Pestisori... pestisori... (23)
Raspunsuri - Pagina 22

daniela_daneza spune:
Oau , vesti bune!
Ely, ma bucur sa aud ca sunteti bine si mai ales ac sunt baieti!Sa ai grija de tine si sa stai cumintica!
Mirela, la chef , a fost ok, dar nu s-a dansat...am stata la masa, mancat , baut, ras si cam atat.Cred si eu ca astepti reducerile si eu le-as astepta ....cred ca mi-am gasit ciubote, mi-a adus un prieten astazi ciocate , din piele intoarsa si combinata cu piele de sarpe ...dar erau negre si eu vreau maro.Daca nu gaseste le iau pe astea ...imi plak si nu sunt nici scumpe 2.000.000 lei, plus ca ii dau banii in rate.El tot incerca sa ma convinga sa le iau pe ambele....dar nu pot ....mai sunt si alte cheltuieli, poate doar sa ii spun mosului .....Imi pare rau ca nu sta Robert la imbracat ...dar ii va trece ....multi pupici!
Va pup !
O seara faina!
Pe maine!
Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

Maruta spune:
"salutare baltii"
gabi - sa stii ca ma intereseaza orice gaza si mogaldeata ... si daca mamica ei e un pestisor ... cu atat mai mult ... astept vesti
mire - ce haios e "iobet" al tau ... baiat haios
asta imi aduce aminte de un bebe care zicea "pararam tati tasima ?"
Mariuca mea sta in acest moment de vorba cu nasica ei ... si ii iese din gura un "da" cantat ... deci noi suntem la faza cu "da" ... te'am luat mirela
in rest ma mai incearca cate o criza de spate ... si n-o mai pot lua pe printesica in brate ... sa vedeti ce ma cearta ... noroc ca nu-i place sa planga ...
in rest ce sa va mai povestesc ... ma minunez si nu-mi vine sa cred ca am facut eu minunea asta de fata ... cateodata parca m-apuca frica sa nu ma trezesc din "vis" ... mai stiti cum visam ca am o fetita
eeee de'ale mele
am mai pus poze pe webshots ...

Maruta spune:
... ca sa zic asa ... felicitari ... si va rugam ... dezvoltati un pic si pt pestisori aiuriti ... the old story ??? or a new one ???

daniela_daneza spune:
Lori , ce as zic ...ma dai pe spate cu gaza ta ...cred si eu ca esti innebunita dupa ea ....mai ales ca ti-ai dorit-o mult! Sa creasca repede si usor !Referitor la e new ...dar mai multe detalii in particular .Da-mi un numar de tel sa te sun....si orele cand pot suna!
Eu nu am noutati ...ma agit cu bancile...nu prea am vesti incurajatoare ..dar nu ma las ...
Va pupacesc pe toate si o zi minunta !
Dany

Maruta spune:
a new one ? mey da doamne sa fie cu noroc
nally la pestisor tare harnicut
emilly ???
fulgu ... ia sa vaz cine a mai lipsit ???
la toate
poze:
un fundulet sexi
cu tati la casuta ... ieri ne-au venit ... in sfarsit geamurile
decat o ragaitura mai bine un pui de somn
suntem gata de drum
am adormit in baita
da io ... nu vreau sa ma scoool
nu ma clatiiiii
gata ... va pupic

daniela_daneza spune:
Da doamne! Mersi [redLori![/red]
Scumpica foc fata ta ! Mi-a plakut mult poza de dupa baie , infasata akolo!
Pupici!
Dany

CRISMIR spune:
MARUTA scumpica fog gaza ta...ce dolofanuta e
...si ce ochi frumosi are
..seamana cu tine,nu?!!!...mie as m-i se pare
DANY si sa iasa pasenta iti doresc!!!
Eu am vrut sa plecam de rev in Chicago si sunt asa de scumpe bilete de avion ca mai bine stam acasa...asa ca tre sa caut altceva de rev...apropo,voi unde va ganditi sa petreceti Anul Nou?!
...aveti ceva planuri?
la toti pestisoii si sa auzim de bine!
Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001

elyanne spune:
va multumesc mult de tot!
Am mult de lucru si de-asta trag chiulu' de la apel... si incerc sa lucrez numai in pat... aproape la orizontala cat mai mult... Ca sa stea baietii mult in burtik... sa creasca mari.
Nu e prea placut... parca amortesc de tot... iar atunci cand ma dau jos din pat simt ca o sa-mi pierd oasele bazinului... sau ca se deplaseaza de la locul lor
Maruta ce sa mai zic despre mandrea mea... e bine... neastamparata si in fiecare zi invata cuvinte noi.
Acu' ma uit la poze... sa vad Mariuca scumpa.
Dany tinem pumnii sa iasa cum vrei tu
Crismir io fac revelionu' in zona... nu stiu daca acasa... dar oricum, in Bucresti... Am dat planurile peste cap cu sarcina mea... ca era in plan, de la inceputul anului sa facem revelionu la munte, la schi... Acu' cel putin noi doi ramane acasa... daca nu majoritatea gastii...
Cum mai invat eu sa schiez... daca un an ma duc, altu nu... ca sunt gravida Recuperez din iarna viitoare...

S-a mai nascut o stea

daniela_daneza spune:
Salutare baltutza!
Mirela, Ely, multumesc! Sper sa iasa cum imi doresc!
Referitor la rev . inca nu am nimik aranjat .Mi-ar placea la munte undeva .Vedem .
Revin, acum sunt cam agitata , am ceva de lucru si sunt presata de timp!
Dany

patriciaR spune:
Buna pestisori,
sorry, dar mindra mea nu prea ma lasa sa stau la computer.
In cerc sa citesc, dar nici de citit nu reusesc acum cu ea.
A inceput sa faca pasi ..singura ma refer..dar inca nu vrea sa mearga..uneori mai uita si alearga de-a dreptul cativa pasi si pica jos...ca o cartoafa.
E simpatica foc.
Imi pare bine ca nu se sperie si daca vrea se ridica si continua, dar asta numai daca vrea ea.
Am inscris-o la gymboree, e un loc unde se fac tot felul de activitati cu copii pe grupe de varsta, eu merg cu Anastasiasi de cateva ori pe saptamana, o data cel putin ca avem program in care ne-am isncris si apoi de cate ori mai vrem..in functie de cum putem, in functie de dispozitia copilului etc,
e fain ca acolo intalnim alti copii de varsta ei si eu alti parinti.
Deocamadata am aminat daycare, inca sunt eu acasa si daca mergem la gymboree pentru varsta ei de acum e ok...
Elianafelicitari pentru micutii baietei din burtik! Ma bucur mult pentru voi! si Elenei tale !
Dana multa bafta in ceea ce vrei tu sa-ti iasa!
Mirelace mai face Robert?
Apropo de sarbatori, noi probabil mai mult pe acasa...adica in zona..am fi vrut si noi la New York, dar acum cam scump pentru noi, anul asta au fost multe cheltuieli.
Poate la anul, speram.
MarutaFrumoasa bombonica ta!pentru toate fetele dragi, si scuze ca nu va scriu atat de des.
Toate cele bune!