Povestea Drei Pishcot
Raspunsuri - Pagina 4
cristina1974 spune:
Olga, ai un stil de a povesti.....am ras cu lacrimi,de mi-am starnit contractiile. Al meu sot se uita cam lung la mine, ca nu pricepe romaneste, si se gandea ca poate am luat-o razna de la atatea luni de burtoc mare.....
Oricum, sa va traisca pishcotica,e o scumpete,si sa o tineti tot asa,ca aveti, frate, un tonus....
Si data viitoare cand mai vine Gutza pe acolo, poate faceti si un fratior,sa fie si un domn Pishcot.
Multa sanatate si numai bine
31+,Iasmina si bebe Georgia
cristina
esty spune:
vai ce poveste faina ,de mult nu am mai ras asa cu ppofta
"Bombonelu ma asigura- in romaneste- ca de va fi nevoie, o gaseste el oriunde..si o aduce legata de capota la spital."
"Ele tzipa, Bombonelu se hlizeste, una ma trage de-o aripa, alta de-o aripa, eu le-as trage de par pe toate, in ordine alfabetica",super tare e povestea voastra.sa va traiasca gogosica minunata si fiti sanatosi.
timmmy
http://pg.photos.yahoo.com/ph/flooofin2004/album?.dir=9801re2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos
kristinutza spune:
hai c-am ras si m-am si emotionat de nu se poate!
ne vedem la piticodrom!
cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video
olguta12 spune:
Dragele de voi
Si eu m-am emotionat..TOATA...in special ca ieri Galushca a implinit 11 luni- pensionara de-acum- si de vreo saptamana,doua a inceput sa MEARGA..valeeeeeeeeeeeeeeeu. O sa ajung sa baricadez si pisicile in casa de bani. A preluat shefia casei galushca noastra. Umbla prin casa ca Voda prin loboda, urmata de motanelul ei Marmelada...si pe unde trece...zici ca a trecut un uragan. CD-uri scoase, haine aruncate, plante scoase din tzitzini, telecomenzi aruncate in acvariu cu pesti...numai cand povestesc, imi simt ulcerul cum se dezvolta si tensiunea cum urca. Daca o tine tot asa, pina cand merge ea la gradinitza, eu o sa fiu la glumetzi.
Imi roade papucii, imi roade pachetul de tigari SI bricheta, roade barba Bombonelului( adica il musca) si pe mine mai are un pic si ma defriseaza de tot. Cat par am....incet incet imi smulge cate un fir doua din crestetul capul, vezi Doamne sa nu bag de seama.
Pe bunici ii alearga ca pe hotzii de cai, le arunca ochelarii de la ochi....ii alearga prin casa...ce mai....paranghelie in toata legea.
Amu'...nu-sh care "ceata"o sa capituleze prima....dar eu as pune pariu pe Galushca cu Motanul ei sa iasa victorioasa..
Si acum fara gluma... galushca a devenit pur si simplu cea mai mare bucurie a vietilor noastre. Este o COMOARA....e greu de descris cam ce simtim- atit eu cat si tatal ei- cat si restul neamului de circari, cat de mult o iubim, si cat poate sa ne umple viatza de bucurie si fericire(Chiar daca o sa imbatranim inainte de vreme)
olguta12
www.piczo.com/galushk?g=16686272&cr=5" target="_blank"> GALUSHCA IN ACTIUNE
mamica dulce spune:
olgutza,superba povestea,am citit-o pe nerasuflate,am votat 5 stele,m-am uitat la poze si e o scumpete!!!..cu oki albastri cum vru Bombonelu'
Sa va traiasca bine si sa auzim numai de bine!!!
by the way,cand mai da Gutza turneu?
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.
gweno spune:
Sa traiasca domnisoara Piscot impreuna cu familia de circari!Asa talent la scris nu am mai intalnit de mult,poate doar super_lia sa te mai egaleze!Deci multe felicitari mamica de mamica..un mic sfat nu iti irosi talentul apuca-te sa scrii ai un potential enorm.
olguta12 spune:
Multumesc, Gweno
Esti mult prea amabila. Din pacate pt mine, Dra Pishcot imi acapareaza cam 25 de ore din zi.hehehe
Cred ca are importantza si ceea ce simti despre "subiect" atunci cand scrii. Cat de drag iti e. Si cum eu imi ADOR subiectul mic si naravash, as putea scrie romane intregi despre ea.
Din pacate, nu pot spune acelasi lucru daca subiectul ar fi soacra-mea Oricum..am inceput sa "lalai" la bloguri. Cand ma taie capul cate ceva, incep sa astern pe hartie. Am atitea amintiri din copilarie, ca v-as ametzi pe toti de cap( sa fiti si voi ca mine)) ,dar nu vreau sa plictisesc lumile. Acum sintem si in "focuri". In mai putin de 2 saptamani rupem turta Pishcoatei... URAA!!. Acolo bairam, neamule. Si o sa punem GUTA pina ni se acreste. hahaha
olguta12
www.piczo.com/galushk?g=16686272&cr=5" target="_blank"> GALUSHCA IN ACTIUNE
catty spune:
OLGUTA, daca a merga la concert la Guta este cheia succesului merg si eu cu intreaga familie. Chit ca nu ne place. Poate asa se sperie luptatorii sotului si o iau din loc spre marea intalneala. Dar pana atunci ma ocup de insamantarea de noiembrie, in ideea ce se prinde si ca mine o turtica acolo de prasila. Si crede-ma Chiar RADIEZI.
catalina
"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"
ardeiash spune:
olguta esti fenomenala! felicitari pentru talentul tau de a scrie, pentru umorul tau ... si nu in ultimul rand pentru pishcotzel!!! am avut impresia ca-l citesc pe caragiale in zilele noastre ... si eu ma-nnebunesc dupa caragiale..
abia acum te-am "descoperit".. imi pare rau ca nu te-am vazut mai devreme... mai ales ca suntem nascute in aceiasi zi ... 21 octombrie.. pot sa te intreb in ce an?
s-auzim numai de bine! si