Pestisori... pestisori... (23)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Charlie spune:

Salut Acvariu Colorat !

Da chair asa ce mult s-a scris la noi in club !

Salisa ce fotografii frumoase ! Superbe ! Iar puiutza ta e tare dragalasa...

Ce fac fetele ? Cum sarbatorim 1 Decembrie ?

------------------------
My motto - sans limites ! (Isadora Duncan)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

LA MULTI ANI ROMANIA!

Cum petreceti fetelor?..wauuu,ce fain a picat..e weekend prelungit,

tot acvariul,pe maine!

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaR spune:

Multumim Mirela!
Oare romanii din strainatate nu pot fi si eu liberi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Salisa- f. faine pozele si Anastasia e o dulce!Pupici la restul acvariului!
Am pus si eu un link cu pozesi filme!
http://s123.photobucket.com/albums/o308/denisat/

Denisa
Denisa ');si Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Am vazut pozele noi, cu cele doua mandre scumpe foc: Emma si Anastasia

Cu intarziere...
La multi ani celor cu numele Andrei sau Andreea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

La multi ani , Romani , oriunde ati fi !

Eu sarbatoresc prin munca ...adika unt la servici! Voi?

Va pupacesc si va urez un wk-end fain!

Dany

'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaR spune:

Hei fetelor cum a-ti sarbatorit?
Cum a fost in Bucuresti?
Parade si alte minuni, dar in restul tarii?
Multumim mult de aprecieri Charlie, Dana, Denisa, Elina, Mirela

Denisa ce printesa mare vad in pozele tale si scumpa foc...deja merge si ea, am inteles bine?
Bravoo Emma!

De unde ai cumparat scaunelul si jucaria cantareata de linga scaunel?

Noi nu o mai scoatem la capat cu Anastasia.., nu-i mai plac jucariile, am crezut ca se plictiseste de ele ca-s prea vechi i-am luat altele si nimic...acum are o pasiune cu cartile..imi aduce toata ziua carti sa-i explic...pina acum a fost bine ca-mi aducea cartile ei , dar acum a inceput sa scoata din bibleoteca si cele mai mari ale noastre.

I-am tot aratat carti cu animale si i-am explicat cum fac animalele, acum daca o intrebi cum face vaca iti spune un muuuu lung.
Chiar m-am laudat la tati si i-am zis ce a invatat fata noastra si el sa se convinga intreaba
Anastasia cum face vaca?...
Ea raspunde, apoi tata vine cu inca o intrebare dar mama cum face...si ea acelasi raspuns..un muuuu si m-am bosumflat
..
La ea toate si toti din jur fac muuu

Zilele viitoare ma voi agita pentru petrecerea de la sfarsitul saptamanii.
Am facut deja un meniu pe hartie, acum sa vedem cat voi gati din acel meniu...
Si tortuletul il voi face la comanda, doar cateva prajiturele intetionez sa fac de casa, daca mai am timp, evident.
Si avem o dilema inceea ce priveste cadoul de ziua ei...ce sa-i luam...
masini de impins si bicicleta care stau intr-un colt de camera tot i-am luat , acum nu mai este interesata de ele...poate o papusa mare , sau carut cu papusa...ca tot nu i-am luat niciodata papusa...

Nu mai zic ca va veni mos Neculae si mos Craciun alte cadouri....sa vedem ce vom gasi...
Fetelor cu copii poate imi dati o idee de cadou pt mindra mea .

Gata plec.
Va doresc un weekend calduros si cat mai relaxant.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Salisa eu n-am petrecut cine stie ce... Pt. ca trebuie sa stau cuminte in pat... dar am iesit totusi pe seara sa mancam ceva la rest. chinezesc ... de ziua Romaniei...
Am devenit fan mancare chinezeasca de cand sunt gravida... pacat ca nu ajungem prea des.

Despre cadouri... eu i-am luat mandrei de mos Nicolae un lego, sa-i zic... sunt jocurile www.clementoni.com/catalogo/products.php?linea=108&title=Infant toys#" target="_blank">Clementoni cu piese din cauciuc moi: www.clementoni.com/catalogo/img_zoom/14712.jpg" target="_blank">Clemmy Train Play Set

Am obs. ca ii plac jocurile de genul asta, lego, forme care trebuie bagate in locurile potrivite etc.
Asa ca nu-i iau papusi sau maimutoi, ca oricum primeste din alte parti, si nici nu e f. interesata de ele....
Are doar o maimutica, Kiki, pe care o iubeste si doarme cu ea... in rest nu le baga in seama, sau daca le da importanta, o face ca sa le scoata ochii, sa le dezmebreze...

Iar pentru Craciun vrem sa-i luam o masuta cu forme si alte jucarele de la Chicco, uite www.cauti.ro/compara_preturi/copii_si_familie/mobilier_copii/Chicco_Masuta_Modo_67120--pid-332300--detalii_produs--filtru-Chicco-0_729.html" target="_blank">aici
Si mai vedem ce ... Ca iar ma intreaba toata lumea ca sa-i ia... si raman fara idei, cum am patit de ziua ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crig72 spune:

hihi elyanne si noi tot un lego i-am luat.abia astept sa i-l dam.in ultimul timp se joaca tot mai des cu cel pe care il are deja.masuta chicco modo o avem si noi.a avut mare succes la Mariuca.
am vazut poze superbe cu puiutii vostri si cu voi.poate maine reusesc sa va mai arat si eu cateva.
noi n-am plecat nicaieri..ne-am odihnit cat de cat si ne pregatim de sarbatorile care vin.maine impodobim un bradut la Mariuca in camera.A fost dorinta ei.
Salisa o carte electronica iti sugerez.(daca nu o aveti deja)pup si spor la pregatiri!
pupici la toate si poate in curand o sa si ninga!Eu abia astept cu toate ca aici in ct mai rar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

Salutare la tot acvariu !

Eu in wk-end am fost plimbareata . Sambata m-am plimbat pana la Pitesti, iar ieri am fost la o biserica langa Bucuresti, iar pe seara am avut musafiri ......

Ce ma distrati voi cu alegerea cadourilor pentru copilasi .....abia astep sa fii si eu in postura asta ...

Va pup!
O saptamana buna si fara griji!

Dany

'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

Mergi la inceput