Copii plangaciosi la gradinita
Raspunsuri - Pagina 9
ada2021 spune:
Vineri a fost mai bine fiindca au fost la circ si a trecut mai repede ziua.Azi a fost bine.Sa vedem cum va fi de maine.Si noi suntem racite de cand a inceput gradinita.Multa sanatate si cat mai putine lacrimi.
laura si ariana(20-o2-2003)
LauraFlo spune:
Orbu_Gabi, am citit ca fetita ta este la gradinita Motanul Incaltat. Astazi ma duc si eu sa vizitez gradinita, as vrea ca Daria sa mearga de la 1 noiembrie. Poti sa-mi spui ce impresie ti-a facut gradinita/educatoarele. Ca mancare li se da ? Eu am sa optez pentru programul prelungit.
Daria o sa fie la grupa mica (are 2.7 luni), fetita ta vad ca este mai mare.
Multumesc.
OrbuGabi spune:
Laura eu am o parere F. buna despre gradinita,sa stii ca fetita mea este mai mare dar este tot la grupa mica,poate o sa fie chiar colege
cine stie.Cum ti-am scris si pe P.M.noi suntem la Dna. Corbu,si o stim de mult,noua ne-a placut de ea,felul in care vb. cu copiii si cum se poarta.Si se pare ca si lui Alice ii place mult de ea.Astept sa imi spui ce parere ti-a facut gradinita.![]()
Gabriela
mamica de printesa
Alice-Cristiana(20.12.2002)
si nazdravan
Martin-Tudor(22.09.2005)
www.dropshots.com/OrbuGabi" target="_blank">poze
si filmulete
LauraFlo spune:
E o doamna cam de 40-50 de ani cu alunite pe fata ?
Gabi, mama mea e invatatoare la scoala 29 si ea mi-a recomandat gradinita stiind ce copii bine pregatiti vin de acolo la ea la scoala.
Multumesc mult pentru raspuns.
Ar fi bine ca fiicele noastre sa fie in aceeasi grupa. Ne cuplam la cadouri pt educatoare.![]()
OrbuGabi spune:
Da Laura e o doamna de 40-50 de ani cu alunite pe fata iar sala de clasa este la etaj cum urci chiar in fata.Acum depinde cand ai fost tu Dna.Corbu a fost de dimineata ,dupamasa a fost Dna.Monica(o doamna tanara 20-30 de ani)Ar fi bine sa fie colege cum ai spus si tu ne cuplam la cadouri ![]()
Gabriela
mamica de printesa
si nazdravan
Martin-Tudor(22.09.2005)
si filmulete
LauraFlo spune:
Gabi, dimineata am fost. Ma simt mult mai bine stiind ca fetita ta e in aceeasi grupa cu Daria. Am sa ma uit la pozele tale ca sa va recunosc.![]()
Nastea23 spune:
Salut Mamici cu copii de gradinita.
Cu toate ca micutul meu are numai 10 luni la fel merge la gradinita, si la fel am asa probleme-- Plinsul.
Cu toate ca educatoarea spune ca plinge putin apoi se linisteste, se i-a cu alti copii cu joaca.
Dar uite azi dimineata ce am vazut: o fetita mai maricica s-a culcat linga un baietel mai mic, parca nu am observat sa facut ceva rau, cu toate ca baietelul plingea deja, dar ea pare ca il linistea nu pot spune la suta, dar ajutoarea educatoarei a apucato atit de brut si a pus-o in scaun si ea zis ca nu-i mai place de ea! sa se gindeasca bine la ce a facut...
Acum stau si ma gindesc, oare cum se comporta cu copii in timpul zilei? Sunt brutale sau nu?
Voi ce credeti? Sau pur si simplu asa a fost eplicatia ei fata de fetita ca nu a facut corect?
Um amigo e alguem que compreende o teu passado, acredita no teu futuro e aceita-te como es.
OrbuGabi spune:
Laura ma bucur tare mult ca sunt in aceeasi grupa,si sa stii ca Alice chiar mi-a spus ca a fost ieri o fetita Daria cu mama ei si apoi au plecat.I-am aratat o poza cu tine si te-a recunoscut.Mai vb.
Mai sunt copii bolnavei pe aici ce mai fac?Daca da multa sanatate sa se faca bine cat mai repede.
Dar plangaciosii cum se mai descurca?Sa speram ca in curand toti sa fie buni prieteni cu colegii
si sa nu mai fie lacrimi.
Multi pupici la 

Gabriela
mamica de printesa
si nazdravan
Martin-Tudor(22.09.2005)
si filmulete
monjum06 spune:
noi inca mai stam pe tusa pana luni.
dar sper sa nu o luam de la inceput ci cam de unde ramasesem.
mai se merge o saptamana si apoi e vacanta, nu?
pentru 1 saptamana?
laura_cafea spune:
Buna fetelor
Noi dupa raceala am incercat programul scurt adica pana la 12.30, dar nici asa nu a mers, prima zi a mai fost cum a mai fost dar a doua zi a ous capac, l-am dus plangand la gradinita la ora 8 si bunica l-a luat tot plangand la ora 12.30 si ud pana la coate si cu muci si nici nu a mancat nimic, asa ca am renuntat il al mai duce la acea gradinita, acum suntem in cautarea alteia, poate o fi vina totusi a educatoarei sau a ingrijitoarei.....nici nu stiu, dar nici sa il vad plangand nu imi place........
Nu stiu daca am procedat bine sau nu ....