Pestisori... pestisori... (23)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns patriciaR spune:

Buna pestisori,
Denisa: Bine ai revenit! Sa-ti traiasca printesa! Am vazut poze si e frumusica foc...si cum merge ea acolo...!
Bravoo!
Mirela am vazut pozele de la botez...o stiu pe Oana si fetita ei Lisa Maria...virtual.
Si tu esti o frumoasa! Iar rochia e superba!
Gabriela: Minunat la Disneyland, am fost si noi acu 2 ani...de ne-am destrabalat pe 24 decembrie chiar in ajunul craciunului...cu parade ...am iesit de acolo ravasita rau de tot si putin marcata ca de atunci nu ma mai urc asa usor in minuni din alea.
Dana multumim de horoscop.Esti o draguta !
Toate cele bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Patricia -pupicei si printzesa voastra e o dulce, mai da-ne vesti despre ea.
Pup restul fetelor,is frinta acuma,revin maine dc oi avea timp ca noi umblam dupa gresie,countertops si altele,ca dc is socrii aici sa presteze, ca cica vor de munca, dc tot ne freaca la creieri macar sa merite stresul nostru.

Denisa
Denisa ');si Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Charlie spune:

Mama da ce de agitatie prin balta.. asa-mi place !

Eu fac ce fac si in fiecare seara is plecata hai hui prin oras.. Mai mai, ale tineretii valuri !

Mirelus ! apai semanam foarte bine draga mea..pe mine ma apuca treburile astea cand merg la cumparaturi de hainutze, si mai sunt si ce de alea mai deosebite care nu ma incap pe solduri sau mai stiu eu pe unde.. Da ce ma pot depresa..
No traiesc cu asta, supravietzuiesc - greu da supravietzuiesc si normal ca de a doua zi sunt la cura de slabire !

Va zpupez... mai intru diseara daca nu mi de mers iar cine stie pe unde !

------------------------
My motto - sans limites ! (Isadora Duncan)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

Am citit , dar nu am apucat sa vad pozele Mirelei.Mauit acuma.

Denisa , spor la treburi!

Charlie , distractie plakuta!

Dany

'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Charlie spune:

Dany Multumesc !

Ce liniste prin balta...

Azi am fost la concert Pavel Stratan - misto moldoveanul din toate punctele de vedere - un tip foarte talentat, modest si haios ! Chiar e un deosebit ! Din pacate insa e inhaitat cu niste organizatori foarte dubiosi atat ca infatisare cat si ca comportament ! Hai sa va povestesc : Concertului i s-a facut publicitate in ziarele locale, afise multe, etc.. In anunt se specifica clar ca pretul concertului este de 250 000 de lei vechi in care este inclus un CD al artistului care va fi inmanat la intrarea in sala de spectacol be baza biletului.
La intrarea la spectacol nimic, ca nu stim nimic, ca nu ne dau voie astea de la Bucuresti sa dam nimic, nu sunt CD-uri etc.. Lumea suparata, nici bani nu vroiau sa dea inapoi, tiganie nu alta...
Pacat de imaginea artistului si de talentul lui..

Na ca m-am refulat si eu..

Va pup ! Nu mai zice nimeni nimic ?

------------------------
My motto - sans limites ! (Isadora Duncan)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

SALISA...deci o sti virtula pe Oana?!...eu am avut placerea sa o cunos personal,super fata,si are o fetita scumpa si cuminte!!!...uite asa am cunoscut eu 2 persoane de pe DC cu care ne vizitam si ii avem chiar apropiati,priteni...e ceva!!!..pacat ca nu stati si voi mai aproape de noi

CHARLIE...mei se vede ca suntem pestisori..eu insa azi am papat ca o sparta paste,sunt inebunita dupa ele...asa ca s-a dus pe apa sambetei cura mea..sotul e de vina ca ma indoapa,hai mai mananca ca esti ok!!!...si asa cu Stratan?!...si mie imi place,e baiatul!!!...cat despre restul,hmmmm,nici nu ma mira,in Ro totul e posibil

DANY horoscopul de ieri nu s-a potrivit la mine,am tot asteptam si nimic,din pacate!!!...oricum eu te pupacesc pe tine,tare tare

DENISAM spor la treburi!...las ca iese fain casa daca bagati atatea chestii noi!.. la voi si numai bine!

Pestisori eu va dulce,pe maine!

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001

Mergi la inceput

Neatza!

Charlie, traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul.....macar a fost fain concertul ? Cred ca da !

Mirela nici al mine nu s-a adeverit horoscopul, dar nu-i bai ....noi sa fim sanatosi .

Va pupacesc pe toate si numai bine!

Horoscop azi 29.11.2006:Sunteti multumit de situatia dv. financiara, aveti suficienti bani poate chiar pentru o achizitie importanta, pe care nu vi-o permiteti oricand: casa, masina, mobila etc. O crestere salariala devine din ce in ce mai clara la orizont sau vi se promit niste bani, dar aveti garantia ca vor ajunge la dv. odata si-odata. Afacerile va merg bine si se prefigureaza deja castiguri si mai bune pentru perioada urmatoare.

Dany

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana Co. spune:

Am zis ca vin si eu la o baita ca nu am mai fost demult, demult.........ca nici nu am raportat-o pe d-ra la pagina principala.

Deci raportez: Ioana Co : 2 bebe - Daryus si Darianna (te rog Elyanne sa faci in dreptul meu schimbarea)

Pup toti pestisorii sensibili si luptatori!

pozici cu noi:
http://public.fotki.com/1603/

Pupici la toate,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

quote:
Originally posted by Ioana Co.

Am zis ca vin si eu la o baita ca nu am mai fost demult, demult.........ca nici nu am raportat-o pe d-ra la pagina principala.

Deci raportez: Ioana Co : 2 bebe - Daryus si Darianna (te rog Elyanne sa faci in dreptul meu schimbarea)

Pup toti pestisorii sensibili si luptatori!

pozici cu noi:
http://public.fotki.com/1603/

Pupici la toate,

Ioana & Co.
Daryus & Darianna

Bine ai revenit. Modific acum in lista

Mirela m-am uitat in pozele tale si zau ca n-am vazut nici o grasa sau vro urata... ce-ti veni? Mi-a placut mult de tine, si cum erai machiata si rochita... si imi place mai mult cum iti sta cu parul vopsit culoarea asta

toti pestisorii... sunt destul de grabita sa termin ce am de facut... Eu sunt bine, bb-ii ma busesc intr-una, mandra e bine... Noutati nu prea am... Cand merg data viitoare la dr. ... adica pe 11-12 dec.

Mergi la inceput

BEI, mIRELA, NU TE-A BATUT NIMENI PANA ACUMA...STAI CA VIN YO....arati super bine...iar rochia e super faina.Imi place ! Si de tine si rochia....pupici!

Pup toata balta!

Dany

Mergi la inceput