Pestisori... pestisori... (23)
Raspunsuri - Pagina 30

FELIS spune:
Salutare pestisori... Ne mai tineti minte? Nu am mai aparut din motive de lipsa de timp...
Acum stam la socri vreo 2-3 saptamani 6 in 2 camere pana ne mutam la 2 camere pe care am reusit sa le luam cu credit...
Pana ne mutam cred ca Mihai va deveni un alintat, ca toata lumea il iubeste si numai in jurul lui este... deh... multa lume in casa
Nally... tu ce mai faci?... cum dau si eu de tine avand in vedere ca la socri nu am net??????
Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
ian 2006,fev 2006, motz, martie 06 aprilie 06, mai 06,iunie 06,iul-aug 06,"sept-06", oct-06
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Emilly spune:
Buna pestisori
Salisa daca nu are gaza ta un bb atunci e timpul sa-i iei.La Toysrus, gasesti bb cu trusa de rigoare pentru dat papa, schimbat pampers, dat papa cu lingurita sau biberonul, canita cu suc, etc +setul de oale+ caruciorul ca sa poata sa-l plimbe pe bb prin casa.
Zi-mi cit mai are gaza ta ca nu mai stiu.Eu i l-am luat Ilincai in jur de 2 anisori si-si petrece multe minute avind grija de bb, dar intii, normal, trebuie sa-i arati cum sa se joace.Noi ne-am jucat o buna perioada impreuna dupa care a inceput sa aibe lumea ei si a lui bb, il iubea, il punea la nani sau chiar il certa.
Si nu te speria daca nu se joaca cu o jucarie, o sa le redescopere mai tirziu cu placere.
Ati facut bradutul?

daniela_daneza spune:
Oau...lume noua!
Felis, bine ai mai trecut pe la noi! Felicitari pt. apartament! Sa il stapaniti sanatosi ! Mihaita ce mai face ? Multi pupici!
Emily, tu ce mai zici? Ce face gaza ? Asteapta mosul ? Pupici si voua!
Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

Charlie spune:
Ho, ho, ho... Cred ca noaptea asta vine Mos Mikulas ( asa e pe la noi).. Ati fost cuminti ? Ati scris Mosului ?
Eu sper sa gasiti toate cate un dar mic..
Ce mai faceti ? Eu mai nimic... Numa din crasma in crasma si din chef in chef.. parca toti prietenii mei acuma is nascuti...
Multa bafta la cautat cadouri pentru bebei !
Pupici
------------------------
My motto - sans limites ! (Isadora Duncan)

daniela_daneza spune:
Sunt super fericita ! A nascut prietena mea , baiat, 3.6 kg, si am fost prima persoana pe care a sunat-o...sunt topita toata .......sincer pana acum nu m-a emotionat nici o alta nastere ca a ei.....poate o fi legatura speciala pe care vreau sa o am cu bebele ...vreau sa il botez....abia astept sa merg maine sa ii vad ....
La mine deja a venit mosul...dar sper sa vina si diseara .....poate cu un bebe...sau macar un embrion....am luat-o razna nu ...imi cer scuze dar sunt euforica .....
Va pup !
Dany

criss1902 spune:
Nu am mai scris tare de mult........ dar am senzatia ca nu-mi mai ajunge timpul.
Sper ca Mos Nicolae sa va umple ghetutele cu multe cadouri si dulciuri!!

Charlie spune:
Ei a venit mosul ? sau va intretineti cu el ?
Ca pe aici nu-i nimee...
------------------------

daniela_daneza spune:
quote:
Originally posted by Charlie
Ei a venit mosul ? sau va intretineti cu el ?
Ca pe aici nu-i nimee...
------------------------
Mosule ce tanar esti !
Pupici!
Dany

elyanne spune:
FELIS bine ai revenit pe la noi... Sigur ca te mai tinem minte. Felicitari pt. achizitie si sa-l stapaniti sanatosi!
Crig72 deci nu dau banii degeaba pe masuta... M-am gandit ca o sa ii placa, daca ii plac jocurile de genul asta.
Dany felicitari! Multa sanatate mamicii si viitorului finut!
La noi a venit mosul doar la mandra... ca astia mari n-am fost cuminti... poate de Craciun
Cand s-a dat jos din pat i-am spus sa se uite la ghetute, sa vada daca i-a lasat ceva mosul... A fost f. fericita... Si cand se jucau (ea si tac'su), ii spune ca daca e cuminte, vine si Mos Craciun... S-a ridicat repede sa se uite iar in hol la ghetute Derutam copilu...
O sa deschid acum si continuarea la subiect.

S-a mai nascut o stea