Clubul nurorilor (69)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bunicuta spune:

buna fetele

Doina-multumesc mult pentru informatii si o pentu tine

Andreea- sa-ti traiasca micuta "crestina"-e o scumpete

Bun venit noilor nurori-Larissa, Irina, Florina(de fapt revenire)

Larissa si fetita tot tot o scumpa este sa va traiasca , sa fie sanatoasa si sa va aduca numai bucurii

Lavinia-superba canapeaua- mai putin frumoasa situatia cu soacra-si ma gandeam ca poate incerci sa nu-i spui sotului chiar tot ce te nemultumeste la soacra- mai incearca ,ce se poate sa treci cu vederea
e totusi mama lui iar tu sotia- grea problema pentru el.....!!!!

Cami, Fannna -ati scapat de emotii cu micutii vostri "studenti" acum succes la scoala-

Flavia- felicitari pentru"dosarul depus "si succes la cautat casa

Alynuta-multumesc inca odata- si iti tin fetele de uratpana se ntoarce sotul -hai ca zilele trec f repede si vine acasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Florina, bine ai revenit, te asteptam sa ne povestesti ce ai mai facut.

Fla, eu i-am spus de prima data ca nu ma intereseaza, si ea tot insista ca e de viitor si ce ma costa sa merg o ora la o prezentare... ei bine, nu stiu pentru altii cum e, dar pentru mine timpul e chiar foarte pretios si nu vreau sa-l pierd aiurea. Eu ma gandeam ca o sa inteleaga daca eu "niciodata nu am timp", dar se pare ca nu...

Andreea, sa-ti traiasca mititica! Acum ca le-ai trait pe amandoua, ce e mai fain: nunta sau botez? Ca pe noi la nunta ne-au tot "amenintat" ca nunta-i floare la ureche si-o sa vedem noi la botez

Gabi, tie sa-ti fie bine, noi te sustinem.

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

quote:
Originally posted by Alynutza

Andreea, sa-ti traiasca mititica! Acum ca le-ai trait pe amandoua, ce e mai fain: nunta sau botez? Ca pe noi la nunta ne-au tot "amenintat" ca nunta-i floare la ureche si-o sa vedem noi la botez

Chiar nu stiu ce e mai fain. Nunta a fost pt noi, botezul pt copilul nostru. Sunt stari diferite, dar extraordinar de frumoase. Parca totusi la botez nu am avut asa emotii ca la nunta. Am avut nase cu copii si nu mi-a fost frica ca nu stiu ce sa ii faca Biancai. Iar cheful de dupa... a fost de pomina. S-a lasat cu chiuituri si cantat de maa focului. A fost mai relaxat decat la nunta.
Ies cu Bianca la plimbare. Tati a plecat la Bucuresti si pana ajunge cred ca o iau razna. Nu imi place cand merge la drum cu masina, chiar daca e un sofer bun. Ca altii sunt care nu sunt atenti la drum. Sper sa ajunga cu bine.
noricile

Andreea si Bianca Maria
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinai spune:

quote:
Originally posted by bunicuta

buna fetele

Lavinia-superba canapeaua- mai putin frumoasa situatia cu soacra-si ma gandeam ca poate incerci sa nu-i spui sotului chiar tot ce te nemultumeste la soacra- mai incearca ,ce se poate sa treci cu vederea
e totusi mama lui iar tu sotia- grea problema pentru el.....!!!!

buni ai perfecta dreptate!!! e usor de zis dar greuuuu de facut!!! acelasi lucru ma sfatuit si mama mea!!!!
un mare pt tine!!!

Mareea iulie 2006

Mergi la inceput

andreiule un mare de tot pt bibi si tie din partea mea!!!

Mareea iulie 2006

Mergi la inceput

Andreea, lasa ca o sa ajunga cu bine.

Lavi, tot nu ne-ai zis de ce s-a hotarat soacra sa se mute cu voi...

Am asa un sentiment ciudat, intr-un fel astept sa ma intorc acasa, pe de alta parte cand stiu ca iubi n-o sa vina acasa in seara asta...

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Mergi la inceput

aly asa a fost situatia. de cand a murit socru' s-a tot pus problema asta......nu pot da mai multe amanunte....

Mareea iulie 2006

Mergi la inceput

Lavi, inteleg, nici o problema. Poate o sa va intelegeti, mai ales ca tu spuneai ca e ok. Poate reusesti sa discuti problemele direct cu ea, daca e femeie de inteles, sa nu-l incarci pe sotz, ca nu-i placuta situatia aia intre ciocan si nicovala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

alynutza o saptamana nu e chiar asa mult. gandeste-te la ce cadouri iti va aduce de acolo si eventual pregateste-i niste surprize si o sa treaca timpul mai repede. al meu a fost plecat o luna in scotia si la fel ma urcam pe pereti de dor. plus ca daca dadeam bip si era tel inchis innebuneam de griji ca a patit ceva.
in privinta locuitului cu soacra eu de ex nu imi fac probleme neaparat ca va comenta pt ca stand la noi in casa voi putea sa ii atrag atentia ca nu imi convine iar daca nu e de acord sa plece in alta parte. mie mai nasol mi se pare ca nu mai ai pic de intimitate. adica daca noaptea vreau sa ma duc la baie trebuie neaparat sa ma imbrac, daca facem dragoste trebuie neaparat in liniste mare, daca vin niste prieteni de varsta noastra tre sa vorbim incet sa nu se oripileze soacra, etc.
deci pe mine asta ma ingrozeste faptul ca non stop va fi cineva cu ochii pe noi, nemaipunand la socoteala in ceea ce ma priveste ca de fel sunt capricorn si am mare nevoie de momentele mele de liniste si singuratate. asa ca o inteleg pe lavinia ... numai ideea ca niciodata nu vei fi singur si ca este o chestie permanenta te face sa te urci pe pereti

Irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

Fla nu e vorba de moda, ca nu la asta m-am gandit cand am cautat pantaloni, dar materialele in sine sunt urate. si nu inteleg de ce sunt dublu la pret fata de o pereche de pantaloni obisnuiti- doar pt ca au la burta putin material supaelastic???

Andreea sa va traiasca fetitza. Am vazut pozele si micutza este un ingeras. abea astept sa o vad si eu pe a mea. mai avem cateva luni dar macar la sfarsitul lunii merg la eco si o vad asa.

Larisa am vazut ca esti berbecutz- ca mine, asa ca te astept si la subiectul asta.

Marina 22+

burtika

Mergi la inceput