Clubul nurorilor (69)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

Fetelor, am tot promis poze cu scroafa-soacra, insa va scutesc de niste imagini oribile si o rog frumos pe Alinutza sa ma scoata de pe lista (daca vrea), deoarece divortez, nu voi mai fi nora si nu voi mai avea soacra!!!!
Mii de pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

am revenit

Fla am vrut pantaloni cu burta, dar dupa ce ca sunt fff scumpi sunt si urati si nu prea ai de unde alege. mi-am luat totusi o pereche de blugi care-mi vin ff bine, sunt mai marisori la burta, iar cand nu o sa ma mai pot incheia, o sa fac si eu ca multe alte gravidute- o sa-i adaptez eu, ad o sa le pun un material supraelastic si gata.

Larisa bine ai venit si sa-ti traiasca soacra.

gabi... no coment.

Marina 22+

burtika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Gabi, te-am scos din lista, daca asa doresti tu. Imi pare rau ca trebuie sa treci printr-un eveniment asa neplacut. Dar daca e mai bine pentru tine si pentru copii...

Sunule, ce bine ca mai treci si pe la noi. Tot speram sa te "auzim" mai des.

Lavi, mersi de incurajari, dar stii tu cum e cu timpul asta, cand te simti in al noulea cer nu stie cum sa curga mai repede, cand vrei sa treaca parca sta pe loc...

Fetelor, sunt intr-o incurcatura: ma tot suna sotzia unui fost coleg sa ma bag in ceva business de vanzare produse, pe mine nu ma intereseaza de nici o culoare, ca n-am stofa de comersant. I-am spus de prima data ca nu ma intereseaza, a tot insistat, asa ca de fiecare data cand m-a sunat m-am scuzat si-am zis ca nu pot sa vin la prezentare... chiar nu mai stiu ce sa-i spun s-o fac sa inteleaga ca nu ma intereseaza si nu vreau sa-mi pierd timpul cu ceva ce nu ma intereseaza, dar sa fiu si diplomata, sa nu stric relatiile...

Nunta noastra de vis

www.youtube.com/watch?v=A0TRU7LWAb0" target="_blank">Videoclip nunta 1

www.youtube.com/watch?v=ymnOMBTa_RA" target="_blank">Videoclip nunta 2

Luna de miere

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

Alynutza, evenimentul e placuuuut!!!!!
Mai ales ca scap de madam
Se apropie termenul primei infatisari, m-am mutat la optimiste:))))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

gabi divortezi din cauza soacrei sau asta e doar bonusul?

Irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

Helo helo
Am intrat si eu sa va spun ca ne-am distrat de minune la botez. Bianca a fost cumintica si nu a plans foarte tare. A inceput sa planga doar dupa ce a scos-o din apa si au inceput nasele sa o imbrace. Am pus si ceva poze. O sa mai pun si altele. Deocamdata nu sunt prelucrate. O sa revin cu mai multe amanunte despre botez.
Acum am alt sters. Tocmai a venit iubi acasa si mi-a spus ca merge azi la Bucuresti sa dea un test psihologic pt un loc de munca nou. AM niste emotii. Inca nu stie daca sa mearga cu masina sau cu trenul. Maine dimineata trebuie sa fie acolo la ora 7. Dar e clar ca tb sa se si odihneasca. Asa ca in seara asta trebuie sa ajunga, asa ca acuma cauta sa se cazeze pe undeva. Pana acum a avut ghinion, ca toti de la acre are numere de telefon sunt in concediu sau in misiuni, asa ca mai incearca.
noricile

Andreea si Bianca Maria
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Gabi daca totul e spre bine nu putem decat sa ne bucuram impreuna, cu atat mai mult cu cat scapi de madam, chiar daca noi inca nu am apucat sa o "cunoastem":)) Daca tu zici ca n-am pierdut nimic, te credem pe cuvant

Sunulica din cate zici tu aici inteleg ca ai fost la Bianca la botez? Hai nu fi zgarcita in detalii si spune-ne si noua:))) Avem atatea de povestit...
Andreea a promis ca intra si ea mai des la povesti

Marina eu am o pereche de blogi cu burta, ii tin ca sper sa mai am nevoie, dar intr-adevar eram f caraghioasa in ei, eu mica si slaba cu burta mare si pantalonii largi ca mai incapea cineva in ei:) Da ce mai conteaza, pt mine pe ultima suta de metrii, sa fiu in pas co moda era ultimul lucru la care ma gandeam:)))

Aly spune-i fetei ca pur si simplu nu vrei sa te ocupi de vanzari oricat de profitabila ti s-ar parea afacerea. Dar ca tii cont de ideea ei si ca dc vreodata te razgandesti o vei anunta, sau eventual ii vei recomanda persoane care vor sa intre in asemenea afaceri, daca vei auzi:) Si gata

Larina sa-ti traiasca soacra

Fla (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

quote:
Originally posted by impreuna

Andreea a promis ca intra si ea mai des la povesti

Aici sunt, doar ca incerc sa mai pun niste poze. Revin cu detalii. Sun nu a fost la botez, dar am vb cu ea mai devreme si i-am trimis ceva poze si filmulete cu Bibi.

Andreea si Bianca Maria
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boeru spune:

Buna fetele!
Ma mai pimiti si pe mine?
Nu prea mai pot intra de aici de la servici (ca mi l-am schimbat dupa cum stiti) si acum sunt mai singura in birou ca m-am mutat de acolo din biroul de unde nu aveam acces la voi!
Asa ca, nu promit nimic, dar o sa incerc sa intru mai des, mai ales ca am atatea sa va zic.
Incerc sa mai citesc din urma sa ma pun si eu la curent cu ce ati mai facut!
Inca o data va pup si sper sa vin mai des pe la voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Andreea sa-ti traiasca printesa.... mama ce frumoasa eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!

Poze nunta..

De-as avea trei dorinte astea ar fi:
Sa fii langa mine/sa fiu langa tine/sa fim impreuna.

Mergi la inceput