pat printre mesaje.

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elliy spune:

Fetelor am si eu o nelamurire si vreau sa va intreb daca si voua vi se intampla.
Luna aceasta am ovulat pe ambele parti, chiar si pe stanga unde am trompa ok. Pe dreapta am probleme.Am simtit si singura ca ovulez ca ma dureau ovarele.In astea trei zile am muncit mult cu sotul meu...la proiectul bebe.
Insa chiar din ziua ovulatiei au inceput sa ma doara sanii ca inainte de ciclu.
O fi normal, de la ce o fi?
A mai patit cineva?
Va pup pe toate,
Eli.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Nu stiu daca e normal sau nu , dar si pe mine ma doar sanii din ziua in care ovulez ( asta doar de 3 luni in coace). Pana acum mi-a tot venit ciclu.
Cu ovulatul pe ambele parti...... nu stiu , imi pare rau.

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didi-edi spune:

Fetelor, incep sa devin dependenta de postarile voastre aici.De ex., acum am fugit de la servici pe motiv de calculator care nu functioneaza.Si ca o angajata model, am venit acasa sa lucrez pt vreo ora.Si ia uite ce bine lucrez.....
Sunteti extraordinare, iar daca vreodata cineva pica in butoi din varii motive, ar trebuie sa i se prescrie tratament cu DC-"Endometru, monitorizari..." de 3ori/zi (cura de vindecare si intretinere).
Noela, pt.tinesi .Cred ca ceea ce ai spus tu este in asentimentul tuturor celor care se afla in situatia noastra.
Fetelor, referitor la dr.second-hand aveti mare dreptate.Nici in Pitesti nu exista unul mai de Doamne ajuta.dar ma consolez cu gandul ca sunt aproape de Bucuresti si cand e cazul imi iau picioarele la spinare si dau o fuga acolo.Dar ma gandesc , cele care nu sunt apropae sau care nu-si permit aceasta deplasare ce fac?Raman pe post de cobai aici? ingrozitor!!!
Poopici la fete.Fug ca pana ajung la birou se face ora sa plec acasa.Am muncit suficient acasa, nu credeti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floarea de colt spune:

didi-edi , esti de coma ,auzi la ea ,fata constiincioasa!!!

civutamonica ,io cred ca mucusul ala inca nu e cel de ovulatie.
mai asteapta putin , si o sa apara si albusul...
am patit-o si eu , ziua 6 aveam un mucus de ziceai ca atunci faca oua...dar s-a dovedit ca abia prin ziua 10 11 mucusul a devenit fertil..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amameda spune:

Bubuleana, imi pare sincer rau de intamplarea ta, mai ales ca ti-am incurajat sperantele.. Nu sunt in stare sa postez mare lucru fiindca deja s-a spus totul. Am citit despre deznadejdile si frustrarile fetelor si inevitabilul s-a intamplat . Fantomele trecutului au navalit peste mine. Toate au revenit cu franturi de imagini ,cu sentimente grele, dureroase si lacrimi. Am vrut sa le tin incuiate dar durerea voastra fetelor, le-a descatusat. Poate e mai bine asa...
Iarta-ma Bubule...

MEDA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Salutare fetele! hai sus cu moralul, ca daCA nu ne incurajam noi, cine sa o faca? Simptome inventate sau nu, suntem simpatice si ne sustinem, asta conteaza!
O intrebare: eu nu reusesc sa dorm, as putea sa iau niste somnifere, am ovulat ieri sau alaltaieri, e nasol sa am substante nasoale in organism in caz ca se prinde ceva?

Cele mai frumoase flori cresc discret, in umbra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rox_dox spune:

buna fetele.

eu Z26...cu TB ca ieri 36.6...dar azi a aparut si o durere de ovare si ma simt si balonata..exact ca inainte de CM...dar parca prea devreme..pe mine ma luau astea cam cu o zi inainte de CM..
nashpa...si eu care eram aproape sigura ca luna asta se leaga un bebic...
ei..asta e...dar oricum, mai astept pana la confirmarea finala adik atunci cand vin uratii..daca vin..poate nu vin...mai am o tzara de speranta pe ici-colo.

va tin la curent fetele!

pupici!

Incercarile mele pt

Nunta noastra!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns akella spune:

Chiqui, daca aflu ca ai luat somnifere, porcarele, chimicale, in plin proces de productie bebei, sa stii ca te alerg in jurul forumului! Incearca sa nu te mai stresezi (stresul impiedica implantarea ovulului fecundat in mucoasa uterina!) si vei dormi mai bine.

"Pentru Barbye, una dintre noi - trebuie sa ajuti!"
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

quote:
Originally posted by floarea de colt

hehe...angeliques , ce drepturi de autor mama , io cred ca tre sa ma bati (la cat esti tu de practica si scorpie -te-am citat)...cand am sa iti spun ca am scos poza ta la imprimanta color si cu ea m=am dus la florarie...ca sa fiu sigura ca pricepe tanti ce vreu eu de la ea...
oricum io te pupic si sper ca nu te-ai suparat pe mine..

Cum sa te bat? Sunt fff incantata chiar, pt ca asta inseamna ca sigur ti-au placut lumanarile mele. Cat despre analzize, akella, unei alte prietene de-ale mele, i-au scos la analize Hepatita C, si la fel era cat pe-aci sa se desparta de sotul ei. Ca la noi la nimeni.

Eu nu mi-am mai luat temperatura de trei zile, am obosit. O sa incep din nou la ciclul urmator. Azi Z14, poimaine incep iar duphaston... Oare luna asta imi vine sau nu imi vine? Vorbesc bineinteles de rushi, ca bebe...

Pupici,
Angelique

pozele mele
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=48808&whichpage=7" target="_blank">povestea nuntii
luna de miere

Mergi la inceput