Povestea Drei Pishcot

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olguta12 spune:

Ardeiash
Esti beton armat, madam
Merci pt. "complimiente"....ma simt magulita( dar stai linistita ca-mi place).
Frumos faptul ca sintem nascute in aceeasi zi- poate ajungem vreodata sa ne "serbam" impreuna...adica sa ne betzivim ca doua dame fine ce sintem. Eu cred ca-s oleaca mai "naftalinoasa"- sint nascuta in 1969. An bun...daca esti o sticla de vin. Daca esti dama...ai cam bagat-o pe mineca..dar nu-i bai...ca mort si ratza inecata inca n-am vazut.
Oricum, sper sa ne mai "conversam" cat de curand..te astept si in Clubul Scutecelor de la 0-4 ani..ma gasesti acolo pe PITICODROM de SEPT-OCT 2005. Deja am scos "pishinata" din beci...Hai la un pahar de vorba

olguta12

"Fear less, hope more;
Whine less, breathe more;
Talk less, say more;
Hate less, love more;
And all good things are yours."

www.piczo.com/galushk?g=16686272&cr=5" target="_blank"> GALUSHCA IN ACTIUNE

POVESTEA DREI PISHCOT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

saliu olgutza.. vreau sa spun ca m-am bucurat ca suntem aproape de-o varsta" eu sunt nascuta in 1967... speram adica sa nu fii dupa 70.. sau 80.. hi hi ..

din pacate nu cred ca am ce sa fac pe la scutece.. eu am trecut de mult de asta , baietelul meu are 7 ani. in vara va face 8... dar ma gandesc de cativa ani sa ma ifac unul... si ma tot gandesc... si uite-asa anul asta voi shimba prefixul.. asta ma sperie... ! realmente imi zic" ce sfaturi o sa-i dai tu copilului tau cand va avea el 20 de ani??? a se face calculul imediat... nu mai fac copii, deci!

dar am sa trec in zbor p-acolo sa vad si eu dispre ci e vorba!! merci si astept sa ma icitesc "patanii " d-ale tale.. esti superba ... si nu prea ma complimentez eu in fiecare zi!!
pup

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi_ella spune:

Sa va traiasca!!!!!!!!
Trebuie NEAPARAT sa te apuci de scris carti! Ai un umor nebun! O sa ai un succes enorm, zau asa!

_Ella, Emma & Matei

Emma-Andreea, minunea mea....
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=11054

Povestea nasterii lui Matei ;)
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58237

Deschide bratele spre schimbare, dar nu-ti pierde din valorile tale.

Mergi la inceput

olgutza.. ti*am promis ca o sa intru pe la piticodrom... insa. nene.. ce- i+acolo?!!!? zeci de mamici cu sute de pitici... io nu ma descurc... iti trebuie o viata de om sa citesti ce scrie acolo!! poate o sa ne-ntalnim prin alta parte.. cine stie unde ne mai intersectam!! ma bate gandul sa deschid un subiect cu zodii.. zile de nastere.. chestii d-astea !!

pup de pup

Mergi la inceput

Pisi_Ella,
daca ai vorbi cu mama, ti-ar spune probabil ca am mai mult "nebun" si mai putin "umor". A, da..si ca seman cu TATA( Mama nu recunoaste niciodata ca a avut de-a face cu nasterea mea). Pe mine cica m-a scapat barza, si m-a prins cioara...de-asta am iesit asa neagra si dilie. Multumesc mult pt complimente, chiar ca incep sa intru la idei (de-alea cretze...ca de cioara). Sincera sa fiu, sint prea ametzitasi prea imprashtiata ca sa ma linistesc indeajuns incat sa pot sta si calma sa scriu mai mult de 10-15 randuri intr-o "repriza". Haotica sint de cand ma stiu; bunica spunea ca m-a bagat moasha in spital la 220, si de-atunci am ramas cu sechele.
Cat despre carti si manuscrise... cine sabia lui Mahomed ar citi 'aventurile" noastre? Ca si asa toata lumea crede ca sintem familie de dilii- stiu ei ce stiu); si nici nu vreau sa ma "intind in gandire", ca daca ma apuca si-o doza de grandomanie, ma duc de ripa "di tat".
Oricum...esti o draguta
Ardeiash..ORIUNDE, ORICAND, si ORICE. Cu tine merg pina in panzele albe( dar merjem cu damigeana legata de gat...loooooooool). Acum fara gluma, sint de acord sa ne facem noi un "club" ....poate trece si Pisi pe-acolo. Il putem boteza "Clubul Mamicilor Dilii cu Copii Perfecti, Frumosi, si Modesti" Mozol si pt 'mneata..cat incape

olguta12

"Fear less, hope more;
Talk less, say more;
Hate less, love more;

POVESTEA DREI PISHCOT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

olguta,esti intr adevar,o mare povestitoare!!!!citind povestea voastra,am ras si,paradoxal,am plans!!!!in acelasi timp....o sa votez povestea voastra,este cea mai frumoasa citita de mine pana acum.

Mergi la inceput

cemai face pishcotzel? dar tu?

Mergi la inceput

Ardeiash!!!!
Pe unde umbli, soro? te-am dat disparuta!!!
Cum ramane cu noul "topic" sau capitol sau club..sau ce vrei tu... eu tot astept..si nika
Cat despre Galushca...e SUPER BINE....dar ca sa nu ma mai repet, iti trimit linkul de la ultimele relatari

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=94101&whichpage=7

Astept vesti, noutati, injuraturi...orice...un semn de viata sa fie.
Mozol pt tine si ai tai

olguta12

"Fear less, hope more;
Talk less, say more;
Hate less, love more;

POVESTEA DREI PISHCOT

Mergi la inceput

saliu
ma, ai .. si nu ai dreptate.. ca io uite.. am dat sfoara-n tara.. dar pisemne ori pi buni ca nu m-am facut destul de clara,,, nu mi-a raspuns nimeni.. ideea era ca lumea sa scrie in ce data s-a nascut.. si de aici.. se cautau.. pana se gaseau.. fiecare. si -appoi clubulete... barfoteci , mai stiu eu ce!> uite : http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=93220.. insa io intru zilnic pe dc.. nu stiu cum de nu mai gasit... io intru la pralinele belgiene.. acolo m-am aciuiat!

incepem noi 2... sa ne descriemm... pasiunile, framantarile , culorile preferate, mai stiu eu ce.. sa vedem ce avem in comun/? ce nu si poate-i lamurim pe altii! mai stii?! unde pui ca mi se pare chiar misto sa aflu cate ceva despre o persoana ce s-a nascut "odat" cu mine...

pupici lipiciosi si zgomotosi.. pur romanesti.. hi hi

Mergi la inceput

aku nu mai dau io di tine???

Mergi la inceput