Amant sau amanta

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Sa va zic eu una si mai si cu amantlacu' asta :

Nelu e insurat cu Marieta, au un baietel de 11 ani.
Nelu se ocupa de copil, face gospodarie, munceste la serviciu de-i sar capacele. Anul 1980, cam asa. Marieta vine tarziu de la servici, cam afumata, mai calca si in strachini cu colegii la servici, se zvoneste, nu face nimic in casa, ba mai si altoieste cpilu' ca deh n-are rabdare de el. Marieta are o prietena sefa de magazin, la care i se tot plange ce-i greu ii este.

Ii zicem "tanti". Tanti e maritata (cika obligata de familie) cu unu ceva mai in varsta, care lucreaza prin strainatate si mai si bea, si are 3 copii. Ei bine, la un mom. dat Nelu baga divort, si pastreaza el baiatul. Marieta pleaca si vinde mosteniri de pe la parinti, isi gaseste un betiv, si ajunge in 2002 sa stea in saracie lucie in garsoniera cu betivul ei. Isi vede baiatul de 3 ori in 15-16 ani. Nu da un ban pt. copil, nu-l cauta etc.

Tanti il cunoaste pe Nelu si-l consoleaza fte eficient, devenindu-i amanta. Gateste, spala, calca, ingrijeste acasa la cei 3 copii ai ei, si gateste, spala, calca si la Nelu si la baiatul lui acasa. Intre timp tot cu sotul si tot cu Nelu. Cica cu sotul nu mai traieste, sta doar pentru copii.

Trec 20 de ani, timp in care Nelu le gaseste joburi la copiii ei, ii ajuta, chiar si cu bani, tanti zice ca mai sta la ea acasa pana sunt copii la casele lor si apoi se muta cu Nelu. Mai trec ani, copiii i-au facut nepoti, ea tot si cu sotu si cu Nelu, ca deh.... acuma trebe crescuti nepotii.

Si in tot timpul asta Nelu isi creste copilul, il ajuta, e un tata extraordinar... si spera ca Tanti a lui va fi intr-un final sotia lui. Ca doar o iubeste si ea il iubeste. Oras mic, toata lumea stie ca ei sunt impreuna, merg in vizite impreuna, isi fac concediile pe banii lui Nelu la bai si la mare(ca doar Nelu nu castiga chiar rau si ea are 3 copii si 4 nepoti si un sot batran si betiv acasa).

Si uite asa e 2006, situatia neschimbata, tanti cu ai ei si cu Nelu, Nelu e cu tanti dar de fapt fara, ca fiul lui s-a mutat si casatorit la Cluj din 2002. Deci Nelu tot singur e de fapt. Amantul.... Amanta e bine mersi, are o familie frumoasa acasa, are si bibicu' care-i ofera ce nu are acasa. Si au acum 60 de ani.

Mentiune (tanti e si a fost totdeauna) mica, grasa, smechera si invartita - dar s-a purtat frumos cu copilul lui Nelu. Nelu e socrul meu.
Ripley si Ana Ecaterina(10.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

quote:
Originally posted by Victoria

[quote]Originally posted by enina34

Pt ca, foarte putine sotii se gandesc, atunci cand afla ca sotul lor are o amanta sau se vede cu o alta femeie, sa se comporte rational, fara gesturi incendiare, certuri, reprosuri, lacrimi, crize de personalitate si orgolii, amenintari, si sa poarte o discutie pe cat de deschisa pe atat de obiectiva cu domnul respectiv, ca intre PRIETENI, ca intre oameni care desi poate ca au ajuns la un impas important in viata lor,atunci cand sau s-au intalnit si s-au indragostit unul de celalt au descoperit ca au valente comune si ca vor sa ramana impreuna tot restul vietii.O discutie in care, cu , calm si maximum de obiectivitate de care este capabil fiecare sa se puna pe masa toate cartile si sa se disece motivele REALE ale cuplului, ale sotului si ale sotiei, pentru care s-a creat acea bresa prin care amanta a putut patrunde in viata lor.

enina

Hai sa fim seriosi. Adica aflu ca are o amanta si zic pisi hai sa stam jos, ia un whiski si hai sa discutam prieteneste, ce s-a intamplat de s-a ajuns aici?
Discutiile astea se poarta inainte e a ajunge aici. In plus, daca face asta inseamna ca nu mai e prietenul meu.
Draga Enina, ti s-a intamplat asta? Sa fii indragostita si sa afli ca te-a inselat?

Eu sincer nu cred in fidelitate, in monogamie. Dar cred in DECENTA de a face totul ca celalat sa nu afle, deci sa nu sufere.

