Romanita Iovan - prinsa in flagrant cu amantul!

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaeladm spune:

Iar au gasit o poveste buna cei de la OTV si o vor intoarce pe toate partile vreo 2 saptamani de aici incolo...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

mei, femeia e gravida, i-o fi fost si ei pofta, stiti toate cum e cu poftele astea....

No, vidiazni!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anderra spune:

De aici si expresia : sa isi puna pofta in cui
.. hihi ce rautacioase suntem.. rautacioase? sau invidioase? cum se spune corect???

quote:
Originally posted by roxana1974

mei, femeia e gravida, i-o fi fost si ei pofta, stiti toate cum e cu poftele astea....

No, vidiazni!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns country girl spune:

quote:
Originally posted by Anderra

Si putin off-topic : Confirm cu mana pe inima ca Floriana Jucan este si in viata de zi cu zi o femeie deosebita, cu un suflet de milioane.
Cele mai bune sfaturi de la ea le'am primit asa cum nu ezit sa ii cer sfatul de fiecare data cand ma apasa problemele vietii.

Anderrusha Nice To Meet You ...Here

"Nu e important ce ti se intampla ci cum reactionezi la ceea ce ti se intampla"

Propun sa deschidem un topic separat pentru Floriana. Cred ca vor curge multzi bitzi si pe seama ei

si Ilinca (10 septembrie 2005)

Mergi la inceput

Da, e o idee buna, si la cum o cunosc pe Floriana cred ca ar intra personal pe forum ca sa raspunda intrebarilor noastre. Pe site'ul ei, atunci cand exista si categoria forum raspundea fiecarui post in parte insa din cauza unor puberi de nu le mijisera nici tuleiele care injrau, vorbeau urat sau deschidea subiecte la oha a preferat sa inchida sectiunea forum din site.

Iertare iertare.. atat de offtopic la un subiect nu fusei in viata mea
.. in ceea ce il priveste pe iovan, cred ca e cel mai compatimit barbat la ora actuala...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Inca o panarama ( sau doua ) ca parca nu avem atatea .
Vai de noi.

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

pOATE CHIAR O FII AVND DOAMNA POFTE, CUM ZICE SI ROXANA SI CE SA FACA FEMEIA
Daca si cei se scriu asemenea reportaje sunt ziaristi.........
O zi frumoasa tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ovidiu bufnila spune:

Sa ne gandim un pic. O femeie publica. OK. Toata lumea sta cu ocii pe ea. Ce e interesant si frumos e ca Romanita isi afirma libertatea de a fi o fiinta libera. Are curajul de a risca sa fie o fiinta libera. Cred ca pentru asta ar trebui admirata. Ar trebui sa invatam sa fim fiinte libere, adica sa ne asumam istoriile noastre cu curaj si pasiune. Poate ca mesajul transmis de Romanita acesta este. In rest ii tin pumnii sa-si poate construi Adevarul Vietii pe masura frumusetii sale interioare, a visurilor sale, a dorintelor ei, a idealurilor ei. Eu o pretuiesc pentru ca are curaj.

Mergi la inceput

Domnule Bufnila, in acest caz ,ce parere aveti despre domnul iovan.. este sau nu el victima Romanitei?
daca romanitza are curaj si este o fiinta libera nu ati fi considerat oportuna despartirea de sot si trairea acestei povesti cu ea in rolul femeii intr'adevar libere???

Mergi la inceput

De fapt.. cred ca ajung la concluzia ca nimic nu ramane neplatit, nu stiam ca el si'a parasit sotia pentru ea(nush de ce aveam impresia ca era divortzat). Ceea ce am scris mai sus facea referire la faptu' ca din punctul meu de vedere el a ajuns momentan de rasu curcilor, toti stiu adevarul insa el o tine pe'a lui cu indrederea oarba,iubirea si siguranta ca nu l'a inselat sotia.
Ceea ce vroiam sa spun ,legat de ce a scris domnu' bufnila, e ca , romanitza nu e chiar asa curajoasa, dimpotriva...parerea mea, vorba aia...

Mergi la inceput