Povestea Drei Pishcot
Raspunsuri - Pagina 6
olguta12 spune:
Ba dai, cum sa nu dai?
Aici
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=93220..
si aici
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=94101&whichpage=16
si aici
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=94101&whichpage=19
olguta12
"Fear less, hope more;
Whine less, breathe more;
Talk less, say more;
Hate less, love more;
And all good things are yours."
www.piczo.com/galushk?g=16686272&cr=5" target="_blank"> GALUSHCA IN ACTIUNE
POVESTEA DREI PISHCOT
olguta12 spune:
azi-noapte l-am visat pe Gutza.
m-am trezit transpirata TOATA, si azi dimineatza, primul stop l-am facut la farmacie.
"Una bucata test sarcina, va rog."
Tinand cont de faptul ca Galushca noastra a implinit deja 22 de luni, deja e domnisoara, cu "bigele"(margele), "uj"(ruj) si alte nebunii.
Pe zi ce trece ma indragostesc de ea si mai mult, si ma gandesc ca are sanse mari de a creste singura la parinti.
O sa fie o rasfatzata(ca n-o fii deja), dar o sa fac tot posibilul sa nu iasa o obraznicatura si o rautacioasa. Si nici egoista. Sa fie asa...precum mamica ei... "mumoasa", "dashtapta", "sexy", REALISTA si MODESTA. Uoooofff...ca nu mai am scapare. M-am sclerozat de tot.
Oricum... am asteptat pina am ajuns la birou, m-am "baricadat" in baie, si am facut testul.
Negativ.
Si sincer... nu stiu daca sa rid...sau sa plang. Aproape ca-s dezamagita... Am indraznit -doar pt cateva minute, ce-i drept- sa visez...cum ar fi sa mai avem o buburuza mica blonda si diafana... sau bruneta si exotica, la fel de dracoasa ca surioara ei mai mare...cineva cu care sa imparta jucariile, machiajul si cartile... cineva cu care sa se certe si sa se si impace. Asa cum am avut-o si eu pe Bleumarina.
Dar poate nu ne e menit sa fim parinti de doua ori...
si asa Dra Pishcot ramane titulara in filmul vietii noastre
olguta12
"Fear less, hope more;
Talk less, say more;
Hate less, love more;
POVESTEA DREI PISHCOT
aileene spune:
Doamne Olgutzooo , ti-ai gresit cariera ! Pe bune ca tu trebuie sa te tragi din familia lui Creanga sau Caragiale !!!! JOS PALARIA ce poveste minunata , cat haz faci din orice cat de grav ar fi , tu tot cu zambetul pe buze esti BRAVOOOOOO TE ADMIR MULT !
Iar de Galushcutza voastra e o minunatie de fatuca , sa va traiasca si s-aveti mult noroc de ea , sa va aduca multe bucurii si sa aibe mult succes in viata , e o dulceeeeee !
Si nu in ultimul rand va doresc din suflet ca cel de-al 2-lea "cozonacel" sa-si faca aparitia-n cuptor si sa va aduca tot atata bucurie cat v-a adus primul cozonacel !
Ptiu , ptiu , ptiu pe voi , ca tare mi-a placut "istoria" voastraaaaa ...
Asa poveste sa tot citesti !
Numai bine
olguta12 spune:
Aileene
Multumesc pt mesaj
De mult n-am mai trecut pe-aici, si azi am "dat o fuga".
M-am surprins razand singura la monitor. (Rad acum, dar plangeam atunci).
Doamne ce familie de circari sintem...si mai uimitor este ca am supravietuit toti... asa "aventura" nu cred ca mai avem sansa sa traim curand. Slava Domnului!