J si Carla-saurus Rex (05.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns axia spune:

Ripley trebuie sa recunosc sincer ca nu am mai intanit o poveste in care EL asteapta 20 ani ca EA sa divorteze. Nu zic ca am exclus asa ceva, doar ca nu am mai auzit. Interesanta povestea.

Andreea, mama lu' Tiberiu
Micul Print
Poze noi cu Tiberiu

Uita-ti intotdeauna dusmanii - Nimic nu-i enerveaza mai mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Stii ce e mai trist? Ca EL asteapta de azi-maine 25 de ani, iar EI nici prin cap nu pare sa-i treaca sa divorteze.

Ripley si Ana Ecaterina(10.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dori spune:

quote:
Originally posted by enina34

In final am sa va mai fac o marturisire pe cat de socanta pe atat de reala si deschisa - si sotul meu are o amanta, care inca traieste si despre care am discutat cat se poate de firesc si de calm, ca doi PRIETENI!

Perversa si bolnava lume, nu?!

Va doresc tuturor o zi excelenta si mult noroc!

enina

Si ce s-a intamplat dupa discutia fireasca si calma? Ati inteles care sunt problemele cuplului vostru, ati gasit o solutie la aceste probleme, ati hotarat sa rezolvati voi doi aceste probleme sau ati (ai) acceptat existenta unei amante ca ceva necesar pentru sotul tau?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaluD spune:

Ce ma distreaza faza asta cu "lasa, ca o sa i se intample si lu' Xuleasca, nu exista nevasta neinselata etc etc".
E un fel de "stiu eu mai bine ce e in casa ei, viata-i grea, dar aspra".
Nu suntem naivi, dar oameni buni, mai exista si altceva in afara de mizerie pe lume. Daca ne limitam la experientele personale in aprecierea "vietii", nu gandim prea adanc.
Stiu multe cupluri care chiar NU se inseala unul pe altul. Oi trai io intr-un glob de sticla, ce Dumnezeu, s-a strans toata lumea care nu se inseala pe strada mea? Sper ca nu!
Intr-adevar, "viata ie complecsa" si "experientele ie diverse". Da, unora li se poate intampla (din pacate), altora nu (din fericire).
Parol!

Raluca, Emi cea scumpica si bebelusa Ina

Ajutati-l pe Andrei sa traiasca!
www.point.ro/andrei/" target="_blank">http://www.point.ro/andrei/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelaim spune:

imi place : "si sotul meu are o amanta, care INCA traieste "...
hmmm... ce trebuie sa intelegem... ca i-ai pus ceva gand rau...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Raluca

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Ripleymacar l-a ajutat pe Nelu sa isi creasca baiatul si s-a purtat frumos cu el.

Cele mai frumoase flori cresc discret, in umbra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria spune:

hai sa incerc sa contrabalansez povestile voastre triste.

era inainte de '89. EA si EL, un cuplu in viata, fata sa fie casatoriti. amandoi trecuti bine de vasrta tineretii si chiar a maturitatii, aveau vreo 65-70 de ani. EA fusese casatorita, dar divortase de tanara. el o iubea de fata, dinintea respectivei casatorii, platonic insa. dupa ce casatoria ei nu a mers, EL care o asteptase atata a consolat-o. se iubeau, se pretuiau, se respectau.

EA insa nu a acceptat niciodata sa-si faca o noua familie. poate se speriase de esecul primei relatii, nu stiu.

asa ca au fost impreuna ca un cuplu timp de 40 de ani, poate, fara sa fie casatoriti si fara sa locuiasca in aceeasi casa. isi petreceau timpul impreuna, faceau vizite si concedii impreuna, dar erau foarte discreti...

putem zice ca erau amanti, pt ca relatia lor nu era legalizata prin acte. totusi niciunul nu insela pe nimeni.

erau fericiti asa, insa eu zic ca ce viata este asta, daca nu te poti bucura deplin de viata impreuna, fara copii si alte chestii de genul asta...

dar pana la urma nu e ceva atat de condamnat, atata timp cat nu ii afecteaza decat pe cei doi in cauza.

cam asta ar fi, de-asta eu sunt pe pozitita de a condamna relatiile 'amantilor' atunci cand acesti amanti au si familii, mai ales daca au si copii.

asta e si n-am ce-i face, e parerea mea!

_
ANAMARIA, mama soldatzeilor de plumb
Bogdan - 04.07.2000 si Tudor - 13.06.2003

poze cu frumosii mei (si nu numai )

grecia 2006

DACA DRAGOSTE NU E, NIMIC NU E!

Mergi la inceput