Mamici de sept-oct 2006 (78)

Raspunsuri - Pagina 31

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nicole2005 spune:

off sa dea domnul ca nu mai am rabdare iar mamicile de aici de pe forum fac totul atat de greu sa fie. povestesc despre micile lor minuni. cred ca e un sentiment frumos sa iti tii puiutul in brate. voi ati avut sau aveti cumva greturi acum pe ultima suta de metri? eu nu am avut astfel de probleme toata sarcina, nu am stiut ce-i aia dar acum de cateva zile am senzatii de greata si ameteli uneori. felicitari noilor mamici!!!

nicol
40+ Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia80 spune:

FELICITARI LEXISA VA TRAIASCA SI SA VA ADUCA NUMAI BUCURII!
MAMILILI- eu zic sa iei o taxa pt glob, ca prea le nimeresti!

Fetelor, eu sunt suceveanca si tot nu stiu despre ce Bucurii vorbiti! Spuneti-mi si mie de unde le iau sa-i trimit pe ai mei! Nu ca mi-e pofta dar sunt curioasa!

ALESSIA80 cu minunea ARMAND (07.09.06)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

LEXI, FELICITARI!

Eloise, multam pentru aranjarea pozelor. Nu-i bai ca s-a pierdut una, oricum nu e prea mare audienta!!! Eu le-am trimis de la cumnatica si mi-e peste mana sa ajung la ea sa o trimit din nou. Oricum era foarte asemeneaotare cu celelalte doua. inca o data, multumesc mult. Probabil ca tie trebuie sa iti multumesc si pentru schimbarea DPN-ului din 21 in 20, ca vad ca tu te ocupi in ultima vreme cel mai mult de listuta noastra!

Subscriu si eu cu entuziasm la numele de Bucurii de septembrie_octombrie_2006, cred ce e intr-adevar reprezentativ pentru grupul nostru. Apropo, zilele trecute era barbata-miu la piata (la Orizont in Drumul Taberei) si a vazut o dubita pe care scria mare: BUCURIA. Evident, indoctrinat incet dar sigur de acasa s-a dus tinta la sofer si l-a intrebat daca e vorba despre bomboanele bucuria…. Se pare ca da si ca au multe magazine si in Buc in care aduc marfa de la Bucuria, dar vara numai dropsuri (ca si la Galati, inteleg). La iarna insa….cine stie….punem pe masa la botez si niste Bucurii….

Sofimic, Nicole2005, hai sa facem intrecere!!! Care pe cine pariaza? Eu cred ca raman ultima…. Si nu stiu, dar parca acum nu ma mai intereseaza sa fie balanta (mai ales de cand am aflat – de la voi - ca balanta ar incepe abia pe 23!!!) Luni eram foarte optimista, ziceam ca am scapat de we…Acum iar se vede la orizont….Mi-e teama ca probabilitatea de a-l gasi pe dl dr in we e si mai mica de cat in timpul saptamanii; in plus, banuiesc ca in we sunt de garda numai rezidenti, plus ca….daca seful nu e acasa, joaca soarecii pe masa. Dar cum o fi o fi. Eu o sa il sun pe dl dr in seara asta (daca nu s-o intampla ceva pana atunci…….) si vedem ce spune. V-am mai spus, cu inducerea nu prea sunt de acord. As vrea sa stiu ca Maruca a venit exact cand a vrut Dumnezeu, nu dl dr. sau eu. Si ca sa ma mai jelesc un pic, am scos si albumul cu poze de cand era Ana mica mica (de 3 zile) si nu ma mai satur de privit.

Ana e la gradi a 4-a zi! Ura! Azi pentru prima oara ne-a anuntat din masina: “Azi nu mai plang, intru frumos si spun buna-ziua” Evident, n-am crezut-o….Dar asa a fost. Am plecat cu tati ametiti de acolo, nu ne venea sa credem, dupa ce de vineri in coace a facut un taraboi dimineata de credeam ca o sa o dea afara. Si anul trecut a facut la fel tot anul. Mi-e teama ca acum a fost doar o exceptie. S-a gandit ea ca ar fi interesant sa schimbe placa. Sper ca si maine va fi la fel!

Hai ca ma duc sa spal niste geamuri – cele de la biblioteca din pozici (ha, ha, ha). Ana e o mare pasionata de biblioteca, toata ziua pupa geamurile si pune amprente pe unde ajunge.