olguta12
"Fear less, hope more;
Talk less, say more;
Hate less, love more;
POVESTEA DREI PISHCOT
iulia83 spune:
foarte frumoasa galushkutza ta! sa-ti traiasca si sa va dea Dumnezeu multa sanatate! a iesit pana la urma cu ochii albastrii cum a vrut "sosul". ai o fetitza extraordinar de frumoasa si un talent deosebit in a povesti. bravo
Poze Iulia 32 in asteptarea unei gogosici
Nu lucrez in weekend-uri si in zilele care se termina cu ” i ”
mamiCamelia spune:
Am capiat de ras si de emotie. Acum cateva zile dupa ce am impartasit povestea nasterii bobocului aici, eram tare mandra cand citeam mesajele. Mi se "aprecia" umorul si recunosc, ma guduream ca o matza in calduri. ...pana acum cand am devorat povestea ta. Superb. Sa-ti dea Domnul fortza sufleteasca sa treci asa peste toate nabadaile vietii, cu hlizeala, cu lacrimi de bucurie, cu tot tacamul de trairi pozitive.
Iti multumesc pentru momentul de "ras cu plans" pe care mi l-ai oferit. Poate mai vine totusi o galushca... ca tare frumos te-ai descurcat cu prima...de unde ai luat reteta pentru ochii aia albastri?
E delicioasa.
danielac spune:
superba poveste si superb copil ai Olguta!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=14" target="_blank">
Poza Dianei din vechiul concurs este Humulesti.jpg
_
Poze din concurs:
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=17" target="_blank">poza Dianei este eupleclaBrasov.jpg
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=33" target="_blank">poza Dianei este pictata.jpg
olguta12 spune:
Multumim- oare pt a cata oara?- pt complimente si urarile de bine.
Sint apreciate .
Reteta pt ochii albastri? Sincer, n-as putea spune... probabil dorintza arzatoare a Bombonelului sa avem un ingeras cu ochii ca cerul... ca in rest... a luat ce a fost mai "neobisnuit" de la amandoi- inclusiv darzenia, incapatzanarea, curiozitatea, si pasiunea pt aventura si viata. Din doi nebuni veritabili, ne-am pricopsit cu o printesa razboinica neinfricata. Nu prea mai am curajul sa incerc "reusita" asta si a doua oara.
Cum spune si sorela- CALITATE, nu CANTITATE. Oricum, cred ca ne-ar lasa balamalele pe toti. Daca ar fi sa alergam dupa o alta Galushca, ati citi despre noi in ziar . Eu una sint multumita ca de bine de rau, pina acum am rezistat pe metereze... cat mai reusim, numai Dumnezeu stie. Dar... cu un lucru agreez: este superba ( a naibii modestie... e molipsitoare. loool ).
olguta12
"Fear less, hope more;
Talk less, say more;
Hate less, love more;
POVESTEA DREI PISHCOT
Amintiri de alta data...
iulia83 spune:
ti-am citit povestea acum aproape un an si acum am dat iar intamplator peste tine si nu m-am putut abtine sa nu mai rasfoiesc odata pozele galuskutei tale. pe atunci eram gravida si te invidiam pt minunea cu ochii albastrii, dar acu ma laud si eu...am si eu acum o minune tot cu ochii albastrii..sa ne traiasca!!!
Multa sanatate, ca-i mai buna decat toate.
The cheese to my macaroni - Mufitza Ariana Elena
Cand eram mica, mica cat o furnica...
Dau petrecere
Ma vezi live aici
Acuma sunt mare
Uite asa am venit pe lume
Cinezee spune:
Draga Olguta acum am citit si eu cu lacrimi in ochi povestea galushtii voastree , sa fie mereu sanatoasa de acum incolo iar voi sa aveti la rabdare cu un asa copil , va puup cu mult drag Mihaela
Citat: |
citat din mesajul lui olguta12 Angelica Puiule, M-am nascut in Bucuresti, am locuit acolo pina la 12 ani, si apoi am plecat - cu neamul de "circari" peste mari si tzari. De aproape 25 de ani ma preumblu printre americani, si ma dau drept romanca. hehehe...despre "MITICA".....si rad ca o tembela de una singura, la lustra:D Acum m-am apucat sa va adorm pe voi cu povestile mele , deoarece am imbatranit, nu am activitate, si REFUZ CATEGORIC sa ma apuc de croshetat. In cel mai rau caz...poate de ...hahaha.... olguta12 www.piczo.com/galushk?g=16686272&cr=5" target="_blank"> GALUSHCA IN ACTIUNE |