Romanita Iovan - prinsa in flagrant cu amantul!

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ovidiu bufnila spune:

quote:
Originally posted by Anderra

Domnule Bufnila, in acest caz ,ce parere aveti despre domnul iovan.. este sau nu el victima Romanitei?
daca romanitza are curaj si este o fiinta libera nu ati fi considerat oportuna despartirea de sot si trairea acestei povesti cu ea in rolul femeii intr'adevar libere???

Anderrusha Nice To Meet You ...Here

"Nu e important ce ti se intampla ci cum reactionezi la ceea ce ti se intampla"

Ce se petrece in sufletele oamenilor e de cele mai multe ori o enigma. Poate fi una tragica. Poate fi una haiosa. Poate fi una calda. Cand incercam sa-i judecam pe altii, de cele mai multe ori facem greseli. Romanita are curaj ea cu ea insasi. Cu lumea ei interioara. Cred ca de fapt fiecare femeie are un astfel de curaj dar depinde de fiecare cum si-l manifesta. Sufletul femeilor e o lume delicata stranie.

Ovidiu Bufnila
consilier de imagine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giul spune:

E adevarat ,dar cand esti o persoana publica si nu demult ai fost in centrul unui scandal,care a isterizat lumea ,era cazul pentru linistea ei de femeie insarcinata sa aiba grija pe unde se intinde cu altcineva decat barbat-su.Tocmai pentru ca a planat asupra ei tot felul de supozitii in legatura cu "hotul",nu inteleg de ce nu s-a ferit de ochii lumii,sa-si rezolve problemele intime la Paris spre ex.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ovidiu bufnila spune:

Viata celor care, intr-un fel sau altul ajung in atentia opiniei publice e ceva mai complicata, e drept. Sa ne reamintim ca Romanita nu candideaza la vreo functie publica. Nu este om politic. Poate ca isi doreste sa fie un Model de Succes, nu putem sti. A pus pe roate o frumoasa si profitabila afacere. Si, in continuare spun, isi asuma alegerile facute. Din aceste puncte de vedere, s-ar putea sa gresim judecand-o dupa grile care nu sunt ale imaginii ei. Cred ca, fara sa supar pe nimeni, incadrarile imagologice facute in acest topic despre Romanita sunt usor eronate. Imi asum aceasta afirmatie si imi cer scuze daca lezeaza cumva pe cineva. Nu o fac de pe o pozitie augusta, in nici un fel. Exprim doar opinia unui om care se confrunta zilnic cu o multime si variata problematica de imagine a oamenilor publici, a firmelor, etc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

Buna bufnila, eu nu prea am inteles ce scrii. Iti scriu ce am inteles eu: ca ea poate incalca orice regula si sa se sarute de ex cu un alt tip decat sotul chiar cu 2 saptamani inainte de a naste si restul lumii sa nu zica nimic. Adica eu, de ex de ce nu as zice sau nu m-as mira? Numai pentru ca are o afacere de succes si o gramada de bani?

www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 6 ani si ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Bravo Cristina.
Oamenii astia cu bani , "vedetele" au intotdeauna o scuza ca sa faca o prostie sau alta.

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

In Libertatea Romanita a spus ca Iovan va face testul de paternitate. Deci isi pune omul problema daca e tatal copilului...
Ma gindeam ca majoritatea sotilor nu cer asa ceva .

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Artemis1578 spune:

Iovan poate vrea sa dovedeasca lumii ca toate sunt speculatii, ca presa a mintit, etc., dar ce te faci daca iese testu' cum nu trebe ?

Anka si Ubitu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Cica a facut testu la inceputul sarcinii,tocmai pentru faptul ca s-a spus ca nu e copilul lui.Si CHIAR E COPILUL LUI!!!!
Ce viata au altii!!!!

NUNTA
28.05.2005
http://photos.yahoo.com/ramon_ramonel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria spune:

quote:
Originally posted by ovidiu bufnila

Viata celor care, intr-un fel sau altul ajung in atentia opiniei publice e ceva mai complicata, e drept. Sa ne reamintim ca Romanita nu candideaza la vreo functie publica. Nu este om politic. Poate ca isi doreste sa fie un Model de Succes, nu putem sti. A pus pe roate o frumoasa si profitabila afacere. Si, in continuare spun, isi asuma alegerile facute. Din aceste puncte de vedere, s-ar putea sa gresim judecand-o dupa grile care nu sunt ale imaginii ei. Cred ca, fara sa supar pe nimeni, incadrarile imagologice facute in acest topic despre Romanita sunt usor eronate. Imi asum aceasta afirmatie si imi cer scuze daca lezeaza cumva pe cineva. Nu o fac de pe o pozitie augusta, in nici un fel. Exprim doar opinia unui om care se confrunta zilnic cu o multime si variata problematica de imagine a oamenilor publici, a firmelor, etc.

Timpul imaginilor e valurit si valuritor.

Ovidiu, aici iti dau si eu dreptate.Nu e persoana publica, nu e om politic, deci nu trebuie sa prezinte asa-zise 'garantii morale', treaba ei ce face si cu cine se pupa in parc.Si am serioase dubii ca o femeie in 8 luni, cu burta la gura, daca mai are si cerclaj, ar face asta. A ales, a riscat, nu zic ca o admir, nici nu-i port pica, dar se comporta ca un om normal, cu bune si rele.Eu nu sunt in masura "sa ridic piatra".Oameni politici sau rudele lor omoara oameni cu masina, etc,scapa basma curata, si nu-i mai infiereaza nimeni la OTV luni de zile, da' moare lumea de necaz ca are Romanitza amant, ce sa spun...

V

“In curand, de cate ori am sa deschid gura in public, nici pe mine n-o sa pot sa ma mai cred.” – Gabriel Liiceanu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teo1970 spune:

Domnul Bufnila o fi consilierul de imagine al Romanitzei ...

Mergi la inceput