Pestisori... pestisori... (23)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns patriciaR spune:

Salut baltuta,
Bine ai revenit Ioana!
Am vazut pozele cu copii tai.
Sunt asa frumusei si ce seamana .
Ce diferenta de varsta este intre ei?

Eliana burtica si comoara de linga, Elena.

Dana cum e in Bucuresti? A venit iarna?
Denisa multumim de aprecieri.

Eu sunt mereu pe fuga cu gaza care imi alearga in toata casa, daca nu-i jos ii sus, daca nu-i in dormitor la noi ca acolo ii place, e la baie, daca nu-i acolo, e in bucatarie si-mi scoate oalele din dulapuri si tot asa.

Acum doarme si mai putin ziua, numai un somnic si ala cu greu...si in rest tre sa iesim la plimbare, la gymboree, la cumparaturi si gata ziua.

Iar mama nu mai apuca sa mai faca ceva pentru ea.

Uf as avea nevoie de un ajutor, dar de unde?!
Am intrebat-o pe mama daca nu vrea o vacanta in america si mi-a zis ca ne asteapta ea la vara in tara..., dar ea nu a inteles ca eu acum am nevoie de ajutor.
La vara nici nu mai vrem, sa ma experimentam o calatorie in Romania.. oboseala la greu, multi bani cheltuiti, cadouri si nervi si tot tacimul...lume care vrea sa fie vazuta si tot asa...si vacanta mea se duce de ripa.
Asa ca mai facem pass cu plecatul in Romania.
Hai ca v-am innebunit de cap.
Toate cele bune la pestisori.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Charlie spune:

Hy !

Da ma Mirela nu te-o batut nimenea ? Nici io nu am vazut vreo grasa.. si am cautat ceva prin pozicile tale !

Hy Ioana ! Ce frumoase nume au copilasii tai !

Salisa multa putere si rabdare cu gazuta ta, ca tare e o dulce si o bombonica ! Ma duc eu ma sa te ajut.. si asa imi place sa bat globul in lung si in lat !

Hai sa va zic si voua un vers de a lui Pavel Stratan ( inca sunt sub influenta) : Trebuie sa te grabesti incet ca sa poti intarzia la timp !

------------------------
My motto - sans limites ! (Isadora Duncan)

Mergi la inceput

Charlie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Salisa- stiu cum e cu timpul si rabdarea cu cei mici, asta este.
Iar cu vacantza in ro- perfect de acord,noi mergem la 4-5 ani ca altfel nu intelegem nika din vacantza si e drumul lung, etc.
pupicei la pestisori!

Denisa
Denisa ');si Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

ELIANA,DANY,CHARLIE...bei,voi sunteti scumpe,dar problema e ca m-am ingrasat mei(cam 5 kg.)...si nu imi place..voi nu ati vazut ce maini aveam in poze si ce gusa..parca sunt halterofila...da ce sa fac...ma chinui cu mancare mai putina si sper sa ajung si la gym mai mult ca am cam rarit-o...bei dupa 30 de ani greu mai dai jos,cand eram mai tinerica repede se duceau kg..

SALISA la tine si nervi de otel mama draga!!!..si eu sunt in aceeasi situatie...uneori imi vine sa-mi iau campii...ufffff...si la mine mama inca lucreaza deci pana nu iese la pensie nu mai vine pe aici...eu pana atunci am copil mare...da ce sa facem,daca am vrut "strainatati",asa zic ai mei,tre sa suportam !!!... la puiuta si sa auzim de bine!...chiar,la voi e zapada?

LA MULTI ANI de Sf.ANDREEI! si

la toti pestisorii ,pe maine!

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001

Mergi la inceput

Denisa si pentru puiuta ta un.
Mirela, da la noi a nins si sunt speriati rau americanii pe aici.
Nu prea au parte de ierni grele asa cum le stim noi pe cele din Romania, dar uite ca acum de 2 zile e frig rau si e zapada, iar pe strazi numai gheata de aproape ca nu se poate circula.

Ehehe nu stiu ei americanii din zona asta ce inseamana o iarna de aia cu friguri ca la Romania cu -15 grade sau mai mult si cu zapada cat casa.

Fetelor sunt cateva poze mai jos cu noi si piticutza noastra, umblareata.
Sunt facute saptamana trecuta dupa Thnaksgiving cand ne-am incumetat la o mica calatorie, dar noi habar nu aveam ce ne asteapta prin munti.
Anyway a fost frumos.

Enjoy
http://new.photos.yahoo.com/alozneanu/album/576460762353655413

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

SALISA,superbe pozele...wauuuuuu,ce zapada faina...imi vine sa cand vad vremea aia si atata zapada!!!...si ati inoptat acolo?...pe la vreo cabanuta?...ce frumos!!!!,,,a,si pianul ala e la voi acasa?...cine canta la pian?...super si pitica,ce rosie e in obrajori,se vede ca e rece...asa era si Robert in Ro,anul trecut...aici la noi e jale,iar e cald,cred ca sunt vreo 25-28 grade

la toata gasca de pestisori!

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001

Mergi la inceput

Mirela pianul nu e la noi, am fost la niste cunostinte care au pian si toti copii se agatau de el si binenteles si mindra mea era lipita de el.
Din pacate nu am putut sta peste noapte in micutul orasel de munte nu aveam pentru fetita hainute si mincare, ne-am intors noaptea pe la 22 seara am fost acasa.
Altadata vom merge mai pregatiti.

Mergi la inceput

Andreea si Andrei LA MULTI ANI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

Salutare! Ce mult ati scris .Am citit dar nu am apucat sa vad pozele.Mai tarziu!

Va pup pe toate si numai bine!

La multi ani , sarbatoritilor de azi !Eu am nepotul ! Sa imi traiasca ...am fost cu el dimineata si i-am luat un pulover ....Am preferat sa merg cu el pt. ca este f. pretentios si mai mult pe clasic ...

Dany

'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

Mergi la inceput