Copii plangaciosi la gradinita

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns OrbuGabi spune:

Adina multa sanatate lui Tudor,sa se faca bine cat mai repede.
sila

Gabriela mamica de printesaAlice-Cristiana(20.12.2002)
si nazdravanMartin-Tudor(22.09.2005)
www.dropshots.com/OrbuGabi" target="_blank">pozesi filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Mamicute si noi suntem pe drumul cel bun:cand coboram din autobuz,pana la gradi se lasa cu lacramioare,insa cu povesti gen "si Alba ca Zapada merge la serviciul de Albe ca Zapezile si Cenusareasa merge la serviciul de Cenusarese" si tot asa...rezolvam situatia critica si mandra intelege ca trebuie si ea,ca si mami,ca si tati,ca si fratiorul ei....sa mearga la serviciul de gradinita.Azi am promis ca ii cumpar doua carti de povesti,una cu Cenusareasa si una cu Yasmine,daca va fi fetita ascultatoare si doamna imi va spune ca a fost cuminte...Oricum i le luam,mai ales ca ieri era asa mandra cu o ditamai bulina rosie agatata in piept.
Va doresc sanatate multa tutror si sa auzim numai de bine!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monjum06 spune:

adina

imi pare rau pentru enterocolita baietelului tau, sa se faca bine cat mai repede si sa se puna pe picioare.
cred ca am vazut aseara unul din aspectele pozitive ale gradinitei.
in primul rand ca mie nu mi se povesteste nimic. aflu de la alti copii ca au fost afara, ca fac gimnastica, trenuletul...
am rugat-o si eu sa mergem trenulet, sa imi spuna ceva in engleza....nimic absolut.
aseara ne-am intalnit cu baietelul unor prieteni de aceeasi varsta si care merge si el la gradi de anul acesta.
am vazut o schimbare majora de comportament fata de acum cca 2 saptamani cand ne mai vazusem cu el.
s-au jucat impreuna cu mingea, alergau inainte si inapoi impreuna si cand baietelul a zis hai safacem trenuletul... fata mea s-a conformat. la apucat de bluzita si... ciu, ciu, uuuuu.
de unde am tras concluzia ca totusi la gradinita, face ceva, ramane cu ceva de acolo si chiar daca nu imi spune mie...cu cei de varsta ei comunica. si m-am bucurat.
dimineata, mergem bine pana acolo, cand ne schimbam incepe sa puna un botic, 'nu dorm aici'(cred ca asta e oful de fapt)ma ia de mana , intram in clasa si... incep lacrimi siroi.
dar cu cat stau mai mult in clasa, cu atat mai multe sunt lacrimile, asa ca ma retrag repede. pana strng lucrurile, le pun in dulap samd., cand mai ma uit este cu lacrimile sterse si se ocupa cu altceva.
sper ca suntem pe drumul cel bun.
nu stiu ce sa fac maine si poimaine fiindca eu plec in delegatie, o las cu soacra mea si cu mama si nu stiu daca sa o duca sau nu. as tine-o acasa.
imi e frica sa nu planga rau dimineata....
pana acum am dus-o numai eu.

sanatate multa si va pup,
monica mami lu' gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rpetraru spune:

Ma bucur sa aud ca si alti copii plang la gradi. Am crezut ca doar Andrei al meu este un neadaptat. Cu plansul m-am mai calmat deoarece am inteles ca este o perioada de acomodare si noi inca suntem in aceasta perioada. Dar ii apar in fiecare zi bube, in special pe maini si picioare, umflate, pline de apa, dureroase si in acelasi timp care provoaca mancarime. Sunt disperata. La inceput doctorita mi-a spus ca ar fi de la mancare. Nu cred. I-au iesit pe fiecare degetel, nu putea prinde un creion in mana. E a II-a gradinita pe care o schimbam. Ce sa fac? Sa il dau la 4 ore?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_cafea spune:

gata si noi luam o pauza pana luni pentru ca a racit si tuseste rau de tot si mi-au spus sa nu il mai aduc pana nu se face bine, asa ca am luat scutire de la medic si pana luni stam acasa, a fost foarte fericit de dimineata cand i-am spus ca o sa ramana acasa si ca nu il duc la "gaganita"

