Mamici de sept-oct 2006 (78)
Raspunsuri - Pagina 30
danip spune:
Buna fetele,
Andreea, felicitari pt bebe! Ti-a facut epidurala la dilatatie 2? Parca se facea la dilatie 4.
Dani
35+
Ovidiu
Burtica
Nasi de cununie si de botez
Ovi
Sephora spune:
Gripo Ce scump e Raducu!N-a fost singerare a fost exact cum te stergi dupa pipi si in loc sa-ti raman galben a ramas roz.
Eu sunt cam cazuta in borcanu cu melancolie,am o stare de kaka.
Chiar ce-o mai face Lexi?
Da lui Pufy cand i-o da drumul?
Io
38+
Matteo
http://it.pg.photos.yahoo.com/ph/angelsro2002/my_photos
andreea_stancescu spune:
La ora 12 noaptea mi s-a rupt apa si m-am dus la spital unde am tot stat monitorizata pana la ora 7,30 seara cand a venit dr. si a zis ca nu e de nascut normal ca am dilatatie 2. Epidurala mi-a montat-o pe la ora 3-4. Dureri nu aveam cine stie ce dar...just in case. Si apoi nu ma mai durea nimik. E super anestezia asta , nu ma doare spatele si ma simt extraordinar de bine.
anasia spune:
Monique new,bine ati venit acasa, este o scumpa Cosmina!sa va traiasca, sa fie sanatoasa!recuperare usoara!
anasia mami de
Alessia Anca
pozici
bebe
nicole2005 spune:
Am zis sa mai asteptam pana sambata, atunci se fac 41 de saptamani si daca nu atunci cred ca asta e solutia inducerea.Medicul mi-a zis sa ma astept dupa 18 septembrie, chiar 20. Bine in listuta a aparut o eroare DNP-ul era 16 dar nu stiu cum a ajuns la 15. Se spune ca baietii vin mai tarziu, dar ne pune rabdarea la grea incercare. Cand ma sunat al meu sot prima intrebare a fost unde sunt si de ce nu vine bebe? Azi dimineata am gasit si eu pe hartie un mucus gelatinos alb, mai consistent nu stiu cum sa explic. sa fie dopul?
nicol
40+
Antonio
MamiLili spune:
Hei, fetelor, ce s-a animat forumul dupa apelul meu de aseara! Multumim pentru vesti Katia, Tanima, Andreea Stancescu!
Ignatica, si eu cred ca-i o idee buna sa-i numim "bucurii de sept-oct", la cat s-a discutat pe tema asta...
Ca veni vorba de "bucurii", tocmai m-am intors aprovizionata cu 2 cutii de "lapte de pasare", mie astea-mi plac. Si m-a intrebat vanzatoarea: "le faceti cadou?"...ce s-o fi gandit? Ahhh poate se gandea ca ma duc la Eloise in vizita...
Tasia, vad in globul meu de cristal ca intre 26-28 sept se va intampla
.
Sanatate la mamici si bebici!
Lili
sapt 36 cu 
eloise spune:
A nascut LEXIIIIIIIIIIIIIIII

"Azi la ora 13:40 a venir pe lume fetita noastra Maria Cornelia, 3100gr, 51cm, apgar 9, natural cu epidurala. cei mai fericit parinti, Alexandra si Cristi"

Eloise
36+ cu 
EU
Virsta bebe
nicole2005 spune:
MamiLili vezi cumva in globul tau si cand o sa vina si bebelinul meu? te rog!! Mi se pare frumoasa ideea ca la clubul scutecelor sa ne numim Bucurii de septembrie-octombrie.ati innebunit cu ele burticile de pe forum , norocul meu ca eu nu sunt pofticioasa iar dulcirile pe perioada sarcinii chiar nu m-au atras.exceptie a facut inghetata ![]()
nicol
40+
Antonio
MamiLili spune:
Bravo Lexi, felicitari! Sa va traiasca!
Nicole, bebele tau va veni in week-end.
Sanatate la mamici si bebici!
Lili
sapt 36 cu 
Sephora spune:
Lexi felicitari,sa va traiasca bebelina,sanatoasa,papacioasa.
MamiLili zi si la mine ce vezi....

Si mie imi place ideea cu bucuriile,mama ce-as mai maca si eu,m-ati omorat.
Io
38+
Matteo
http://it.pg.photos.yahoo.com/ph/angelsro2002/my_photos