Romanita Iovan - prinsa in flagrant cu amantul!
Raspunsuri - Pagina 10
felicia74 spune:
Mda, m-am lamurit, e nasoala treaba:
http://www.averea.ro/alb1.php
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
Ramona J spune:
Judecind dupa virsta e matura... dar ai auzit-o vorbind?
The best thing you can do for your children is to love your wife.
danet spune:
Ciudat este , ca desi e o femeie matura ( bine ) actioneaza ca o pustoaica inconstienta.Chiar sa nu-ti pese in ce fel de familie va creste copilul ? Asta e lucrul cel mai important , sa fie alaturi de tatal lui ( biologic sau nu ), sa-i fie bine sa fie iubit..etc
daniela_b spune:
Aseara,la OTV, Dorel Diaconescu ala vorbea la telefon cu Romanita Iovan dar n-am putut sa ma uit pentru ca am fost amenintata ca mi se arunca televizorul pe geam ( sotul meu are o mare "simpatie" pentru acest post si nu numai..)
Eram curioasa sa aud ce explicatie a avut pentru poza aceea, dincolo de alte speculatii, as fi vrut sa inteleg de la ea in persoana ce s-a intimplat insa pina una alta ma gindeam ca mai am nevoie de televizor si n-am vrut sa risc.
Asadar, a vazut cineva emisiunea?
Pastreaza-ti inima calma in timpul actiunii
danielac spune:
quote:
Originally posted by teo1970
Domnul Bufnila o fi consilierul de imagine al Romanitzei ...
pai mai stii... orice e posibil in tara asta!
Dana
carola spune:
quote:
Originally posted by daniela_b
Aseara,la OTV, Dorel Diaconescu ala vorbea la telefon cu Romanita Iovan dar n-am putut sa ma uit pentru ca am fost amenintata ca mi se arunca televizorul pe geam ( sotul meu are o mare "simpatie" pentru acest post si nu numai..)
Eram curioasa sa aud ce explicatie a avut pentru poza aceea, dincolo de alte speculatii, as fi vrut sa inteleg de la ea in persoana ce s-a intimplat insa pina una alta ma gindeam ca mai am nevoie de televizor si n-am vrut sa risc.
Asadar, a vazut cineva emisiunea?
Pastreaza-ti inima calma in timpul actiunii
eu am prins schimband posturile, o emisiune,dar era a lu' Dan Diaconescu.
era inregistrata.nu ai pierdut nimic :)
nu ai
Bau!
"Pentru orice femeie exista un barbat care s-a saturat sa se culce cu ea" Alfie
mira_m spune:
Eu cred ca treaba asta s-a facut pentru publicitate!
Un pic de atentie nu strica, nu?
Don't talk unless you can improve the silence!
Mami
&minunea mea ( mai 2004)