A, intreba zilele trecute cineva, scuze ca nu mai stiu exact cine, despre nume de baieti. Mie in general nu imi place sa dau sfaturi, sau, in fine, sa fac recomandari. Multe nume sunt frumoase, dar ca sa il pui puiutului tau trebuie sa simti ceva deosebit atunci cand il rostesti. Sa simti ca ala e!!! Asa incat e totul foarte relativ. Eu va spun care erau numele de baieti la care ne gandisem noi in eventualitatea ca iesea pustiulica: Petru, Pavel sau Ioachim. Eu optasem pentru Ioachim; pe langa ca imi placea foarte mult cum suna si ca cunoscusem si pe cineva cu numele asta cu totul deosebit, era sa faca si o pereche foarte buna cu Ana. Ioachim si Ana, parintii Sfintei Marii, celebrati pe 9 septembrie. Dar, n-a fost sa fie. Petru (nu Petre) si Pavel (nu Paul) mi s-au parut doua nume simple si frumoase (mai ales ca imi aduceau aminte de romanele lui Eliade citite in adolescenta….Petru si Intoarcerea din Rai). In fine, exact ce spuneam, fiecare vede altfel un nume in functie de viata sa. Eu de cate ori sunt intrebata cum o va chema pe cea mica si spun: MARUCA….ma confrunt cu niste mutre care mai de care mai nedumerite si, de multe ori, cu remarca: “Aaaaaaa, Maruca, de la ce?” E tare enervant. Cand intrebi pe cineva cum o sa sau cum o chema pe progenitura trebuie sa fii pregatit sa mimezi macar surpriza placuta. Desi mi se pare oricum aiurea, nu-ti pot placea toate numele, dar si sa ii spui omului ca nu iti place, de parca te-ar fi intrebat cineva, e lipsit de tact. Hai ca iar ma lungesc si am de spalat geamuri ca cine stie….poate poate scap pana in we….

Marina 40 sapt Maruca si Ana (3 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sofimic spune:

Lexi felicitariiii mamico!!!
Sephora m-ai lamurit cu dopu, multumesc. Si din
cate vad tu ai si avut asa ceva. Sa zici cand incepem galeria
MamiLili si la minneeeee, te rog. Fa-mi o Bucurie.
Cand vine bebea mea?

39+ Sofia Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Felicitari Lexi, sa va traiasca fetita!

Alina cu Adelina (31.08.2006) & Dragos (11.04.2002) pozici 1, pozici 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Dragi gravidute, am indraznit sa va deranjez pentru a ura in mod special "la multi ani" si a felicita mamicile care nasc azi. Motivul? Mama si sotul meu sunt nascuti azi su sunt niste oameni deosebiti, total altruisti, deschisi, ii poti citi ca pe o carte deschisa. Ii iubesc enorm astfel ca am dorit sa le urez felicitari mamicilor care nasc azi, credeti-ma este o zi speciala.
Binenteles felicitari tuturor mamicilor, sa va traiasca pruncii sanatosi si sa va bucurati de ei si de fiecarte moment, timpul zboara.

Inca o data FELICITARI!

www.alina-jaime.co.uk/main.php" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martha78 spune:

Bravo LEXI, felicitari pt Maria Cornelia!
Tasia, merci

Martha & Darius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laliq spune:

Lexi, felicitari pentru minunea Maria Cornelia! Sa fie sanatoasa si sa va bucure in fiecare zi! Iar tie refacere rapida si mult laptic!

Tare frumosi sunt bebeii din albumul nostru. Toti!

Monique, bine ati venit acasa! Mare noroc ai avut ca era acolo dr. T si ca a fost inspirat sa nu asculte de Vladareanu...

Adameasca, Ilinca e o scumpete de fetita .

Amarantina, ce norocoasa esti ca nu experimentezi nici o problema specifica perioadei postpartum! Imi place foarte mult numele pe care l-ati ales pt fetita voastra. Sa fie sanatoasa! Nasoala faza cu "nasha", dar sigur veti gasi altii mai potriviti.

Ignatica - ma bucur ca micul David e bine si a scapat de icter. In greutate a luat foarte bine, bravo!

Eloise, nu fii suparici ca pleaca doctoritza chiar cand vine DPN-ul. Sigur o sa incapi pe maini bune daca se implica si mama ta.

Marina, hai ca mai e putzin de tot! Mie imi place numele Maruca. Maine intentionez si eu sa ajung la Babyexpo, poate ne vedem pe acolo.

Alessia, e un scumpel Armand. Si finutul meu a facut innot + masaj din primele saptamani de viata, continua si acum (are 1 an jumate) si este f. bine dezvoltat si plin de energie. Sedinta la piscina e 25 euro, dar face toti banii.

Larisa 34+ cuMatei
mie-mi place in vacantza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole2005 spune:

Cucuoancea sunt de acord. chiar acum o sa port o discutie serioasa cu flacaul meu sa nu ma faca de rusine.:)in plus sa il vedem si noi. cred ca ar fi cazul sa se dechida capitol nou dar eu nu stiu cum. cine stie sa il deschida ca o se ne lungim aici...

nicol
40+ Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Lexi, felicitari!!!

Multumim de complimente si aprecieri la adresa fetii. Care azi a fost ingerash in comparatie cu ziua de ieri.

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)

Mergi la inceput