Mamici de sept-oct 2006 (78)
Raspunsuri - Pagina 32
MamiLili spune:
Sephora, 25 sept 
Sofimic, in 3 zile vei avea primele semne
Hai ca pun taxa pe globul de cristal, e prea profitabil 
Alessia, eu imi iau "bucuriile" din Iasi, la SV nu stiu daca/unde gasesti. Daca vrei, pot sa-ti trimit pachet cu diverse sortimente la Bucuresti, fara probleme. Da-mi datele tale prin PM daca esti interesata. Sau intreaba fetele din Buk pe unde au mai gasit, poate trage sotul tau o fuga si te aprovizioneaza.
Sanatate la mamici si bebici!
Lili
sapt 36 cu 
amarantina spune:
Lexi, felicitari, sa va traiasca bebelina si sa fiti mai linistiti de acum incolo (daca va mutati la mama ta).
Laliq, bine ca ai aparut ca eram ingrijorata, nu mai stiam nimic de tine. In legatura cu perioada post partum asa e, dar pentru ca am experienta unei nasteri si acum am stiut exact ce trebuie sa fac.
scumpik_lui spune:
Am venit si noi de la echo cu vesti bune. Placenta gr. 2 fundica, lichid in cantitate normala, prezentatie craniana, MCF prezente ( ceea ce nu stiu ce inseamna, ma ajuta cineva?)
DBP 88 si LF 68: ce inseamna asta?
Bebe creste f bine, ieri a avut exact 35 se sapt. Nu a ramas in urma nici o zi si nici mai mare nu este. Si in sfarsit am aflat ce este: baiat. Deci se va numi Luca, iar DPN sa modificat 18-19 oct pt ca fac cezariana.
Cine stie sa modifice si la noi in listuta.
35+
Varsta_bebe_
poze
hainute[bebe]
Cecilia C spune:
Felicitari Lexi

sa fiti sanatosi, sa va traiasca fetita, sa fie sanatoasa, mancacioasa si somnoroasa.
Sofimic , la mine dopul a aparut asa dintr-o data de data asta, a avut aspect albicios galbui, nici nu stiu cum sa-l descriu exact, ha ha, si mucilaginos si cu sange...asta a fost la 3 noaptea si la 12 amiaza am nascut
Data trecuta la Alexia a inceput sa-mi cada dopul sambata seara, dar nu a fost asa cu sange cum a fost acuma...e drept ca am si nascut miercuri dimineata la ora 6.27..atunci a fost mai mult maroniu si doar vagi firisoare de sange.....de data asta a trebuit sa-mi tampon serios pana am ajuns la spital ca imi curgea destul de mult si mai mult sange.
Sper ca o sa-l recunosti usor pe Maria sa " Dopul" cand a fi sa vina...iti doresc de pe-acuma nastere usoara si o sa vezi ca nu-i greu deloc....
Va tin pumnii fetelor la cele care urmeaza si va urez multa multa bafta

Cici,Alexia ( 22.12.2004) si Ada ( 17.09.2006)
Poze
Poze Ada