O zi buna si voua

Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana72 spune:

monjum06, s-ar putea sa ai surpriza sa planga mai putin daca o duc bunicile la gradinita si nu tu.
La mine asa s-a intamplat. Cand o ducea bunica facea muuult mai putin scandal decat daca o duceam eu.
Si la fel a facut si nepotul meu. Daca il ducea mama se lasa cu scandal. Daca l-a dus tata nu s-a mai suparat.

Poate ca asta este tocmai ocazia sa incercati.

laura_cafea, sanatate celui mic.

Noi suntem de doua saptamani in "concediu medical" cu laringita, dar a inceput sa pomeneasca de cei de la gradinita. Cred ca ii e deja dor de ei. Sper sa fie fericita cand se va intoarce.

Sanziana & Marina (03/10/2004)

Dragostea ne-a fost data ca sa invatam sa ne depasim egoismul, sa invatam sa ne pese mai mult de altcineva decat de propria fiinta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OrbuGabi spune:

sanziana72 imi pare rau sa aud ca si puiul tau este bolnavior.Noi inca nu am racit prea tare,doar putina tuse luata de la gradi.si putin i-a curs nasucul,dar cu Dr.Mom vad ca i-a trecut .Este prima raceala care trece fara antibiotic.
Multa sanatate puiutilor bolnavi.

Gabriela mamica de printesaAlice-Cristiana(20.12.2002)
si nazdravanMartin-Tudor(22.09.2005)
www.dropshots.com/OrbuGabi" target="_blank">pozesi filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada2021 spune:

Buna fetelor!La noi a fost exact invers;toate bune si frumoase,fetita mea foarte incantata de gradinita pana saptamana trecuta;joi si vineri a plans 4-5ore dura mine.Saptamana aceasta a plans doar ieri azi totul a fost ok.Sper ca totul sa reintre in normal.

laura si ariana(20-o2-2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monjum06 spune:

buna,
din pacate vad ca toti puiutii sunt raciti.
si gabi a luat de la gradi o viroza urata. a avut temperatura peste 39, tuse seaca dar rea, nasul... nu mai zic. am luat si antibiotic si erdomed si nurofen.
si colac peste pupaza ca in perioada asta am fost intr-o delegatie in afara. A fost cea mai nepotrivita perioada sa plec, dar cand am plecat doar banuiam ca va raci. Nicidecum ce va urma... daca as fi stiut nu as mai fi plecat, mai ales ca mi s-a reprosat.
macar azi noapte nu a mai facut temperatura, dar tuseste rupt de nu mai poate mititica.
asa ca gradinita nici nu se mai pune problema cateva zile.

monica mama lu'gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana72 spune:

OrbuGabi, aveti noroc ca v-a trecut fara antibiotic! Noi am dat din laringita in herpangina! Inca o saptamana vom lipsi de la gradinita. Nici nu stiu ce isi va mai aduce aminte despre gradinita cand ne-om intoarce!?

Ada2021, s-a readaptat cea mica fara plansete ?

Monjum06 sanatate celei mici si ai grija cu tusea ca la noi tindea sa coboare la plamani.

Cred ca deja putem schimba titlul din "Copii plangiosi" in "Copii bolnaviori". Auzisem de aceste doua faze de adaptare la gradinita: cea emotionala si cea a sistemului imunitar, dar speram din toata inima macar pe una sa o ocolesc.

Sanziana & Marina (03/10/2004)

Dragostea ne-a fost data ca sa invatam sa ne depasim egoismul, sa invatam sa ne pese mai mult de altcineva decat de propria fiinta.

Mergi la inceput