Povestea Drei Pishcot
Raspunsuri - Pagina 7
monet spune:
am citit povestea ta ca pe-o carte, cu capitole.... fantastica poveste. sa va traiasca, tie si bombonelului, minunea de galushca!!!! o frumoasa cum numa' rar....
mona, lia (24.04.2004) si maya (28.10.2005)
"Tot felu' 2009"
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60893" target="_blank">ASA S-A NASCUT MAYA www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">ASA S-A NASCUT LIA
olguta12 spune:
Ca de obicei, intru pe aici, o data sau de doua ori pe an, sa mai recitesc nasterea Drei Piscot, de parca n-as fi fost prezenta...
Asta o fac de obicei cand imi face vreo "surpriza" fiica-mea, de-mi mai taie vreo 2-3 ani din viata... si uimitor, mai gasesc cate un nou mesaj... si iar zambesc de una singura. Nu pt ca as fi facut eu mare branza, dar pt ca mai exista inca persoane care fac cunostinta cu Galusca noastra, si aproape la 4 ani dupa nasterea ei. Si asta inseamna ca e "pretenoasa" rau odrasla noastra, iar eu ma simt mai putin singura.
"Saru' mana"
olguta12
"Fear less, hope more;
Whine less, breathe more;
Talk less, say more;
Hate less, love more;
And all good things are yours."
www.piczo.com/galushk?g=16686272&cr=5" target="_blank"> GALUSHCA IN ACTIUNE
POVESTEA DREI PISHCOT
Amintiri de alta data...
menuet spune:
OAUU.. ce mare se facu galusca..Sa va traiasca si sa va bucuratzi de ea de multi multi ani.Povestea nu mai trebuie sa spun ca este BESTIALAA si uite ca statui la 01.30 dimineata sa o savurez si zau ca nu imi pare rau
Varsta Veveritza
lisaelisa spune:
Olguta,
Mi-am facut timp, si am citit povestea nasterii fetitei tale.
Mi s-au umezit ochii de ori cate ori ai trecut prin momente mai grele.
Sa fiti fericiti si sanatosi toti 3, impreuna cu cei care va iubesc !
motanik spune:
Am ras cu lacrimi si la final am plans printre zambete. Minunata povestea si minunata fetita, ce ochi frumosi, ce chip luminos! Sa va traiasca, asa cozonaci reusiti mai rar intalnesti!
--------------------
Andra si bebe Theodora Povestea noastra
olguta12 spune:
Asta searam am intrat pe-aici "din greseala"( click click click).
Si ce gasesc? Mesaje noi.WOW!
Multam pt complimente.
Ce-i drept, cam lovira "jackpot-ul" cu Dra Piscot.
Stau si ma uit la ea, si ma minunez- dintr-un cozonacel atit de firav si sensibil, a iesit o mandrete de femeiusca zurlie.
De-abia acum inteleg eu de ce ne-am oprit la primul cozonacel.
Oricum, multumim pt vizite
olguta12
"Fear less, hope more;
Whine less, breathe more;
Talk less, say more;
Hate less, love more;
And all good things are yours."
www.piczo.com/galushk?g=16686272&cr=5" target="_blank"> GALUSHCA IN ACTIUNE
POVESTEA DREI PISHCOT
Amintiri de alta data...
Yaia spune:
Poposii si eu p-aci, tot din click in click. Si citii...si ma amuzai...dar nu poci pentru ca sa pricep de ce va oprirati, frate! Hai, curaj, ca se poate framanda din nou. Daca doar Guta lipseste, facem noi cumva sa trimitem o damigeana de visinata!
Sa traiesti sanatoasa si fericita, D. Pishcotzel!
==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
olguta12 spune:
Yaia- s-o putea framanta, mama draga. Nu zic nu.
Dar am sanse mari sa raman paralizata la o alta sarcina/nastere. Am avut probleme mari la sarcina Drei Piscot, asa ca nu ma mai "ambalez" inca o data.
Mai bine sa o pot creste pe don'soara (sanatoase si eu si ea), decat sa am doi copii, si sa-i privesc din carucior...
Oricum, apreciez gandul si sfatul
maimutzica10 spune:
Super relatare!! Am ras cu lacrimi!
Mi-am permis sa o trimit si colegelor mele de odisee, mi s-a parut prea haioasa ca sa o 'tin' doar pentru mine! Ne-am relaxat toate!
SA fiti sanatosi si fericiti impreuna, tu sa ramai la fel de haioasa!
rox 34+ Marie Lorelei
think pink