Clubul nurorilor (69)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Irina, mersi de incurajari. Nu ma gandesc sa-mi aduca nu stiu ce cadouri, el e cel mai mare cadou pentru mine Chestia e ca eu am plecat pentru 6 luni in SUA, chiar la 3 luni dupa ce ne-am cunoscut si a fost groaznic, iar cand m-am intors mi-am promis ca nu o sa mai stam departe... dar asa a fost sa fie. Si eu ma tot gandeam sa nu pateasca pe drum ceva, ca vezi la stiri tot felul de accidente... Inainte sa plece ma tot gandeam ca nu-i mare lucru o saptamana, nu credeam sa simt asa de intens lipsa lui. Dar vorba ceea, curaj gaina ca te tai, n-am ce face, timpul trece oricum, ca asta e menirea lui, si vineri o sa fie din nou acasa.

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Asa in mare viteza am reusit sa citesc ce ati mai scris..
andreiut ce bulgaras de zapada ai avut tu acolo. si ce mamica mandra de minunea ei. Ce sa zic, te-ai refacut de minune. Dc nu as fi vazut burtica crescand, as fi zis ca ai tinut bebelina in buzunar . Bravo tie!
Gabita sa te ajute D-zeu sa treci cu bine de incercarea asta, si sa iti refaci viata. Dc ai nev de sprijin virtual, noi suntem aici, ne poti povestii orice vrei tu.
aly ai vazut ca totul e bine cu sotiorul... si vb irinei, cand o venii incarcat de cadouri, sa vezi ce bine e (iti spun din propria exerienta: cand a fost plecat al meu sot in Germania, mancam la mama, o chemam pe sora mea cea mica sa doarma cu mine...dar si cand a venit
+2sacosi de cadouri...)
irina grea incercare pt tine. Eu sincer nu as accepta. Imi iubesc sotul, dar cand doarme soacra la noi stie ca nu are parte de . Efectiv nu pot sa fac nimic, numai gandul: sa nu scartie patul, sa nu se auda sunete....Si credeti-ma se aude f bine prin peretii astia de vatelina! Eu o aud pe soacramea cand tuseste la ea in camera, deci e clar ca si m-ar auzi dc as scoate diverse sunete. ASa ca dc sta mai multe zile deja si bubu abia asteapta sa plece maicasa!

briza_marii
poze

Mergi la inceput

briza, mare figura esti. Dar ai dreptate, e stresant sa nu ai intimitate. Cat despre chemat sora sa doarma peste noapte... pica faza, ca eu am frate, si-i si el ocupat cu iubitzica lui. Cat despre mama, tocmai ne-am ciondanit ieri dintr-un motiv aiurea, asa ca stau eu cumintica in casutza mea. Mancare nu am facut, pentru ca am crezut ca plec si eu, dar o sa merg cand ies prin piata sa-mi cumpar fructe si o sa iau si o supa la plic. Si am si de lucru, ca sambata am bagat doua masini de rufe, ma asteapta vraf la calcat. Astept si un nr. de fix de la sotior sa-l pot suna (ca am o cartela).

fetelor, multumesc de sustinere tuturor. Si felicitari, ca azi ati fost harnice si deja ne-am intins pe 3 pagini, la capitol abia deschis azi. Da' sa nu v-o luati in cap...

Edit: am plecat si eu, ne reauzim maine!

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

apropo de plecatul sotului. astea sunt singurele perioade in care pot face si eu cura de slabire ca nu am chef sa gatesc doar pentru mine si nici sa mananc singura. asa ca hai profita ca acu vine acasa.

Irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

quote:
Originally posted by irinabobe

gabi divortezi din cauza soacrei sau asta e doar bonusul?

Irina

nu stiu exact raspunsul... important e ca scap de ea!!!!!!
Mersi fetelor pt incurajari!

Mergi la inceput

Irina

Mergi la inceput

'Neatza fetelor!
Irina, eu de obicei mananc putin, in timpul saptamanii gatesc numai pentru el, doar sambata si duminica ma rasfat si eu cu mancarea. In rest, ma multumesc cu o supa cand ajung de la servici si fructe.
Am vorbit cu el aseara, era foarte obosit, dar si dezamagit de ce a gasit acolo, nu au nici macar receptie, deci nici un telefon fix pe care sa il sun. Asta e, o sa vorbim pe mobil. Am sunat-o si pe soacra-mea sa-i spun ca a ajuns cu bine si-a fost incantata ca m-am gandit sa sun, ca era si ea ingrijorata.
Haideti la povesti!
O zi frumoasa!

Mergi la inceput

noi in perioada in care e plecat comunicam prin sms. e mult mai ieftin. si tii legatura mai des adica un sms seara, unul dimineata, merge mai bine.

Irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

neata dragelor.
ce vreme de stat acasa si pus muraturi
Eu ieri asta aveam in program, imi cump tot ce aveam nev pt pus muraturi dar canad ajung acasa: nu aveam apa de nici un fel!Cica s-a spart teava de apa calda si apa rece intra pe teava de apa calda asa ca au oprito si pe aia. Ha? Cum adica? Ca doar sunt 2 tevi separate!

briza_marii
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Neata,

O zi frumoasa va doresc! Si spor la trebi!

Bun venit noilor nurori si sedere placuta aici!

Va imbratisez cu drag!

p.s. Alinule si mie imi este dor de taclale, dar...va veni si vremea aia! Si..fruntea sus, ca vine el acasa repede!

"Pentru BARBYE - una dintre noi. Trebuie sa ajuti!"

Mergi la inceput