Copii plangaciosi la gradinita

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns OrbuGabi spune:

Uraaaaaaaaaa am reusit ,azi a fost prima zi in care nu a mai plans deloc.Se pare ca ne-am obisnuit.Mult succes in continuare,toti se vor obisnui pana la urma.

Gabriela mamica de printesaAlice-Cristiana(20.12.2002)
si nazdravanMartin-Tudor(22.09.2005)
Poze si filmulete:
http://www.dropshots.com/OrbuGabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crengu75 spune:

Buna,
La mine a fost astfel: In prima zi a fost super incantat, a intrat imediat in clasa si la plecare ar mai fi stat. A doua si treia zi -la fel. Incepand din a 4 a zi , educatoarea a vrut sa mute grupa mica de dupa amiaza.Eu nu am fost de acord drept pentru care, l-am gasit plangand cand l-am luat acasa. Sa fie o coincidenta?
Ma rog, .... dupa asta l-am schimbat la alta grupa de dimineata si a venit acasa cu un ochi rosu, a plans tot timpul de atunci si de ieri nu a mai vrut sa intre deloc si a zis ca nu mai vrea.( mi-a zis ca un copil cu bluza verde i-a bagat degetul in ochi).
Cred ca s-a descurajat complet, era ata de vesel, de dezghetat si acum se comporta ca un fricos si plange intr-una cand aude de gradi.
Nu stiu ce sa fac, sa-l duc in continuare sau sa-i dau o pauza?
La voi vad ca s-a rezolvat partial sau la unii de tot, dar la mine e altfel.
ce ma sfatuiti?

Crengu, mami lui Cristian

Mergi la inceput

Eu cred ca ar fi bine sa il mai duci,sa nu renunti acum ,asa sunt copiii se mai cearta,se mai impung ,dar se impaca pana la urma.Doar daca vezi ca problema persista luati o pauza.Este parerea mea.
Mult succes.

Poze si filmulete:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adina spune:

mi se rupe sufletul de mila lui. am aplicat metoda anei si tudor a fost foarte intelegator..........pina am intrat la grupa. s-a agatat iar de mine ca puiul de koala si nu am mai putut sa-l linistesc.l-am plasat unei ingrijitoare si am plecat cu lacrimi in ochi, il auzeam de afara cum plinge. abia astept sa merg la 4 sa-l iau, nici nu stiu ce sa mai spun........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Gabi,felicitari!Si noi facem cu pasi mici,dar siguri,progrese!
Crengu....perseverenta e mama succesului!asa ca nu renunta!Parerea mea...
Mai nasol ca am inceput sezonul tuselor si mucilor en gross...Cuhaie toata grupa de zici ca sunt tabagici...Uf!....
Va doresc succes in continuare!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Multumesc mult Ana sunt foarte fericita ca am scapat de ,acum merge cu drag la gradi.
Mai nasol ca am inceput sezonul tuselor si mucilor en gross...Cuhaie toata grupa de zici ca sunt tabagici.
Aici ai foarte mare dreptate,a inceput si Alice sa tuseasca,asta dupa ce am vazut medicamente pe biroul educatoarei(nurofen,eurespal),ale altor copii din grupa.Eu am inceput sa ii dau Dr.Mom pt. raceala sper sa nu faca iar amigdalite ca abia l-am vaccinat pe Martin la 1 an, iar 4 saptamani nu are voie sa faca febra sau injectii intramusculare,iar daca raceste Alice sigur va raci si Martin ca doar sunt frati.
Mult succes in continuare celor cu pui la gradi si multa sanatate.

Poze si filmulete:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Mamicutzelor de bobocei de gradinita...avem si noi o problema...una mare....noi plangem cand plecam de la gradi...ati mai pomenit asa ceva???
Ines nu mai vrea acasa...si nu cumva sa indraznesc sa vin mai repede cu vreun sfert de ora ca e jale...
Si cum sa-i mai explic oameni buni ca maine e sambata ???
Si nu se merge la gradi...
Sau ca dupa sambata vine duminica???
Vai ...vai....

Ana, ma bucur ca faceti progrese, Luana e o fetita deosebita...stii asta!

Succes mamicilor...rabdare si tutun, cum se spune...

DORIS siINES

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele

Portofoliu INES

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monjum06 spune:

buna, adina si eu am tot un pui de koala.
am prelucrat bucuria mersului la gradinita de miercuri pana duminica. am fost amandoua de acord, am facut fel de fel de intelegeri, fiindca luni era departe.
dimineata insa cu greu ne-am dat jos din pat, imbracatul cu chin si vaicareli, drumul la fel.
am o stare conflictuala in mine, pe care nici eu nu stiu cum s-o inteleg.
as vrea sao duc la gradi, sa se invete si cu alti copii, sa asculte sa faca diverse lucruri interesante, nu poate fi asa de rau.
pe de alta parte cand o vad cum se agata de gatul meu si de mainile mele, eu incerc sa ma desprind, parca suntem la auschwitz si atunci ma intreb unde naiba mai e partea buna a gradinitei daca suferim atat cu totii?
daca o intreb ce nu ii place la gradi? copiii!!!!!
afara se joaca langa alti copii dar nu cu ei. nu vorbeste cu ei, nu le raspunde nu ii baga in seama.
asa eram si eu cand eram mica.
nu eram sociabila, nu mi-a placut la gradinita in grupa mare, am plans in continuu si intotdeauna m-am simtit oarecum exclusa din gasti, grupuri de prieteni, etc.

pana unde sa mai merg acum cu gabi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adina spune:

am mers vineri sa-l iau, grupa lui era la gustare, fara el...am urcat si l-am gasit singur singurel in sala, cu pernuta si cu pijamaua strinse la piept,statea pe scaunel la masuta.un pui mic si trist. cum m-a vazut l-au innecat lacrimile.........de ce l-or fi lasat singur nu stiu...
doua zile si doua nopti l-a durut burtica, a fost ingrozitor de constipat( se pare ca din motive de stres) si asta noapte a tusit continuu.:((
n-as vrea sa cedez prea usor, dar nu stiu ce sa fac! la grupa mijlocie nu avem loc,chiar daca ne-au promis, iar la mica nu e locul lui. ar mai putea sta anul asta cu bunica lui si sa inceapa la anul cu grupa mare. nu cred ca va fi o pierdere prea mare pentru el....
ar fi rau daca ar face numai doi ani de camin inainte de scoala? off!

Mergi la inceput

Vad ca mai sunt inca copii care nu au reusit sa se obisnuiasca inca cu gradinita,imi pare rau .Incercati cand mergeti sa ii luati sa nu ii mai intrebati nimic de gradi si sa mergeti sa faceti ceva distractiv,in parc de ex.Cat vremea mai permite.Noi asa am facut si a functionat.Azi am fost sa o luam cu bicicleta si apoi ne-am plimbat, a fost tare bucuroasa.
Mult succes in continuare si pupici la pici.

Poze si filmulete:

Mergi la inceput