Pestisori... pestisori... (23)
Raspunsuri - Pagina 26

daniela_daneza spune:
CHARLIEeste si biserica si cimitir pt, eroii revolutiei , de aceea exista un bodyguard!
Ce faci ? Esti ok? Te astept pe mess !
Pup!La toata balta!
Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

CRISMIR spune:
si eu toti pestisori!
DANY nasoala faza cu biserica!...multumim de horoscop!
CHARLIE bine ai revenit...zi ce ai facut cu masina,ai venit cu ea sau nu?
...hai la povesti!
Noi ieri am petrecut de Thanksgiving la gratarele si a fost tare bine...de azi e sotul din nou la munca,of,da ce sa-i facem,cineva mai trebuie sa si munceasca,nu?!
Va pe toate si pe mai tarziu!
Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001

daniela_daneza spune:
Horoscop Pesti
Sambata, 25 noiembrie 2006
Weekend-ul este favorabil intalnirilor, discutiilor de afaceri si chiar schimbarilor, daca le ai in plan. In cazul in care ai temeri legate de un examen, de orice natura ar fi acesta, trebuie sa stii inca de pe acum ca astrele iti sunt favorabile. Cu banii nu stai prea bine, dar grijile tale sunt indreptate catre cu totul altceva, casa sau cei dragi.
Dany

crig72 spune:
Dany m-ai nimerit nu gluma cu horoscopul asta.hihi..chiar m-am distrat.Vin si eu la capitala cu niste probleme de rezolvat dar din pacate luni dupa amiaza sau seara ma si intorc...deci pe fuga.Caci altfel te invitam la un ceai
Stiu de febletea ta
dar am spus pe gustul Mirelei ca erau cadou de la ea.
Corect Mirela..asa e unii mai si muncesc..hihi..as spuneam si eu pana nu de mult.Acum mi-a venit si mie randul si totul s-a schimbat.Robert ce mai face?
Elyanne cine da mai multe goluri?
Denisam ce misiune grea ai..poate pana la urma reusesti sa faca asa cum le spui tu.
pupici si seara placuta!

Charlie spune:
Salut acvariu !
Sunt cam insomniaca si am zic ca trec sa va salut !
Mirela - da am masinutza.. acum trec cu ea prin inmatriculari , verificari atc... Atata ca m-am dus in Germania si mi-am luat masina frantuzeasca.. No asa merg treburile pe la noi prin Europa. Un amic de al meu tocmai a venit din Frantza cu un Audi.. Strange..
Voi ce faceti ? Cum e feciorul ?
Cristina ce-ti face minunea de fetitza ?
Weekend placut tuturor !
------------------------
My motto - sans limites ! (Isadora Duncan)

daniela_daneza spune:
Hy!
Of , Cristina, imi pare rau ca esti asa pe fuga la Bucuresti ....dar nu-i nimik, odata si odata ne vedem noi! Sa rezolvi pt . ce vii ! Pupici febletei mele !
CHARLIE , GATA CURATENIA ? Succes la inmatriculare si nu numai!
Eu ieri am bantuit prin mall-uri, dar sa stiti ca nu mi-am mai luat nik de imbracat sau incaltat , doar un ruj si fond de ten....apoi am fost la restaurant .....
Va pup pe toate si va urez o duminica faina!
Dany

daniela_daneza spune:
Salut !
Azi va ofer o cafea si un horoscop fain ---Luni, 27 Noiembrie 2006
Dupa o asteptare destul de lunga, ajungeti la un rezultat mult dorit, la un apogeu, la implinirea unui vis. Poate ca v-ati si pierdut rabdarea sau speranta ca se mai poate intampla, dar finalmente se intampla, deci cu atat mai mare este bucuria. A meritat sa asteptati atat, pentru ca sunteti rasplatit cu adevarat pentru cate ati indurat pana acum!
Sa dea DD sa fie asa!
Va pup si o saptamana faina!
Dany

gabgabriela spune:
daniela, ce frumos ! Mai stii ce mi se va intampla pana diseara ! Ca eu visez multe !
Si fetelor eu am fost de joi la Paris , cu cele mari . Sotul a ramas cu mititica , caci ea nu prea era de Disneyland! A fost frumos , dar nu va spun ce de lumee! Si cozi mama ! Nici nu stiu cum stateau bietii copiii (cei mici de 2..4 ani) Eu am stat la fratele meu si cu aceasta ocazie i-am vazut noul ap. A fost frumos mai ales ptr Adeline: prima oara la Paris , cu trenul , cu metroul, Numai premiere ptr ea. Chiar ar fi vrut sa mai stea !
O sapt buna ! Eu si cu fetele avem de recuperat Suntem in urma cu somnul !

daniela_daneza spune:
Gabitzatoti visam , dar noi pestii cred ca cel mai mult ! Si intr-un final tot se indeplinesc, cu rabdare si perseverenta ....
Cred ca a fost tare frumos la Paris si palpitant! Si mai ales pt tine reintalnirea cu fratele ! Va pup si numai bine !
Eu chiar am nevoie azi de un raspuns favorabil !
Dany

CRISMIR spune:
DANY wauuuuuuu,sa dea Dumnezeu sa fie asa cum spune horoscopul,ca si eu tot astept ceva...multumim!
GABRIELA cred ca a fost super la Paris...
la toata gasca
Eu am fost si la botez si am si poze daca vreti sa va uitati...tare suparata am fost ca m-am ingrasat si cand merg la asemenea petreceri imi dau seama ca vad ca nu ma prea incap hainele si sunt urata
CHARLIE ma bucur ca ti-ai luat masina,sa o stapanesti cu placere
CRISTINA la voi toti!
Pestisori dragi va si sper sa mai apuc sa intru deseara!
Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001